Poslech srdíčka - angelsound

74
19.8.16 08:01

Poslech srdíčka - angelsound

Ahoj holky, chci se zeptat, když jste poslouchali srdíčko miminka v angelsoundu, slyšeli jste ho vždy jen na jednom místě?

Já slyším ozvy dole skoro až u ochlupení a pak nahoře maličko pod pupíkem. A je to rychlé, oproti mé tepně co tam slyším na jiném místě.

Je to možné slyšet u miminka tahle 2×?

Moc děkuji za informace!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
tartaletka
19.8.16 08:17

@lucal na angel sounds vetsinou zachytis tepajici pupecnik, u vetsiho ditete klidne po celem brise :-) vetsina zvuku, co maminka slysi, je pupecnik, srdicko je potom jako dusot koni

• Citovat
  • Upravit
9374
19.8.16 08:22

A v kolikátém týdnu jsi? Dřív jsem tepání našla vždy na jednom místě, poslední dobou (16tt) buď slyším tepání a jak posouvám přístrojem, tak to jde až do dusotu koní :) Navíc už nemusím na angelsouds tlačit, asi pomohlo, že mimi povyrostlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Padme93
19.8.16 08:23

Jsem v 17. týdnu, AS mám nějak od 13tt asi? A dřív jsem slyšela jen v podbřišku, tam, kde by začínalo ochlupení.

Teď se tam malá mrská, takže někdy jí zachytím víc vpravo, někdy vlevo, někdy zase dole, jindy víc nahoře k pupíku.

Ale ve stejnou chvíli na dvou místech jsem jí neslyšela, napadá mě, není to třeba ozvěna?

• Citovat
  • Upravit
74
19.8.16 08:39

@tartaletka @Padme93 @Petule030 ten pupečnik mě napadl také, ale úplně jsem se lekla když jsem to slyším na dvou místech stejně. V pondělí dělal lékař jen rychlý Uz na velký jdu ve čtvrtek. A nic neříkal, tak to musí být dobré!
Jinak jsem 19+2
Myslíte že to může být ten pupečník?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
19.8.16 08:46

@Padme93 Já to zase brala automaticky, že krevní oběh už by měl fungovat a krev tepe celým tělíčkem, tak ho slyším na více místech, jen srdíčko je na jednom místě a tam je to nejsilnější :) Ale možná to druhé tepání může být i ten pupečník.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Padme93
19.8.16 08:50

@Petule030 jako jestli na jednom místě slyšíš silněji a na druhém slaběji, tak to je pohoda, to mám taky. Já to právě brala tak, že nejsilněji je to tam, kde je srdíčko a zbytek je ozvěna.

• Citovat
  • Upravit
4397
20.9.16 16:56

Holky, kdo poslouchate angel soundem a jste 12tt, kde zhruba jej slysite, jeste uplne dole nebo uz bliz pupiku? Nemuzu ho vubec najit a uz jsem z toho spatna :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.9.16 17:24

@e008 Anonym o těhu nikdo neví. Já jsem dnes 11+6tt a zkoušela jsem si poslechnou srdíčko, ale nejsem si jistá, jestli je to 100% ono, ale slyším to dole hned nad ochlupením. Podle toho co jsem poslouchala na youtube, tak by to mělo být ono.

• Citovat
  • Upravit
4397
20.9.16 17:35

Ani tam ho nemuzu najit, vim, z minuleho tehu, jak by to melo vypada, ale slysim jen sebe…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1139
20.9.16 17:51

@e008 ahoj já jsem poslouchala aai od 10-11 týdne, trvalo mi to vždycky hrozně dlouho než jsem ho našla třeba i hodinu! :-) musíš hledat hooodne dole, opravdu těsně nad ochlupením a musíš mít hodně gelu (já jsem používala tel. mleko) a pomalinku hledat a kroužit. Určitě ho najdeš. Jinak nevim kdy je miminko u pupíku ale jsem 22tt a je pořád dost dole… tak max. 5cm nad ochlupením :-) hlavně klid :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mila.dka1
20.9.16 17:57

Já poslouchala až od 13.tt - dřív jsem ho neměla, ale první týdny jsem ho slyšela taky jen dole - ještě spíš vlevo - většinou jsem se trefila hned, jednou jsem ho hledala asi 3 minuty, ale ne déle - závisí, kam je natočené a navíc v té době jsem měla ještě placentu vpředu, tak to tím bylo tlumené. Tlukot byl trochu rychlejší než moje srdce, ale zas ne tak rychlý, jak jsem čekala ;-). Taky jsem používala vrstvu tělového mléka, ten gel jsem nekupovala, bez mazání jsem neslyšela nic - to ani teď ne…

• Citovat
  • Upravit
9374
20.9.16 17:59

@e008 Neboj, někde tam je ta malá fazolka zavrtaná! :) Já jsem srdíčko slyšela poprvé asi až ve 13.tt, bylo to opravdu těsně nad ochlupením a musela jsem hooodně přitlačit. A co používáš za gel? Všimla jsem si, že tělový krém a jiné krémy byly na prd, jeden lubrikant taky nic moc, jiný byl lepší a nakonec jsem si koupila sono gel - ten je na přenos zvukových vln nejlepší. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4397
20.9.16 18:40

@Petule030 Mam origo sono gel. Zkusim jeste pockat, mam takovy zvlastni pocit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
20.9.16 18:47

@e008 A kdy jdeš na kontrolu? Zkus se zvláštním pocitem neznervóznit, není vyvolaný strachem o miminko a tím, že ještě neslyšíš srdíčko? Ještě nemusí být slyšet, nestresuj se! Pokud máš do kontroly daleko a nervy na pochodu, co kdyby jsi raději zašla na gyndu? Mně doktorka nabízela, ať přijdu kdykoliv, když se mi něco nebude zdát :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí