Pohlaví dítěte - co myslíte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20518
16.12.10 14:56

Obě těhotenství mi „svědčila“. Zmizelo kané, zkrásněly vlasy, zlepšila se pleť. No jak se říká, že holky berou krásu a kluci jí naopak dávají, tak fakt jsme měla dva kluky. U prvního jsem si byla jistá. U druhého ne, v prvních týdnech jsem si dokonce msylela, že to bud eholka. Pak jsem ale cca tři měsíce poctivě říkala, že fakt netuším, nevím, něco to prostě bude. A ke konci jak se blížil finiš, byla jsem si čím dál víc jistá. A to natolik, že jsem pak v papírech kolonku jména pro holku vyplnila naprosto bezmyšlenkovitě, jen prostě že to musí být. A kromě toho to samý jméno, co měl dostat prvorozenný, kdyby byl holka. Věděla, jsem že to bude kluk. Byl!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
16.12.10 16:49

Tak mě od začátku říkala intuice,že to bude kluk, všelijaký výpočty,stáří krve,čínský horoskop atd. mi vycházel jen kluk, a nakonec čekám holčičku :srdce: ,takže já na tohle nevěřím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
16.12.10 17:10

Nám se osvědčil taky prstýnek na vlasu, u malý mi vyšla holčička a teď chlapeček na UTZ mi chlapečka potvrdili… Pak jsou takové ty říkačky, že u kluka jde přicho dopředu a jen břicho u holčičk kyneš celá, ale není to pravidlem, mě to ale funguje… Taky že s holčičkou jsou větší problémy s ranní nevolností a naopak, je toho hodně, ale nic není stoprocentní, pak snad jen UTZ, když mi počítali pohlaví ze stáří krve, tak tto nevyšlo, spíš naopak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
261
16.12.10 17:16
barique píše:
Já nevím proč, ale od začátku jsem měla pocit, že to bude kluk… a byl :dance:

Měla jsem to úplně stejně. Úplně jasně jsem věděla, že čekám kluka a taky to tak bylo. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
20.12.10 15:29

tak ta kamarádka o který jsem psala, že jim na poslední chvíli řekli, že bude mít holčičku porodila v pátek krásnýho chlapečka :-D
a nám dneska řekli, že to s velkou pravděpodobností bude kluk takže zatím to vychází podle úplňku, podle prstýnku i podle krve :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Petruše PP.
25.5.11 08:54

Ahoj, mohla bys zkusit nějakým způsobem spočítat mne? Napiš, sím, na mail, sem do diskuse se moc nedívám, tak abych nepropásla odpověď.
Děkuji Ti.
 Petra.

• Citovat
  • Upravit
298
25.5.11 16:41

Tak to mě na UTZ ve 20tt doktor tvrdil jasná holka… Jedna stará cikánka mi řekla, že jsem škaredá, že budu mít holku… ale stejně jsem kupovala hadříky hnědý, modrý, prostě klučíčí barvy. Na 3D nám doktor řekl, že má Deniska pindoura :-) já už to tak nějak vnitřně tušila celou dobu, že to je kluk. Bříško mám do špičata, nevolnosti klasika od 3 do 5měsíce převážně večer, podle čínskýho vycházel kluk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9018
25.5.11 16:49

Verčo, tak to máš 50:50. 100% pouze z plodové vody.
Na babské rady nedám a UZV taky není přesný. Na beton to budeš vědět po porodu. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
25.5.11 19:34

Ale na 3D UTZ to je na 99%, pokud je mimís spravně natočenej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
25.5.11 22:37

mne se teda hejbe prstynek jak blazen, ale netoci se, nekyva se , ale jen se pretaci strasne rychle z jedny strany na druhou, uz asi minutu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
246
31.5.11 09:32

No já mám krásnou pleť í vlasy dle tvaru bříška každý říká, že to bude kluk doktorka mi tvrdí, že je to holka tak jsem zvědavá, co to bude termín mám 6. září.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
5.8.11 13:43

tak co? jakpak jsi dopadla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
584
2.12.13 20:40

Dneska se byla na UZ primo v porodnici ( jsem nemocna horecky atd a kdyz uz sem byla v nemocnic poslali me tam) kricela at mi nerkiaj co to je, ze to vedet nechceme uz jsem 24tt tak mi bylo jasny ze to klidne muze videt..no nas exibionista na UZ vzdycky ukazuje co muze mava se mava cuca si palec atd( proste vzornas maminku uklidni)…droktorka pak rikala dalsimu doktoroj, ze to nechci vedet ale, ze ona uz to vi…a me to prijde jakoze to musi bejt kluk kdyz si byla tak jista az to ted sem to fakt neresila…vsichni jaky maj tuseni atd ja nad tim fakt nijak vic neuvazovala jen sem v okoli rikala ze to moc resej a ze si muzou prat treba papouska ale maj smulu uz je rozhodnuto..co myslite mohla by si tak jista i holkou??..nejak mi to zkazilo naladu ne ten kluk ale spis to ze bych to méa vedet pred porodem…(ano jsem nemocna mam narizeny klid na luzku..muzu bejt rada ze si me tam nenechali, tak se nudim a premejslim nad blbostma)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3758
2.12.13 20:44

@Samuše no jistě, že si můžou být jisti holkou!!!ve 24tt určitě :-) rozhodně za tím nic nehledej :-) v tomhle týdnu, pokud se ukáže kterékoliv pohlaví pěkně, tak jsou si jisti :-D (jako jisté do porodu není nic, ale tak na 99% třeba :-P )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
2.12.13 20:45
@Samuše píše:
Dneska se byla na UZ primo v porodnici ( jsem nemocna horecky atd a kdyz uz sem byla v nemocnic poslali me tam) kricela at mi nerkiaj co to je, ze to vedet nechceme uz jsem 24tt tak mi bylo jasny ze to klidne muze videt..no nas exibionista na UZ vzdycky ukazuje co muze mava se mava cuca si palec atd( proste vzornas maminku uklidni)…droktorka pak rikala dalsimu doktoroj, ze to nechci vedet ale, ze ona uz to vi…a me to prijde jakoze to musi bejt kluk kdyz si byla tak jista az to ted sem to fakt neresila…vsichni jaky maj tuseni atd ja nad tim fakt nijak vic neuvazovala jen sem v okoli rikala ze to moc resej a ze si muzou prat treba papouska ale maj smulu uz je rozhodnuto..co myslite mohla by si tak jista i holkou??..nejak mi to zkazilo naladu ne ten kluk ale spis to ze bych to méa vedet pred porodem…(ano jsem nemocna mam narizeny klid na luzku..muzu bejt rada ze si me tam nenechali, tak se nudim a premejslim nad .blbostma)

Nestresuj se. Užívej si těhotenstvý. Tak já čelala mimčo a hned jsem věděla že to je holčička. Zrovna jsem ve 13tt. A bude to asi kluk stejné tušení. U sestry jsem řekla kluka a má syna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí