Neustále tlačící miminko

rozmary
8.11.10 15:26

Neustále tlačící miminko

ahoj,už si nevím rady,máme skoro šestinedělní holčičku,která od narození pořád tlačí,jako když potřebuje kakat,jenom opravdu málokdy se v klidu vyspinká,pořád jí to budí.Ať jím co jím,ať má jakékoliv kapky,probioitoka,nezabírá asi nic.Nemůže mít třeba nějak špatně vyvynutý trávící systém?Doktor se k tomu nijak nevyjadřuje a mě to fakt nepříjde normální :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
861
8.11.10 16:24

Ahojky, já mám tříměsíční holčičku a taky často tlačí. Teď už je to teda lepší, ale taky se mi někdy zdá, že tlačí jen tak, když je už třeba vykakaná. S nikým jsem to neprobírala, ani s Dr., takže nevím čím to může být :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13674
8.11.10 16:31

ahojky, já to měla u kluků taky, byly jim asi dva nebo tři měsíce, hlavně, když se najedli,tak začali jakoby tlačit. Přešlo to ze dne na den :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
8.11.10 16:35

No jo,když malá tlačí před jídlem ,během jídla i po jídle.I když je vykakaná,tak jsem z toho jelen :nevim:

• Citovat
  • Upravit
175
9.11.10 08:13

Ahoj tak malymu jsou dva mesice a taky porad tlaci pred jidlem pri jidle a po jidle ikdyz je vykakanej fakt nevim cim to je a uz je mi ho nekdy fakt lito takze se na to budu muset zeptat pristi tyden doktora a uvidime co nam povi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
9.11.10 08:54

Nám jsou taky dva měsíce a neustále tlačíme…koukám že nejsme sami :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
9.11.10 19:13

Tak to mě na jednu stranu těší že nejsme samy,nadruhou mě děsí že nikdo nevíme čím to je :roll: my jdeme k doktorovi ve čtvrtek,už jsem mu to říkala,ale nějak se nevyjádřil,takže zaútočim znova.Prosim,prosim,až budete některá vědět čím to je,nebo jak se toho zbavit písněte 8-o

• Citovat
  • Upravit
5436
9.11.10 22:41

Ahoj,
tak naše malá tohle dělala první tři měsíce a byly to jednak prdíky, a pak také občas dělala, jako že tlačí a kroutila se a bylo to, že chce spinkat a neuměla sama zabrat, tak se různě kroutila a byla v obličeji červenější. Já si pořád myslela, že jsou to ty prdíky, ale ne vždy to byly ony. Pomohlo vždy pochovat a pevně obejmout, poplácávat po zadečku :srdce:
Ale těžko říct, co je to u vás, tipla bych to ale na ty prdíky, držím palce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
10.11.10 13:23

Ahoj Nerine,je pravda že když mám malou v náručí,tak mručí mnohem míň a hned jak jí položím začne se kroutit o hodně víc :-( navíc jsme dnes byly na kyčlích a máme dávat preventivně ještě dvě hadrovky mezi nožky,takže si nemůže ty prďousky ani vykopat :zed: Připadá mi že je smutná,hrozně málo se směje :cry:

• Citovat
  • Upravit
5436
10.11.10 22:22

Rozmary,
to mě moc mrzí s těma kyčličkama :-( A to musí být dvě pleny? Nám doktor doporučil preventivně jen jednu :think:
Tak si malou hodně opírej o svou hruď, dávej ji do polohy na tygříka (otočená bříškem na tvých rukou. A hlavně chovej a houpej, ono se to jednou zlepší, neboj :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
12.11.10 17:21

Tak jsem včera zpovídala pediatra čím to může být,jestli není něco špatně.Prý je to normální,že to jsou prdíky,některý mimča na to trpěj víc no :roll: Tak mě aspon uklidnil,že je všechno v poho :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
4515
12.11.10 17:45

Tak je to v pořádku :palec: .Nám se to taky drobet srovnalo po tom Baby calmu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
29.1.11 14:14

tlačení

Ahoj, prosím tě, četla jsem tvůj příspěvek ohledně tlačení miminka. Já mám stejný problém, malý mi tlačí snad pořád, nedá mu to spát a někdy je hlasitý, jak kdyby měl rok zácpu :-o. Chtěla jsem se zeptat, jestli jste to tehda nějak řešili? Dr. mi na to nic neřekla, jen předepsala sab simplex, ale efekt žádný..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
29.1.11 14:55

mala me taky neustale tlačí…doktorka mě řekla že je to normální u miminek ..prostě prdíky..jinak nám nepomáhají žádné kapičky,jen nahřát polštářek z višňových pecek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
29.1.11 15:04

A kde ho seženu? Někdy nahřívám plínky žehličkou a dávám mu to na bříško, polštářek se mi zdá asi pohodlnější. Ještě zkusím malýho zavinovat podle Karpa, ale nevím, mu se to zavinování moc nelíbí… Jinak je dá se říct hodný, akorát přes den už toho moc nenaspí, je mu 7 týdnů, tak se mu to nějak obrátilo… Spíš je mi ho k vůli tomu tlačení líto, protože i když by někdy zaspal, tak mu to prostě nedá :(. Ale aspoň vím, že v tom nejsme sami :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí