Nevěra - hádky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
36224
28.2.25 20:27
@Anonymní píše: Více

Nemusíš čekat na nic, jaký soud? Stěhuješ se snad nějak hodně daleko?

Jeho matka bude stát samozřejmě za ním, je to její dítě. To opravdu neni tvoje chyba. On se chová jak hovado, tak na co dál trpět. Vždyť tě sám vyhazuje, podvedl tě, tak na co víc čekáš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8131
28.2.25 20:27

Pritel te miluje, to je hned videt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.2.25 20:33

@pikola Ne daleko vůbec ne.. je to od něj 15 km.. ještě on nadává i na moje rodiče že jsou špatní že nechce aby tam jeho dcera byla.. i jsem mu několikrát řekla že může za ní kdykoliv že nemám v plánu ji brát tátu ale on si furt myslí že mu ji vezmu.. furt vyřváva že ma na ni stejný nárok jako já, což je samozřejmě pravda ale takhle malé dítě má odejít podle mě s mámou a já bych bez ní se ani nehla.. i OSPOD mi řekl že to může nahlásit jako únos celý je to postavený na hlavu 😭 že prý otec musí souhlasit stím že vezmu dítě s sebou pokud není to dané ještě soudně

• Citovat
  • Upravit
198
28.2.25 20:39

Proboha utec! Vzdyt te psychicky tyra a ne, fakt to bude jen horsi. At si breci na lamparne, tohle si fakt libit nemusis nechat. To je regulerni psychopat dle popisu. Sbal se az nebude doma kvuli scenam a odejdi. Pak oslav ze jsi utekla jeste relativne vcas. Mas dite a to dite si tohle fakt nezaslouzi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2878
28.2.25 20:40
@Modrá Vlčice píše: Více

Presne to jsem chtěla dopsat, že mi to přijde jako psychické týrání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.2.25 20:52

@smile_xxx bydlí o tři vesnice je to 13 minut autem.. a pokud bych mu nebránila se s malou vidět a věděl by kde se nachází tak nic neporušuji ne? 😔

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.2.25 20:55

@Modrá Vlčice Asi by to bylo nejlepší pro všechny.. Díky tomu co tu teď čtu si uvědomuji že je to opravdu špatně.. nikdo z vás náš neznáte osobně ale všichni jste napsali to stejné co mi říká okolí co mě zná. Což je až strašidelné.. mám jen prostě hrozný strach co může předvést za scény u soudu a tak 😞 ale asi opravdu není co zachraňovat.. 😞

• Citovat
  • Upravit
1417
28.2.25 20:58

Neporušuješ. Nejste manželé, máte dítě vlastně ve společné péči Buď dáš navrh k soudu na svěření do výhradní péče (tvojí), nebo to necháš být a počkáš, jestli dá navrh on. Když nejste manželé nemusí stát vstupovat do určení péče o dítě. Je to na vás a vaší dohodě. Takže ho jen informuj a nejlépe po sms s ním v klidu a stručně komunikuj o tom, kdy a jak chce malou vidět. Nevím, kdo na OSPODu ti mohl něco říkat o únosu, je to nesmysl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8131
28.2.25 21:04

Promin ale co chces zachranovat? Mas snad pocit, ze se k tobe chova hezky? Ze ty sprosty slova jakymi te nazyva jsou projevem ucty a lasky? Vubec nechapu, jaky typ zen si toto vubec necha libit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1417
28.2.25 21:04

Dokud se necháš zastrašovat, má nad tebou moc. Klidně mu oznam, že se stěhujete proto, že ti s ním je fakt špatně, ale že na jeho vztahu s dcerou máš zájem a že se vždy domluvíte. To opakuj a na jeho výlevy odepisuj tohle pořád dokola. Nenech se vtáhnout do hádek. Buď laskavá, ale neoblomná. U soudu, pokud k němu dojde, je třeba vidět zralou matku. Rozumnou. Ne pošuka, což je on. On se uklidní. Ale až když zjistí, že pokud mu jde o dítě, tak se musí podle toho chovat. Ne psychovat a dělat naschvály. Každý naschvál jde proti němu, jakmile odejdeš. Hodně štěstí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.2.25 21:15

@Andelskej_Satan hele upřímně sama se nepoznávám než jsem ho poznala nikdy jsem taková nebyla.. co se týče chlapů jsem se stím moc nepárala ale on nějakým způsobem mě dokázal úplně změnit.. dokonce jednu dobu jsem se nebavila ani s rodiči protože ti už od začátku znej měli špatný pocit ale kvůli mě se ho naučili nějak „přežít“..teď už ale mají strach a vím že jim začíná už docházet taky trpělivost.. a to je právě ono když mi nadává cejtim se rozbořena na tisíc kousků a mám sto chutí jít někam a tam začít křičet a moje hlava je jak bomba..začnu se klepat a cejtim hroznou bezmoc a pak mě zase utlumí tím že úplně obrátí na pár dní.. psycholožka mi řekla že snad vykazuje nějaký známky toho že má narcistickou poruchu..a ten strach když teď je momentálně „v pohodě“ za ním přijít a říct že jdeme od sebe je hrozný. Jak kdyby pocit viny. Bože tak strašné se mi ulevilo že jsem to mohla napsat 😭

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.2.25 21:20

@Lissima o nic jiného mi nejde než aby malá měla oba rodiče takže to nebude problém.. snad to všechno si uvědomí že to děláme pro malou.. však pro sebe to už se ani nedá říct.. přece i on se musí ničit že je s někým s kým nechce být ne? Tohle já prostě nedokážu pochopit proč mě tu chce když žádné city nejsou nebo jen jeho „divné“ byla by to přeci pro něj svoboda si užívat sexuální život a kýmkoliv a kdykoliv tak na co si sakra doma chlapy stále nechávají ty ženy o ktery zájem nemaj 😩

• Citovat
  • Upravit
2878
28.2.25 21:26

Určitě to bude strasne těžké od něj odejít. Myslím, že ti bude hrát na city, brečet, ale ty musíš být silná a nenechat se uchlacholit. Takový člověk je nezmění, je to manipulátor a psychopat. To, co prožívás, jak se cítíš mi opravdu přijde jako kdybys byla oběť psychického týrání, ještě když si napsala, že si kvůli něj odstrihla rodiče a okolí ti potvrzuje to, co tady bylo zmíněné.

Vem rozum do hrsti, holčičku a odejdi, dokud si uvedomujes, že on je ten špatný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1848
28.2.25 21:33

Tohle se tak hrozne cte.
Ja uz bych dneska byla schopna pochopit a odpustit dost veci…pokud by byla vule i na druhe strane. Ty jsi pravidelne vyhazovana, ma milenku a hazi vinu na tebe. Z jeho strany zadna sebereflexe, jen se te manipulativne snazi drzet u sebe a jeste v tobe vyvolat pocit, ze za to muzes ty.
Seber se a bez pryc. Zachran zbytek sveho sebevedomi a mysli na dceru, protoze pokud ona v tomhle bude vyrustat, tak ji to prijde normalni a najde si stejneho partnera. O tatu ji neobiras, muze s ni byt kdykoliv. Ale ty se nenech znicit manipulatorem a psychopatem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí