Nevěra před vztahem ?

Anonymní
2.2.22 00:28

Nevěra před vztahem ?

Ahoj, mám otázku

Když jsem se vyspal s ženou, a týden poté jsme spolu zacali chodit s jinou ženou, brali by jste ten sex jako nevěru?

S tou přítelkyni jsme už byly ve stádiu líbání atd.

Brali by jste to jako podvod?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1085
2.2.22 00:55

Ano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
871
2.2.22 05:07

Ano. Ale tak pokud ti na vztahu záleží, je potřeba to vytahovat? :think: Pokud jsi byl a budeš přítelkyni už jenom věrný a fakt to s ní myslíš vážně, zamkni to hodně hluboko do sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1785
2.2.22 05:47

Ano, protože předkládám, že jste spolu randili nějakou dobu, než jste se dali dohromady.
Ale jestli ti to za ten zářez stálo, tak asi nebude pro tebe ta pravá. Asi si se do ní tak moc nezamiloval, když jsi zvládl spát i s jinou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42437
2.2.22 05:52

Ano, co je na tom nepochopitelný?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3837
2.2.22 06:42

Ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jolka86
2.2.22 06:52

Ano, už jsi randil s jednou a zároveň spal s další. Brala bych to jako zradu a nevěřila ti.

• Citovat
  • Upravit
72725
2.2.22 07:03

Je divné s někým randit a s jiným spát :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4164
2.2.22 07:05

Jsem zmaten, tak začali jste spolu chodit o týden později, nebo jste se už líbali? Protože já se s kamarádkama nelíbám :D

Jinak já třeba než jsem začal se svou ženou, tak jsem už dlouho věděl, že ji chci, ale byla taková nedostupná, ale to spíš protože si v sobě řešila svoje problémy a já se musel přibližovat opatrně. A než skutečně náš vztah přešel z pozice, kamarád přes dobrý kamarád, nejlepší kamarád až po přítel a milenec, tak to trvalo asi 4 měsíce. No a během prvních asi 2 měsíců jsem měl kamarádku s výhodou…
Ona nechtěla vztah s nikým, ale zase jí chyběl sex. Já zase věděl, že ještě dlouho u mě nic nebude a taky mi chyběl… Ale v okamžik, kdy jsem věděl, že jsem se konečně dostal do okamžiku „už to začíná být vážný“ tak jsem ten kamarádský sex taky utnul.
Své ženě jsem to nikdy neříkal, ale ani nevidím důvod proč bych měl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5921
2.2.22 07:06

Je to troll, tuhle diskuzi stejnou včera zakládala údajná 15 letá holka. Teď šla radši pod anonym.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jolka86
2.2.22 07:22
@gabrriel píše:
Jsem zmaten, tak začali jste spolu chodit o týden později, nebo jste se už líbali? Protože já se s kamarádkama nelíbám :DJinak já třeba než jsem začal se svou ženou, tak jsem už dlouho věděl, že ji chci, ale byla taková nedostupná, ale to spíš protože si v sobě řešila svoje problémy a já se musel přibližovat opatrně. A než skutečně náš vztah přešel z pozice, kamarád přes dobrý kamarád, nejlepší kamarád až po přítel a milenec, tak to trvalo asi 4 měsíce. No a během prvních asi 2 měsíců jsem měl kamarádku s výhodou…
Ona nechtěla vztah s nikým, ale zase jí chyběl sex. Já zase věděl, že ještě dlouho u mě nic nebude a taky mi chyběl… Ale v okamžik, kdy jsem věděl, že jsem se konečně dostal do okamžiku „už to začíná být vážný“ tak jsem ten kamarádský sex taky utnul.
Své ženě jsem to nikdy neříkal, ale ani nevidím důvod proč bych měl.

To je zas jiný případ, tam nic nebylo.

• Citovat
  • Upravit
35799
2.2.22 07:31
@Anonymní píše:
Ahoj, mám otázku

Když jsem se vyspal s ženou, a týden poté jsme spolu zacali chodit s jinou ženou, brali by jste ten sex jako nevěru?

https://www.emimino.cz/…em-d-454138/ troll

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4545
2.2.22 07:33

Ano, pokud jsi s někým ve stadiu líbání, tak asi už to druhá strana bere jako vztah, takže bych předpokládala, ze by ji to vadilo, kdyby to zjistila. Teď spis záleží, jestli to byl jednorázový úlet, nebo je nějaká šance ze se dámy potkají a vyjde to najevo. Protože Jinak bych v tvým případě mlcela jak hrob, pokud ti jde o vztah s touhle slečnou. Ale je fakt ze pokud jsi byl schopny vlizt do postele s jinou, tak asi tu přítelkyni až tak nezeres. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
413
2.2.22 07:44
@Anonymní píše:
Ahoj, mám otázku

Kdyz uz bylo libani a randeni, tak ano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17306
2.2.22 08:16

Ne, nevěra by to byla u ženy. Ty jako muž jsi musel vyvinout značné úsilí, takže žádná nevěra, ale dobytí cizího území. A každá žena touží po úspěšném dobyvateli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová