Neustálé zahlenění krku

Anonymní
6.6.17 19:32

Neustálé zahleneni krku

Ahoj,

Cca od loňského podzimu trpím zahlenenim krku. Když to cítím v krku, odkašlu si, není to, že bych měla dráždivý kašel. Hlen cítím někde vzadu v krku. Měla jsem na podzim dlouho rýmu, furt jsme si to doma prehazovali, děti furt marodily. V lednu jsem brala atb na zánět průdušek, pak atb kapky na tu rýmu. Potom i malá atb, protože měla nějaký bacil v krku. Už je ok. Mám rtg plic, to je ok, Orl a prý žádný zánět v krku nemám. Vyter nikdo nedělal.
Z čeho by to mohlo být? Nic hrozného, ale občas to v krku cítím.
Někdy i vysmrkam hutne z nosu.
Když jsou plíce ok, co ještě? Ten bacil od malé, alergie… Přechozene neustále nachlazení…? Už nevím…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
585
6.6.17 19:37
@Anonymní píše:
Ahoj,Cca od loňského podzimu trpím zahlenenim krku. Když to cítím v krku, odkašlu si, není to, že bych měla dráždivý kašel. Hlen cítím někde vzadu v krku. Měla jsem na podzim dlouho rýmu, furt jsme si to doma prehazovali, děti furt marodily. V lednu jsem brala atb na zánět průdušek, pak atb kapky na tu rýmu. Potom i malá atb, protože měla nějaký bacil v krku. Už je ok. Mám rtg plic, to je ok, Orl a prý žádný zánět v krku nemám. Vyter nikdo nedělal.
Z čeho by to mohlo být? Nic hrozného, ale občas to v krku cítím.
Někdy i vysmrkam hutne z nosu.
Když jsou plíce ok, co ještě? Ten bacil od malé, alergie… Přechozene neustále nachlazení…? Už nevím…

Ja na to trpim asi 5 rok z niceho nic to prislo. Take jsem byla na plicnim, na ORL vse v poradku, nakonec mi sr. Rekl ze je to asi zivotnim prostredim, ze se s tim mam naucit zit, nebo ze mi napise nejaky lek, ale je to svinstvo. Ale take me to velmi obtezuje mam to 365 dni. :,( jeste me napadlo alergologii navstivit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.6.17 20:04

Ahoj, taky jsem na to výrazně trpěla, naštěstí se to zlepšilo. Vypozorovala jsem, že mi to zhoršuje sladké. Alergologii jsem navštívila a na nic extra se nepřišlo. Prosím o zachování anonymu, soukromé údaje o mé osobě. Děkuji.

• Citovat
  • Upravit
2008
6.6.17 21:22

Taky jsem na to trpěla - pomohlo mi pití ALVEA od Akuny. Je to univerzální směs bylin. Trochu dražší (cca 1000kč/měs), ale méně marodím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1671
6.6.17 21:25

To je reflux, alespon u me.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
585
6.6.17 21:30

@Lucie66 reflux je preci paleni zahy nebo ne? A to preci by nemelo delat hlen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1671
6.6.17 21:53
@Framik píše:
@Lucie66 reflux je preci paleni zahy nebo ne? A to preci by nemelo delat hlen.

Reflux zpusobuje trvaly zanet v krku coz zpusobuje hleny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
6.6.17 22:28

Zajděte na alergologii…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.6.17 10:28

A byl by ještě nějaký jiný problém u refluxu nebo se to může projevovat jen takto? A když jsem to nikdy neměla až ted? To může vzniknout v průběhu věku? Je mi 32 let.

• Citovat
  • Upravit
1671
7.6.17 12:43
@Anonymní píše:
A byl by ještě nějaký jiný problém u refluxu nebo se to může projevovat jen takto? A když jsem to nikdy neměla až ted? To může vzniknout v průběhu věku? Je mi 32 let.

Ja mam taky jen toto. A zaclo me to ve 30letech :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.6.20 18:22

Reflux

Je to reflux, nemusi Vas palit zaha vubec. Pokud jste byla na alerkologii, kde jsou vysledky negativni, reflux se zjisti nejlepe ph metrii s impedanci, a to je hadicka do nosu k zaludku na 24hodin, nutno podotknout, ze se to neda srovnavat s gastro sondou, kde je hadice silna. Lezet s vyvysenou horni casti tela, vynechat pecivo, sladke, rajcata, korenena jidla, mastne. To vse drazdi k vetsimu zahleneni. Prispiva k tomu i nadvaha. Ja odplivavam uz 8let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí