Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Hexu a zároveň Priorix???
Nemocnýmu dítěti? Kde to jsme? Mně doktor odmítl očkovat kluka jen proto, že byl v kontaktu s holčičkou, která měla zrovna neštovice.
Tak to nechápu.Nás se vždy doktorka ptá,jestli jsme zdraví,když se má očkovat. ![]()
Teda Hexu s priorixem ockovat najedlou nelze- to bude nejaky omyl, ne?
Nebyl to prevenar?
A co se tyce tech uzlin- ja bych tam naklusala a to by si doktor za ramecek nedal...... ![]()
byla jsem z toho na mrtvici ,seřvala manžela ,ale co teď? má boule na krku nevím co to může být ,na pohotovost?
No tak to cumim
muj dr nenaockuje ani pri kasli, ani pri ryme…
Šla bych tam a zeptala se co to znamená.Lékař nám má pomoci a ne aby jsme se ho báli.
A co zajít k jiné dr, jakože pro konzultaci, co dál? Ale skočila bych tam teda taky, tohle je nehoráznost ![]()
Pardon za upřímnost - ale manžel je jako normální, že s tím očkováním souhlasil??
Nechápu, naočkovat evidentně nemocné dítě..
I pro zdravé tělíčko je to zátěž. ![]()
sophinka píše:
fakt koukám do průkazky priorix a infanrix hexa
No tak to je sila............jako preockovani hexou- jo dela se v 18m, ale k tomu jeste priockujou 3nove nemoci????
Tohle bych hned volala do ockovaciho centra, zda je to normalni a pak i hlasila na hygienu.......
Veskere nezadouci priznaky se maji hlasit. Zavolej si do toho ockocentra- snad je v motole a zeptej se
Kor jeste kdyz je dite VIDITELNE NEMOCNE pred ockovanim!!!! ![]()
nikomu nedůvěřuji široko daleko ,bohužel naši super úžasnou doktorku jsem musela vyměnit (bylo to k ní daleko) a najdu takovýho d......a ![]()
tak tohle se mi fakt nezdá.U nás dr. taky neočkuje pokud nejsou děti zdravé,to bych řešila s jiným lékařem..Jinak nevím jak je to s tím priorixem když se očkuje hexa,ale mě se stalo že jsem si šla ke své dr pro recept na prevenar a doma jsem si všimla na receptu priorix.Takže jsem šupajdila k doktorce znovu..no nevím kdybych si toho nevšimla,tak prostě dostane priorix..prostě ta důslednost mi nějak chybí u těch doktorů
Anduli píše:
Pardon za upřímnost - ale manžel je jako normální, že s tím očkováním souhlasil??![]()
![]()
Nechápu, naočkovat evidentně nemocné dítě..
I pro zdravé tělíčko je to zátěž.
hmm to jsem mu opakovala do zblbnutí,ale byl tam sám poprvé,doktor jí prý poslochal a prý jí nic není (zelené soplíky,vyrážka,teplota) tak prej než se na cokoli zmohl malá byla naočkovaná
můj chlap by zřejmě také poslech dr:(. On tomu prd rozumí ten můj, takže by asi ani nereagoval..
Poslala jsem manžela na kontrolu k lékaři s dcerou. Měla vyrážku a horečku a byla zahleněná. Zároveň měla obsolvovat 18ti měsíční prohlídku. Výslovně a důrazně jsem upozorňovala, že si nepřeji, aby byla v tomto zdravotním stavu naočkovaná. Manžel se vrátil a malá měla Hexu a Priorit
. Je to už 14 dní a malá má na krku uzliny zvětšené tak, že mě z toho je špatně, ale k onomu „doktorovi“ se už neodvažuji jít