Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Holky prosim vas o vase zkusenosti ci znalosti.
Mam celkem vetsi mezeru mezi briskem a prsama a mam strach z predcasneho porodu slysela jsem ze to muze znamenat to ze je moc dole miminko ale ze je jeste brzo na to ve 27tt. Mam problem s hrdlem ze je 2.5cm a nechce se zvetsovat a to taky muze znamenat predcasny porod.
Budu rada za jakoukoliv zkusenost sem z toho nervozni ![]()
Já budu končit zítra 26.tt a nikdy mě nějak nenapadlo to takhle kontrolovat, a ani jsem o tom nikdy neslyšela. Každej má břicho jiný. Já mám ta břichu zase takovej žlábek,
ale vše je v pořádku ![]()
Díky Bohu mám taky velkou mezeru mezi břichem a prsama. Nevím jak ty, ale já bych teda rozhodně nechtěla, aby mi prsa visela k pupku, jak kokří uši ![]()
Moc řešíš kraviny a čteš co nemáš ![]()
Dobre dik moc
Ja vim nechci nejak hystercit ale je to moje prvni tehu a tak se raci ptam na vse ![]()
@Nikca676 píše:
Dobre dik moc
Ja vim nechci nejak hystercit ale je to moje prvni tehu a tak se raci ptam na vse
Neprožívej to tak ![]()
@Nikca676 To se meni podle polohy miminka. Kdyz ho mam hlavickou nahoru, mam bricho az po prsa, az me tlaci zaludek. A kdyz se mi hodi do pricne polohy, bricho mi klesne jako bych me rodit. tohle neres, dulezite je, jestli drzi cipek. Timhle se nestresuj.