Nevěra - jak se postavit na vlastní nohy v zahraničí?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
18.6.11 21:14

nevera

Ahojky ,nevim jestli potrebuji radu nebo se jen vypovidat,Zacnu tim ze bydlim v zahranici mam dve deti,a pritele vdana nejsem,uz tu bydlim 14 let nas vztah je od zacatku studeny,o deti se staram sama,zadne spolecne akce nebo prochazky a nisam pritwel s detmi nejde treba na detske hriste.Pred moji rodinou jsme vzdy delala ,ze je vse v poradku,protoze bych stejne nemela kam jit ,moje mamka se hodne snazila abych uz byla pryc z domu.Pritel mne nikdy nenapadl,zadne hadky jen proste nezajem.V tehotenstvi si nasel znamost a zamiloval se,tezce jsme to nesla,tehotenske hormonyatd…Vyhazoval mne z domu a ja brecela a prosila ,kdyz jsem se po porodu vzpamatovala mela jsme vztek sama na sebe ,ze jsem neodesla ze jsem prosila..Jeste v tehotenstvi vztah ukoncil ,dokoce ho to mrzelo a cas sel dal,dnes jsem mu prisla na neveru zase,nejspise navsteva v bordelu.Nevim jak se zachovat ,jen jsme rekla ze o tom vim, aniz bych se hadala ani mne neodpovedel.:nemam kam jit finance zadny ,pomoc taky zadna,jsem zatim bez prace ,protoze maly casto marodi,hlidani nemam ,zadne zname a ni kamaradky.Je mi ze vseho na nic.Nemuzu kvuli nejake ku.. zustat s detma na ulici ,ale ve vztahu uz zustat taky nechci. :roll:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6926
18.6.11 21:19

Těžká situace… :-? Od začátku to má blbý základy a jen se to kupilo.. :-( Chybí mi tady nějaká úcta a láska - to se pak těžko něco buduje. :think:
Co bych dělala na Tvém místě netuším, ale popřemýšlím a pak třeba napíšu názor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12571
18.6.11 21:21

Ahojky, kde jsi v zahranici? Kdysi jsem byla v podobne situaci s tim rozdilem, ze jsem skoncila v nemocnici, zdanlive neresitelna situace. Ze zacatku mi pomohla socialka, nasla jsem si byt, praci, casem jsem se proste postavila na vlastni nohy. Ted se mam dobre. Ale zalezi, v jake jsi zemi, nevim, jak to tam chodi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.6.11 21:51

Ahojky,jsme v Rakousku ,uz jsem premyslela najit tu nejaky urad pro pomoc zenskym v takovy situaci,jsem bezradna ,vse je jen o financich,jinak diky moc za podporu,ale neco uz musim delat,neumim si predstavit budoucnost dal,je to na kolaps ,uz jen kolik let mam depky a odnasi to jen decka :zed:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.6.11 22:00
Davdan píše:
Těžká situace… :-? Od začátku to má blbý základy a jen se to kupilo.. :-( Chybí mi tady nějaká úcta a láska - to se pak těžko něco buduje. :think:
Co bych dělala na Tvém místě netuším, ale popřemýšlím a pak třeba napíšu názor.

Presne jak rikas ,nikdy mezi nami nebyla z pritelovi strany ucta a ted uz ani laska,jen trapeni ,nejhorsi je ze kdyz zacnu rozebirat situaci ani se nedomluvime,jen mlci nereaguje ,nekomunikuje je to hrozne.Neresitelne

• Citovat
  • Upravit
12571
18.6.11 22:03

Jdi na ten urad, urcite se da neco delat. Kazda situace je resitelna, ver mi, vim, o cem mluvim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6926
18.6.11 23:13

Vypadáš odhodlaně, tak do toho!
Jak radí Martina, zkus najít pomoc na úřadech… Neboj se nic, kolikrát v životě vypadá situace jako bezvýchodná a totálně neřešitelná, nakonec se ale povede - ono odhodlání dělá půl úspěchu. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
462
18.6.11 23:32

Já sice radu nemám,ale chci Tě podpořit,takovej vztah je k ničemu a Ty se budeš jen trápit,odhodlej se a zkus to sama.Určitě to nějak půjde,moc Ti držim palce. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
18.6.11 23:55

Fakt netuším, jak to chodí jinde, ale určitě funguje něco jako u nás Azylový dům pro matky s dětmi. U nás bohužel toto zařízení funguje spíše jako noclehárna pro asociální matky, takže důvěra v to moc není a holky, co se ocitnou v situaci jako ty a mohlo by je to odstartovat někam dál, tak raději zůstávají s partnery a tiše trpí.

Obávám se, že pokud váš vztah už je špatný od začátku, tak se to nezlepší. nebo paradoxně by to mohl zlepšit práve odchod. Aspoň co se týče vztahu otce a dětí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.6.11 09:13

Holky diky moc za rady a za podporu,dojaly jste mne ,brecim jak zelva a hlavne jste mne dodaly silu.Zensky nikdy nemysli na sbe ,musi myslet co deti a o to je to vse slozitejsi.Jinak diky Anonym,je to presne jak pises a opravdu diky za radu ,hned zitra si obejdu urady a dam se do toho…Holky moc dik

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová