Neustálý strach o mimíska :-/

Napsat příspěvek
Velikost písma:
602
17.12.10 11:23

přestala jsem testit až po zjištění srdíčka,pže jsem si říkala,že ty stresy už stačí a nebudu si je ještě přidělávat testěním..co kdyby náhodou čárka slábla..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
602
17.12.10 11:32

už jsem si ten deníček přečetla:-((((bože,chudík holka,její manžel,rodina..proč se tohle děje..ne,nesmím na to myslet,jinak zkončím v blázinci..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
17.12.10 12:30

Lesí jsem ve 24 týdnu - mam to v podpisku, metřík…
Ten pupíček na obrázku už není aktuální, ted už je mnohem větší, miminko krásně kope, je to nádhera…, taky tě to brzy čeká :dance:
Ten deníček jsi neměla číst, je hrozně moc smutný, přitom jsem četla, že dneska zachraňují miminka od 24 týdne, tak asi ne vždycky se to podaří, jsou to opravdu drobečci, já jsem si vydupala kontrolu ještě před vánoci, pač se právě hrozně bojím předčasného porodu, tak chci mít jistotu, že se neotvírám, můj dr. už ze mě asi zešedivěl :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
602
17.12.10 13:15

MR,já jak se tu ještě moc nevyznám,tak nevím,kde hledat ten metřík.A ať klidně doktoři zešediví,hlavně,že my budeme klidné!!! :-D o tom to přece je!!A oni to chápou..a když ne,tak nemají dělat práci,kterou dělají..To ti závidím,že už jsi ve 24tém..já už bych chtěla být alespoň po tom prvním trimestru,i když se člověku neuleví uplně,nervy budou dál,ele i tak,ten první trimestr je nejkritičtější.A taky chci mít za sebou už screening..toho moc bojim.Už nakupuješ nějaké věcičky na mimíska?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
17.12.10 13:26

Ty podpisky si zobrazíš, jestli vidíš nahoře nad tím červeným nápisem „vyberte si ze široké nabídky.....“, tak nad ním vpravo je modře tužtička a „zobrazovat podpisy“, tak na to klikni a pod každým příspěvkem uvidíš metříky a podpísky, pokud ho dotyčné mají, já ano… a můžeš si v nastavení vytvořit i vlastní…
Hele já se pořád těšila až překonám první trim, pak zase až budu mít po screeningu, pak po tripple testech, pak po velkém ultrazvuku orgánů a ted zase abych už byla kolem toho 30 tt, pač to už mimi dokážou zachránit vždy, hele s mojí povahou je to pořád něco a jestli jsi jako já, tak nebudeš taky klidná nikdy :nevim:
Já zatím moc věcí nemam, jsem strašně pověrčivá, tak jsem si koupila jen pár oblečků a hlavní nakupování chci nechat po Novém roce, kočárek už máme vybraný, tak ho v lednu už asi objednáme a budeme řádit..
Toho screeningu se neboj, v naprosté většině dopadne dobře :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
602
17.12.10 13:41

tak jsem to udělala dle návodu a jééé :potlesk: už to vidím,i já jsem si tam něco dopsala.To je hezký metřík :srdce: ..ten se dá dělat jak?Gratuluji k chlapečkovi!!!!Jak popisuješ ty obavy,no tak to bude to samé u mě v bleděmodrém:-))a pak to bude pokračovat i po narození :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2899
7.3.11 16:50

Hojky Lesí :mrgreen:

jak se Vám vede? Koukala jsem, že na metříku to pěkně naskakuje. Jak to nakonec dopadlo? Pícháš si?

Já jsem dnes na tvou diskusi narazila, protože jsem hledala Fragmin. Já jsem totiž snažilka co už bohužel 3× potratila. Jednou ve 12 tt (ale plod zakrněl už někdy kolem 9 tt) a pak ještě dvakrát spontání v cca 5-6 tt. Můj gyndař na prd. Taky mě poslal do Gennetu až po třech hrůzných zážitcích a tam zjistili mutaci MTHFR lehčí formu. No na to můj dr. zareagoval jen tím, že mi dal Acidum Folicum. Nedalo mi to, vrtala jsem tady a našla spoustu žen se stejným osudem a ty si pak píchaly „ředidla“ a dobře to dopadlo. Sice tady píšou, že to je neprokázané, že ta mutace způsobuje potrat, ale mě se zdá, že výsledky hovoří jasně. Tak jsem si taky sama oběhala dr. a dnes byla na Karláku v trombocentu a dostala jsem hned Fragmin injekce. Udělali mi odběry a jdu na další 28. 3. 2011… jsem teprve 5+2, ale hrozně jsem chtěla aspoň něco udělat co si myslím, že by mohlo dalšímu těhu pomoc. Dnes mám z toho velmi dobrý pocit a miminko tam tentokrát prostě „přilepím“ :mrgreen:

Přeji zdravé mimi a hladký průběh těhu! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
7.3.11 17:50

janka, ahoj, :srdce:

gratulujem k tehu a strasne moc drzim palce, aby tam male skutocne ostalo az do konca :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2899
12.3.11 15:02

Soldi děkuji Ti :-) A gratuluji ke krásnému těhotenství a ať máš zdravé mimi a hladký porod! :hug: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí