Očkování při nemoci - neuvěřitelné

sophinka
1.2.11 12:08

neuvěřitelné-očkování

Poslala jsem manžela na kontrolu k lékaři s dcerou. Měla vyrážku a horečku a byla zahleněná. Zároveň měla obsolvovat 18ti měsíční prohlídku. Výslovně a důrazně jsem upozorňovala, že si nepřeji, aby byla v tomto zdravotním stavu naočkovaná. Manžel se vrátil a malá měla Hexu a Priorit 8-o 8-o . Je to už 14 dní a malá má na krku uzliny zvětšené tak, že mě z toho je špatně, ale k onomu „doktorovi“ se už neodvažuji jít :-(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4118
1.2.11 12:11

Hexu a zároveň Priorix??? 8-o Nemocnýmu dítěti? Kde to jsme? Mně doktor odmítl očkovat kluka jen proto, že byl v kontaktu s holčičkou, která měla zrovna neštovice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
1.2.11 12:12

Tak to nechápu.Nás se vždy doktorka ptá,jestli jsme zdraví,když se má očkovat. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
1.2.11 12:12

Teda Hexu s priorixem ockovat najedlou nelze- to bude nejaky omyl, ne?

Nebyl to prevenar?

A co se tyce tech uzlin- ja bych tam naklusala a to by si doktor za ramecek nedal...... :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka
1.2.11 12:13

byla jsem z toho na mrtvici ,seřvala manžela ,ale co teď? má boule na krku nevím co to může být ,na pohotovost?

• Citovat
  • Upravit
sophinka
1.2.11 12:14

fakt koukám do průkazky priorix a infanrix hexa

• Citovat
  • Upravit
3194
1.2.11 12:15

8-o No tak to cumim

muj dr nenaockuje ani pri kasli, ani pri ryme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
1.2.11 12:15

Šla bych tam a zeptala se co to znamená.Lékař nám má pomoci a ne aby jsme se ho báli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
1.2.11 12:16

A co zajít k jiné dr, jakože pro konzultaci, co dál? Ale skočila bych tam teda taky, tohle je nehoráznost :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3432
1.2.11 12:17

Pardon za upřímnost - ale manžel je jako normální, že s tím očkováním souhlasil?? :roll: :roll: :oops: Nechápu, naočkovat evidentně nemocné dítě.. :roll: I pro zdravé tělíčko je to zátěž. :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
1.2.11 12:18
sophinka píše:
fakt koukám do průkazky priorix a infanrix hexa

No tak to je sila............jako preockovani hexou- jo dela se v 18m, ale k tomu jeste priockujou 3nove nemoci????

Tohle bych hned volala do ockovaciho centra, zda je to normalni a pak i hlasila na hygienu.......

Veskere nezadouci priznaky se maji hlasit. Zavolej si do toho ockocentra- snad je v motole a zeptej se

Kor jeste kdyz je dite VIDITELNE NEMOCNE pred ockovanim!!!! :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka
1.2.11 12:19

nikomu nedůvěřuji široko daleko ,bohužel naši super úžasnou doktorku jsem musela vyměnit (bylo to k ní daleko) a najdu takovýho d......a :cert:

• Citovat
  • Upravit
1346
1.2.11 12:21

tak tohle se mi fakt nezdá.U nás dr. taky neočkuje pokud nejsou děti zdravé,to bych řešila s jiným lékařem..Jinak nevím jak je to s tím priorixem když se očkuje hexa,ale mě se stalo že jsem si šla ke své dr pro recept na prevenar a doma jsem si všimla na receptu priorix.Takže jsem šupajdila k doktorce znovu..no nevím kdybych si toho nevšimla,tak prostě dostane priorix..prostě ta důslednost mi nějak chybí u těch doktorů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka
1.2.11 12:21
Anduli píše:
Pardon za upřímnost - ale manžel je jako normální, že s tím očkováním souhlasil?? :roll: :roll: :oops: Nechápu, naočkovat evidentně nemocné dítě.. :roll: I pro zdravé tělíčko je to zátěž. :-?

hmm to jsem mu opakovala do zblbnutí,ale byl tam sám poprvé,doktor jí prý poslochal a prý jí nic není (zelené soplíky,vyrážka,teplota) tak prej než se na cokoli zmohl malá byla naočkovaná

• Citovat
  • Upravit
17050
1.2.11 12:22

můj chlap by zřejmě také poslech dr:(. On tomu prd rozumí ten můj, takže by asi ani nereagoval..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek