Neustále tlačící miminko

Napsat příspěvek
Velikost písma:
23298
15.9.15 09:08

@mischelin11 my jsme tohle meli pul roku, neustale tlaceni, ve dne v noci, nevyspal se nikdo, protoze to nakonec stejne skoncilo revem. Ale teda maly si ani neuprdnul a zadna rada na prdiky nezabirala. I jsme zvysili davku probiotik, ale nic, proste z toho musel vyrust. :roll: Dle toho co pises si myslim, ze malou boli brisko. Jak tam to mleko kvasi, bubla, tak ji to proste boli. Kojis nebo je na UM? Pokud kojis, zkus omezit mlecne produkty, pokud UM zkus nejake na bolave brisko se stepenou bilkovinou. Jinak mne nic nenapada. Pokud pekne prdi, tak ji na prdiky nic nepomuze, ani rektalni rourka. Spis to vypada opravdu na brisko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
15.9.15 09:36

@teckaa : dobrá věc na prdíky, ale na kakání nám bohužel nepomáhá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
15.9.15 09:38

@marfra : plně kojím. Zkusím omezit ty mléčné výrobky. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
17.9.15 22:15
@marfra píše:
@mischelin11 my jsme tohle meli pul roku, neustale tlaceni, ve dne v noci, nevyspal se nikdo, protoze to nakonec stejne skoncilo revem. Ale teda maly si ani neuprdnul a zadna rada na prdiky nezabirala. I jsme zvysili davku probiotik, ale nic, proste z toho musel vyrust. :roll: Dle toho co pises si myslim, ze malou boli brisko. Jak tam to mleko kvasi, bubla, tak ji to proste boli. Kojis nebo je na UM? Pokud kojis, zkus omezit mlecne produkty, pokud UM zkus nejake na bolave brisko se stepenou bilkovinou. Jinak mne nic nenapada. Pokud pekne prdi, tak ji na prdiky nic nepomuze, ani rektalni rourka. Spis to vypada opravdu na brisko.

Tak přesně tohle řeším s malou, 4 měsíce a týden, to tlačení je šílené, malá se po několika dnech vykaká (a je to nálož), ale zřejmě ji u toho popraskaly cévky, protože to šlo i krví. Ty zvuky jsou ale šílené a malá se celá zkroutí, jak kdyby měla křeče, a nahřívání většinou skončí hysterickým pláčem. Navíc se kroutí i v autosedačce, takže jízda autem většinou bývá o život. A doktorka taky krotí hlavou, že neví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23298
17.9.15 22:57

@leola u nas byl kazdou noc stejny scenar, presne v 1 zacal mrcet, kroutit se, krcit nohy, a to delal do 4, kdy uz spustil rev a uz nespal. Takze jsme pul roku spavali defakto do 1 v noci. Museli jsme pak uz jet s manzelem na smeny, protoze bych to fakt nezvladla…nam nepomohlo opravdu vubec nic. Zkousela jsem ruzne mleka, nahrivani, rourku (ze ktere ale nikdy nic nevyslo, takze z toho jsem usoudila, ze to ma vsechno narvane v brisku), masirovani, masticky, olejicky, kapicky na prdiky (zkusily jsme asi 4 druhy), probiotika…proste vubec nic. Taky jsem to resila s doktorkou, ale ta mne jen rekla, ze to jsou prdy a musim vydrzet a at zvysim davku probiotik :roll: a jeste mne dala mleko na alergii kdyby nahodou…ale po tom se mne maly dokonale ucpal.
Kdyz mel 6 mesicu a 2 dny preslo to (pamatuju si to presne, na ten den KLIDU proste nikdy nezapomenu ;) ), jako mavnutim proutku. Takze proste z toho musel vyrust. Ale bylo to fakt peklo. Doufam, ze uz to nikdy nezaziju. Pul roku place a nevyspani. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
17.9.15 23:04

Ahoj,
Nám na tohle pomohly laktobacílky swiss. Fakt po nich malá neměla problém. :palec: Ale až druhý, nebo 3.den to pomohlo. A můžou se dlouhodobě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23298
17.9.15 23:06

@majinkaZ hmmm tak nam nepomohly ani ty :( ani ta slavna BioGaia :roll:…oboji jsem davala mesic a nic…ale ted je mam a kdyz ma maly nejake strevni potize tak mu je davam :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
17.9.15 23:08

Jo a ještě k nim máme teda Lefax, ten je na prdíky nejlepší. Ale mají ho už jen v Německu, nebo na netu, na něm. lékárně. Ale ty laktobacílky jsou na správnou funkci střev. Takže se po nich kaká až až. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
17.9.15 23:10

@marfra fakt? Nám právě pomohly. :nevim: Naštěstí. Ale předtim jsme toho taky vyzkoušely spoustu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
18.9.15 06:18

Ahooooj.. Tak u nas uz to vypada, ze to prechazi.. Taky jsme zkouseli vsechno, trochu pomohla kombinace Biogaia a Infacol.. To aspon zacala mala prdet. Ale kaka tak 1 za 4dny..
Ted uz kope nozickama a pritahuje si je k brisku sama - jsou ji necele 3 mesice.
Az ji skoro nepoznavam- cele 3 mes.pres den skoro vubec nespala, jen takovy 15ti minutovky.. A ted? Spinka i pres den - kolikrat se nabasti a za pul hodky uz chce chrnet.. Az si rikam, jestli je to normalni? :lol: ale teploty nema, tak snad ji nic neni :D
Bohizel se musi vydrzet az vyrostou.. Ale u nas to bylo fakt peklo.. Tedy pres den.. V noci spinkala krasne - pomahalo ji na noc pevne zavinout.. Nemohla tak bejcit a byl klid..

Pevne nervy.. :potlesk: prejde to.. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3377
21.10.15 21:27

Holky po precteni Vasich prispevku me uplne zatrnulo. Mam syna necelych 9m a uz od narozeni tlaci.. v noci nespi… nejhorsi je, ze ted davam na zkousku neocate a verila jsem, ze treba pomuze a jak to tu ctu, tak asi musi z toho vyrust. :,( Me brzo klepne. Nic nam nezabira a kdyz mu dam neco proti nadymani, tak to ma opacny ucinek a je to jeste horsi. Jako kojeny mel zelenou napenenou stolicku, tak jsem si myslela, ze to jeho tlaceni muze byt diky treba abkm.. a i kdyz se vykaka, tak stejne tlaci. Trubicku uz do nej nezavadim, protoze to nenavidi. Nejhorsi je, ze uz ani neprdi. Driv treba prdel, ale ted? Ani prd. Jen ja ho musim vzit k sobe a ulevit mu.. ale ulevim mu tak na minutu.. ja uz nemuzu. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23298
22.10.15 09:59

@Hanculee 9 mesicu? 8o tak to te fak lituju, to uz bych asi byla v blazinci. My meli pul roku a stacilo me bohate. Na dalsi dite jsem nemela hodne dlouho ani pomysleni…Ale clovek nic nenadela, musi to proste nejak „prezit“ :roll: Zvlastni ale, ze ani po prikrmech se mu to nejak neupravilo :think: Co na to doktorka? v 9m uz bych mozna uvazovala nad nejakou alergii :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3377
22.10.15 13:49

@marfra Uz jsme to take zacali resit na gastru. Ale dr na gastru ze me udelala jeste k tomu vsemu krkavci matku. Pac syn jedl jen trikrat denne, tak mi bylo receno, ze ho boli vlastne zaludek hlady a proto nespi. :roll: Dnes jsme byli na krvi, ale bohuzel budou jen delat KO, zelezo apod a take udelali vyter, zda nema premnozene kvasinky ve strevech. Ja ackoliv dle dr asi zadna alergie, tak jsem zacala davat neocate, ale davam teprve tyden, takze vysledky zatim nic moc, spis nic. A k tomu drzime protikvasinkovou dietku. Uvidime, zda to prinese nejake ovoce. :think: Ale ja uz proste nemuzu. Nemam daleko jit k chocholouskovi. :mrgreen: Nejradsi bych si rezervovala misto v Bohnicich, abych se konecne vyspala. :lol: A jak to u vas teda preslo. Normalne pres noc? A druhy den najednou vse ok?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23298
22.10.15 13:59

@Hanculee ty jo, no podle me musi mit nejaky problem. Prece v 9m nemuze mit takove problemy. Kdyz uz ji „normalni“ stravu a hyba se - plazeni, pretaceni apod. :think: No jak jsem psala, u nas byl do 6m kazdou noc stejny scenar. Od 1 hod. v noci mrceni, tlaceni do 4 hod. To uz se vzbudil s revem, takze jsme vstavali uplne. No a pak to fakt preslo ze dne na den. Proste prisla najednou noc, kdy spal v klidu, bez mrceni, tlaceni apod. A od te doby uz spaval porad v klidu.
S tim psychologem, ja bych klidne sla, sama jsem v te dobe uz nejakeho hledala, protoze je to fakt strasne narocne. Opravdu je mi te moc lito :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3377
22.10.15 19:16

@marfra Je to hodne narocne. Kazdy den se desim noci. :( Na modrem konikovy psaly maminy, ze jejich deti mely takovou tu trimesicni koliku az treba do roka a pul. 8o Jedna mamina mela holcicku co na to trpela do dvou let dokonce. 8o No me trefi. Kazdy den se modlim, aby uz to konecne preslo a asi me ten nahore nema rad, protoze se to ani nijak nelepsi. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí