Co na strie ?

718
16.12.10 13:49

Co na strie ?

Šíleně mě svědí strie na bříšku,prosimvás co mi pomůže aby to tak nesvědělo?Nechci se furt drbat:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
25324
16.12.10 13:56

Hlavně mazat,zkus dermo kosmetiku-
http://www.docsimon.cz/…emulze-200ml

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
718
16.12.10 14:00

mažu si to,ale moc to nepomáhá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
16.12.10 14:07

já si ted koupila eucerin z lékarny olejíček uvidí jaký bude :wink: mně teda strie neškrabaly chjo zkus to vydržet a mazat :wink:

• Citovat
  • Upravit
Via
5078
16.12.10 15:36

Mě teda nejvíc pomohla lékařská vazelína, vydrží strašně dlouho na kůži a mám od svědění pokoj :palec: Dá se koupit normálně v lekárně za srandovní cenu, doporučil mi to dr. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
16.12.10 15:47

Pořádně promazat, ale spíš bych brala masti (tzn bez příměsi vody) než krémy a olejíčky. Co ta vazelína, nebo vepřové sádlo? Popř. v lékárně ať ti namíchají mast „leniens“ to je masťový základ a mažou se tím i malá miminka, dobře se vstřebává.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3321
16.12.10 16:40

Ahoj :-) , řešila jsem to taky, respektive to ještě řeším :roll: , ale jediný co mi opravdu pomáhá je krém na strie od Vichy…je skvělý, jen je dost drahý 600,–. Vyzkoušela jsem toho spousty, ale jedině tenhle mi pomáhá, vydrží na pokožce dlouho a dokonce stahuje i vzniklé strie :pankac: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
16.12.10 21:15
Marry11 píše:
já si ted koupila eucerin z lékarny olejíček uvidí jaký bude :wink: mně teda strie neškrabaly chjo zkus to vydržet a mazat :wink:

Ten je taky dobrý,já jsem na noc používala Těhotenský pěstící olej,a na den elasti Q exclusive.Strie tedy nemám…ale určitě by to mohlo být dobré něco mastnějšího.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2527
29.3.14 16:14

Třeba to někomu pomůže..ačkoliv má moje mamka strašně moc strií, já jsem na konci třetího těhotenství úplně bez. Břicho jsem měla a i teď mám extra velké a v podstatě hned do tří-čtyř měsíců po porodu zas krásně ploché. Od úplného začátku těhotenství jsem si denně dávala vanu tak, aby mi bříško čouhalo z vody a masírovala siho extra panenským olivovým olejem..klasicky potravinovým :mrgreen: ve vaně naložená tak tu půlhodinku. Možná bych strie neměla ani tak, ale věřím v to, že mi to hodně pomohlo.Jen taková moje zkušeost a typ.. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6257
29.3.14 16:24

Genetika takze ani kdyby jsi to mazala kaviarem, kup si babelove mama z dm.Ma dobrou konzistenci je dobrej a i ta cena je ok ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476
29.3.14 16:29

Xi, xi oliváč je supr. Já se jednou ve stavu těžké nouze a silného pnutí kůže jednou v noci namazala dokonce pravým domácím vepřovým sádlem :mrgreen: :palec: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1052
29.3.14 17:21

@Andy27 babylove krém je fajn, pak jsem přešla na olej a z něj mě teda šíleně začalo svědit břicho, takže už ho radši nepoužívám. Mažu klasickým krémem a zvažuju i to sádlo :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10715
29.3.14 17:24

Tak já mazala a mazala a stejně se mi vytvořili - a co hlavně, tak při stazích přímo u porodu. Druhé těhotenství bylo na strie daleko horší, měla jsem břicho dvakrát takové než u prvního a strie se rozjeli o sto šest..holt blbá elasticita a ať jsem mazala čímkoliv, stejně jsem se neubránila…no co, holt to mám, jde to vidět a já si z toho na „prd.el“ nesednu. Mám ale dvě zdravé děti, a to je pro mě daleko cennější, jak nervy z hnusných strií!!A stejně si na léto koupím dvoudílné plavky, proč by ne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6257
29.3.14 17:24

@a1j2a3 :D Ja to kombinuju, nekdy babylove, a nebo mam tady astrid a je taky ok, kamaradka to maze detskym avirilem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1052
29.3.14 17:28

@Andy27 prý je v podstatě jedno čím mažeš, hlavně že mažeš, aby byla pořád ta kůže promaštěná. Ale jak píše výše moky tak někdo může mazat jak chce a stejně se udělají, takže uvidíme :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí