Těhotenství prosperující?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
28.8.16 16:10

Prosim poradte

Ahojte, mam dotaz.Dle posledni ms jsem byla u doktora 5+4,rikal, ze nevidi srdicko, jen strukturu plodu a tvar vacku je ovalny, coz pry neni dobre a ze se mu to zda pravdepodobne jako neprosperujici tehotenstvi a pomalu uz mluvil o revizi… ovulaci jsem mela ale az 18DC, coz jsem mu rekla, ale pry to je jedno (myslela jsem, ze neni…). Ten den jsem mela hcg cca 7600. Objednal me za tyden (31.8.) kdy dle ms budu 6+4 a to pry rozhodne… sla jsem na krev jako samoplatce a druhy den jsem mela hcg pres 10 900 a dalsi den pres 14 700… je mozne, aby se hcg za 48 hodin zdvojnasobilo i pres neprosperujici tehotenstvi? A kdyz byla ovulace pozdeji, coz je pry jedno, neni na srdicko brzy? Chci byt jen do kontroly pripravena, protoze uz ted jsem z toho vydesena azaz.

• Citovat
  • Upravit
25179
28.8.16 16:16

Je to tu pořád dokola…Jít k doktorovi v 5, 6 tt je příliš brzy…A pokud je lékař zbrklý, rád dělá unáhlené závěry :roll: :srdce: je vidt obvyke v 7 - 8 tt, dřív bych se tam rozhodně nehrnula - a ušetříš si nervy. Dej tomu embryu čas se v klidu vyvinout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10426
28.8.16 17:47

V 5+4 jsem ještě neslyšela, že by bylo/bilo srdíčko… Nechápu úvahy tvého doktora.

Příspěvek upraven 28.08.16 v 21:58

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9719
28.8.16 21:19

Měla jsem ovulaci 16dc k doktorce jsem poprvé šla v 6+5 těhu odpovídalo 6+3 srdíčko bylo ;) tvůj doktor tě dle mého zatím zbytečně nervuje uvidíš příště, bude to ok :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.8.16 09:30

Moc diky za nazory

• Citovat
  • Upravit
13473
29.8.16 09:33
@Anonymní píše:
Ahojte, mam dotaz.Dle posledni ms jsem byla u doktora 5+4,rikal, ze nevidi srdicko, jen strukturu plodu a tvar vacku je ovalny, coz pry neni dobre a ze se mu to zda pravdepodobne jako neprosperujici tehotenstvi a pomalu uz mluvil o revizi… ovulaci jsem mela ale az 18DC, coz jsem mu rekla, ale pry to je jedno (myslela jsem, ze neni…). Ten den jsem mela hcg cca 7600. Objednal me za tyden (31.8.) kdy dle ms budu 6+4 a to pry rozhodne… sla jsem na krev jako samoplatce a druhy den jsem mela hcg pres 10 900 a dalsi den pres 14 700… je mozne, aby se hcg za 48 hodin zdvojnasobilo i pres neprosperujici tehotenstvi? A kdyz byla ovulace pozdeji, coz je pry jedno, neni na srdicko brzy? Chci byt jen do kontroly pripravena, protoze uz ted jsem z toho vydesena azaz.

Ja bych rekla, ze na srdicko bylo rozhodne brzy a urcite hcg hodnoty nenasvedcuji tomu, ze by to bylo spatne. Drzim palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.8.16 10:02

@JaniceB moc dekuji!

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat