Pohlaví dítěte - co myslíte?

1626
15.12.10 22:21

Pohlaví dítěte-co myslíte?

Ahoj maminy! Četla jsem nespočet „zaručených“ tipů, podle čeho poznat, zda budeme mít chlapečka či holčičku a taky dost rad, jak to před početím ovlivnit. Která z vás podle oněch babských rad zjistila, jaké pohlaví bude její miminko? Jen tak pro zajímavost: pohlavi.mysteria.cz/index.php

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17019
15.12.10 22:43

Verčo napiš kolik bylo Tobě a manželovi v době početí :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1313
15.12.10 22:48

Já nevím proč, ale od začátku jsem měla pocit, že to bude kluk… a byl :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
734
15.12.10 22:59
Anteaa píše:
Verčo napiš kolik bylo Tobě a manželovi v době početí :wink:

Přesně tak, u nás to taky počítáme takhle.. nijak zvlášť na tyhlencty výpočty apod. nevěřím, ale na tomhle možná něco bude, páč jsme to počítala už nespočtu lidem (od prababiček, přes celou famílii, kamarádky..) a všechno vyšlo.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5370
15.12.10 23:00

nevím jaké máte vypočty,ale mě podle činského kalendáře vyšli obě děti jako kluci a mám dvě holky :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6271
15.12.10 23:15
Olčík píše:
nevím jaké máte vypočty,ale mě podle činského kalendáře vyšli obě děti jako kluci a mám dvě holky :-P

jsem na tom taky tak, mám doma dvě princezny, ale podle tohoto ,to měli být kluci :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5463
15.12.10 23:58

Mě to vyšlo věděla jsem,že to bude kluk a je to kluk i podle čínského kalendáře to měl být kluk :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
594
16.12.10 06:58

Ahoj.
Mě se osvědčila metoda s prstýnkem.
Vezmeš si zlatý prstýnek, který nosíš, a vytrhneš si vlas. Na vlas prstýnek navlékni a prokličkuj mezi prsty na levé ruce dlaní dolů. Pak otoč a nech prstýnek nad středem dlaně. Pokud se začne točit je to holčička a pokud lítá rovně je to kluk. Pokud se nehýbe tak to není nic. Funguje to i na budoucí a minulá těhotenství. Dá se to udělat i u mužů, ale na to bych si dávala bacha. :mrgreen:
Je lepší pokud ti to dělá někdo jiný (prastýnek tak neovlivňují tvé myšlenky), ale můžeš to udělat i sama.
Pro příklad. Dělali jsme si to jako holky před 17 lety. Tenkrát mi vyšlo, že budu mít kluka - holku - kluka. U kluků mi prstýnek létal jak blázen z jedné strany na druhou a u holčičky se točil jen aby se neřeklo.
No a mám teď dva kluky. Vyšlo to, protože jsem porodila, potratila a porodila. V podstatě vyšly jak pohlavý tak počet těhotenství.
Přeji úspěšné zkoušení. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56772
16.12.10 07:12

Nám se osvědčilo hlídat ovulaci, před ovulací jsme měli holčičku a přímo při ovulaci kluka. Jinak se mi osvědčila zkouška moči. Nevím přesně, musela by sis to najít na netu, ale byla to myslím pšenice a oves (nebo žito), fakt už nevím :nevim: , ale podle toho, co vyklíčí dříve, tak to se narodí. To mi vyšlo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
16.12.10 08:14
Ferum píše:
Ahoj.
Mě se osvědčila metoda s prstýnkem.
Vezmeš si zlatý prstýnek, který nosíš, a vytrhneš si vlas. Na vlas prstýnek navlékni a prokličkuj mezi prsty na levé ruce dlaní dolů. Pak otoč a nech prstýnek nad středem dlaně. Pokud se začne točit je to holčička a pokud lítá rovně je to kluk. Pokud se nehýbe tak to není nic. Funguje to i na budoucí a minulá těhotenství. Dá se to udělat i u mužů, ale na to bych si dávala bacha. :mrgreen:
Je lepší pokud ti to dělá někdo jiný (prastýnek tak neovlivňují tvé myšlenky), ale můžeš to udělat i sama.
Pro příklad. Dělali jsme si to jako holky před 17 lety. Tenkrát mi vyšlo, že budu mít kluka - holku - kluka. U kluků mi prstýnek létal jak blázen z jedné strany na druhou a u holčičky se točil jen aby se neřeklo.
No a mám teď dva kluky. Vyšlo to, protože jsem porodila, potratila a porodila. V podstatě vyšly jak pohlavý tak počet těhotenství.
Přeji úspěšné zkoušení. :mrgreen:

Taky znám metodu s prstýnkem :-D Nám mimčo po celou dobu těhotenství nechtělo ukázat pohlaví, tak jedna kolegyně v práci taky přišla s prstýnkem, ale na obyčejném provázku a ten se mi nad břichem kýval ze strany na stranu jako blázen :-D A byl to kluk. Jiné těhotné kolegyni se zase točil do kruhu a měla holčičku, tak kdo ví :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
16.12.10 08:22

ahoj, v nasej teme mame pomerne vela tehuliek, robili sme si vsetky tieto testy a uspesnost? cca 50%! :mrgreen: takze ked si hodis mincou, je rovnaka pravdepodobnost, ze sa trafis :lol:

a to iste plati aj o poverach- vacsinou su mimo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
16.12.10 08:32

já tak nějak od začátku tušim, že čekáme chlapečka :-) všechny povídačky seděj až na to, že se řiká, že chuť na sladký je u holčičky, podle prstýnku nám oboum vyšel první kluk, podle krve taky kluk i podle početí tak uvidíme jestli nám v pondělí na UZ neřeknou, že čekáme holčičku :srdce:

Možná, že když budem čekat druhý mimi tak už nic počítat nebudu :roll: s přítelem jsme se upnuli na chlapečka a moc si ho přejeme a ty výpočty nás jenom utvrzujou :-D tak abychom nebyli zklamaní, i když hlavně, že budeme mít miminko

Ale kamarádce se třeba stalo, že jí doktor řek, že čeká chlapečka a minulý týden jí řekli, že to asi bude holčička a termín má 20.12 :palec: tak uvidíme co z ní nakonec vyleze :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4092
16.12.10 08:41

Podle mně jediné čím se to dá trochu ovlivnit je hlídání ovulace. Ostatní rady jsou vždy 50 na 50 někomu to vyjde někomu ne :lol: jinak já jsem i na úplném začátku věděla, že to bude kluk a je tuhle intuici co vím mělo hodně holek :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14535
16.12.10 09:21

Tak mi zkoušeli jen tak pro zajímavost různý metody a bohužel čím víc jich bylo, tím víc nám vycházely různý výsledky. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
16.12.10 14:56

Obě těhotenství mi „svědčila“. Zmizelo kané, zkrásněly vlasy, zlepšila se pleť. No jak se říká, že holky berou krásu a kluci jí naopak dávají, tak fakt jsme měla dva kluky. U prvního jsem si byla jistá. U druhého ne, v prvních týdnech jsem si dokonce msylela, že to bud eholka. Pak jsem ale cca tři měsíce poctivě říkala, že fakt netuším, nevím, něco to prostě bude. A ke konci jak se blížil finiš, byla jsem si čím dál víc jistá. A to natolik, že jsem pak v papírech kolonku jména pro holku vyplnila naprosto bezmyšlenkovitě, jen prostě že to musí být. A kromě toho to samý jméno, co měl dostat prvorozenný, kdyby byl holka. Věděla, jsem že to bude kluk. Byl!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí