Pověry o otěhotnění

197
16.8.16 13:02

Pověry o otěhotnění

Holky, jaké máte zkušenosti s pověrami? Nedávno jsme měli ochranu: přerušený styk a pilulka po. Četla jsem, že existují případy jako otěhotnění z „kapičky lásky“ nebo pilulka nezabrala. Bála jsem se, ale už ne. :D Beru to s humorem. Totiž, vždycky když se vidíme někomu se něco stane. (Poslední rok je to, dalo by se říct, pravidlem.) Buď to odnese někdo z jeho nebo z mé rodiny. Tentokrát se nic nestalo. Že bych to nakonec odnesla já? Pak na oslavě se přelila sklenička a prohlásilo se, že budou křtiny. Padlo to na mě, i když adeptů bylo víc. Nevím proč :D Do toho moje instruktorka po skončení výuky našla a darovala mi čtyřlístek. Ani si nepamatuju, kdy jsem našla nebo mi ho někdo daroval naposledy. Nakonec jsem během jednoho dne viděla 3 čápy (1 ráno, 2 na večer). Babičce se to už povedlo, spatřila čápa a porodila dceru. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6499
16.8.16 13:05

Já jsem vždycky otěhotněla ze sexu, normláně se spojilo vajíčko se spermií, žádný čáp, přelitá sklenička ani čtyřlístek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
666
16.8.16 13:07
@Karleon píše:
Já jsem vždycky otěhotněla ze sexu, normláně se spojilo vajíčko se spermií, žádný čáp, přelitá sklenička ani čtyřlístek…
:lol: :mrgreen: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
@Karleon píše:
:palec: taky bych řekla, že to tak bývá :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3585
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.8.16 13:10

Holky já bych se až tak nesmala… měla jsem nechráněný sex, vzala si pilulku PO a stejně otěhotněla! Už tohle nikdy riskovat nebudu. Šla jsem na přerušení :oops:

• Citovat
  • Upravit
633
16.8.16 13:16
@Anonymní píše:
Holky já bych se až tak nesmala… měla jsem nechráněný sex, vzala si pilulku PO a stejně otěhotněla! Už tohle nikdy riskovat nebudu. Šla jsem na přerušení :oops:

To ale není pověra, to je zase z jiného soudku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
16.8.16 13:18
@Karleon píše:

Kdybychom měli dětí tolik, kolikrát jsem převrhla v poslední době skleničku, měli bychom skoro fotbalovou jedenácku ;-)
A léto před otěhotněním jsme byli u jezera v Rakousku, kde byly asi stovky čápů a povedlo se to až další rok v březnu.
Takže pokud nechcete být rodiči, @Michrich, začni používat spolehlivou antikoncepci. Pilulka po jí rozhodně není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27259
16.8.16 13:35
@Karleon píše:

Vážně? To je divný, ale já taky. Není to nějaká pověra náhodou?
@Michrich pověr je mrak. Například nemáš mít doma kočár doma dřív než dítě. Měla jsem ho doma od cca 10 týdne a syn je živý a zdravý. Paní, která ho ode mě kupovala ho měla doma od cca 10 týdne a její dítě je taky živý a zdravý. S dětmi se nemá chodit do roka na hřbitov a my tam s nimi byli a oba jsou v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
16.8.16 13:35

@Russet vím, že pilulka po není nejlepší. HA neberu, spoleháme se na kondom. Jenže v tu dobu jsme byli na dovolené a ne sami. Trochu se to vymklo kontrole. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4637
16.8.16 13:40

Selhani pilule neni povera, stane se. Co se „povedlo“ nam ani nebudu psat, protoze by z toho byla zbytecna debata. :lol:
Sklenku u nas nekdo prelije tak dvakrat denne (holt je nas dost :mrgreen:).
Podle me tehotna fakt nejsi, neboj. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
16.8.16 13:41

@lleennttiillkkaa Já vím. :) Směju se tomu. Je jich hodně a ani jedna nebyla poprvé. Jen zaráželo mě to, že všechny se udály do týdne po styku. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27259
16.8.16 13:45

@Michrich a jinak ano znám jednu, která si vzala postinor a přesto se dítě narodilo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí