Nevěra své přítelkyni

8
31.1.23 20:23

Nevěra své přítelkyni

Dobrý den, jsem tu protože si nevím rady a chtěl bych znát vícero názorů.
Je mi 27 let bývalé přítelkyni je 24 let.
Rozešli jsme se před půl rokem stím, že já byl ten kdo se chtěl rozejít protože nám nešla komunikace hodnekrat jsme se hádali kvůli kravinam atd..ve většině případů jsem byl prostě blbec protože jsem ji nedával dostatek času a lásky.. v posledním týdnu rozchodu jsem se seznámil nějak s její kamarádkou která na tom byla taky špatně… Vypisovali jsme si jak na to jsme atd… Potom jsem se s mojí bývalou rozešel a viděli jsme se.. nicméně emoce prostě hráli nějak roli až to vyvrcholilo v sex.. vyspal jsem se sní jednou a měl jsem z toho šílené výčitky svědomí… Zeptal jsem se jí jak si myslí, že to bude pokračovat a bylo na ní evidentně vidět že z toho chce vycouvat a po několika dnech jsme se vážně dohadali ale přesvědčovala mě o tom ať to neříkám svojí bývalé… Já jsem na to přistoupil protože jsem jim nechtěl zkazit to kamarádství.. nicméně tak 3 měsíce na to jsem potkal svoji bývalou přítelkyni a nějak se nám to rozkecalo a nebudu lhát chtěl jsem jí zpět..tak jsme to zkusili jenže já začal mít výčitky z toho co jsem udělal a hlavně i z toho, že její kamarádka se před ní tváří jakoby se nic nestalo… Rozešel jsem se sní znovu protože mě to tížilo..i přesto jsme se tak nějak bavili dál a skončili jsme s bývalou několikrát v posteli a já byl prostě strašně emočně na dně..nevěděl jsem co dělat..několikrát jsem ji odmítl.. pak jsme se zase viděli dala mi nespočet šancí a to i v našem vztahu který trval 2,5 roku…takový kolotoč to byl v tomto půlroce ale jen kvůli tomu, že mě tížila tato skutečnost a nemohl jsem se jí ani podívat pořádně do očí protože se toto stalo… nedávno po půl roce od rozchodu, který sem chtěl já, jsem si sní chtěl promluvit a řekl jsem si, že seberu odvahu a řeknu ji co se stalo… Miluju jí a vím to proto jsem se chtěl přiznat k tomu co jsem udělal a ne tak z pocitu, že jsem na to sám ale nechci ji v životě nikdy lhát.. lezlo to ze mě jak s chlupaté deky ale řekl jsem jí to vše…reakce byla taková že jsem jí tohle v očích nikdy neviděl a strašně jsem se bál a bojím co bude dál… Nemohl jsem ji milovat na plno když jsem viděl jak se její kamarádka celou dobu tváří jako by nic jezdí sní na výlety a podobně ale vždy jsem cítil, že ji miluju hrozně moc… chápu teď mojí bývalé přítelkyně rozhořčení a neskutečnou zlost protože ji zradili vlastně 2 lidé na vzajem… Vím že ji miluju a vím, že jsem šlápl vedle a vedli k tomu hlavně emoce… Lituju toho co jsem udělal ale stalo se… Chtěl bych sní zase žít protože vím, že bych ji tu lásku mohl opětovat… nevím co mám dělat a jak se teď zachovat a co bude dál, protože semnou nemluví..mám blok úplně všude na sociálních sítí.. pochopitelně… nechci ji bombardovat ale taky o ní nechci přijít, protože si myslím, že je to moje životní láska…nikdy jsem ji nechtěl takto zklamat…někdo mi řekne že jsem udělal dobře že jsem se přiznal, druhý mi říká že jsem měl raději mlčet.. potřebuji radu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
34473
31.1.23 20:43

Jako co chceš za radu, když jsi takovej vocas? Rozejdeš se s ní, vychrapes s její kamarádkou, chováš se k ní jako de.il a pak ji to ještě řekneš. Myslím, že si zaslouží žít bez tebe s někým lepším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
331
31.1.23 20:45

Jsou veci, ktery se opravdu nerikaji, ty si sice ulevis, ale pritelkyni jsi strasne zklamal a musi ji to bolet.Zkus se vzit do jeji situace..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7692
31.1.23 20:47

Poučení. Nebýt ko.ot, nebo alespoň menší a příští přítelkyni opečovávat jak si možná zaslouží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
401
31.1.23 20:48

Najdi si jinou. V moři je spousta jinejch ryb.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6021
31.1.23 20:51
@Petr735 píše:
Dobrý den, jsem tu protože si nevím rady a chtěl bych znát vícero názorů.
Je mi 27 let bývalé přítelkyni je 24 let.
Rozešli jsme se před půl rokem stím, že já byl ten kdo se chtěl rozejít protože nám nešla komunikace hodnekrat jsme se hádali kvůli kravinam atd..ve většině případů jsem byl prostě blbec protože jsem ji nedával dostatek času a lásky.. v posledním týdnu rozchodu jsem se seznámil nějak s její kamarádkou která na tom byla taky špatně… Vypisovali jsme si jak na to jsme atd… Potom jsem se s mojí bývalou rozešel a viděli jsme se.. nicméně emoce prostě hráli nějak roli až to vyvrcholilo v sex.. vyspal jsem se sní jednou a měl jsem z toho šílené výčitky svědomí… Zeptal jsem se jí jak si myslí, že to bude pokračovat a bylo na ní evidentně vidět že z toho chce vycouvat a po několika dnech jsme se vážně dohadali ale přesvědčovala mě o tom ať to neříkám svojí bývalé… Já jsem na to přistoupil protože jsem jim nechtěl zkazit to kamarádství.. nicméně tak 3 měsíce na to jsem potkal svoji bývalou přítelkyni a nějak se nám to rozkecalo a nebudu lhát chtěl jsem jí zpět..tak jsme to zkusili jenže já začal mít výčitky z toho co jsem udělal a hlavně i z toho, že její kamarádka se před ní tváří jakoby se nic nestalo… Rozešel jsem se sní znovu protože mě to tížilo..i přesto jsme se tak nějak bavili dál a skončili jsme s bývalou několikrát v posteli a já byl prostě strašně emočně na dně..nevěděl jsem co dělat..několikrát jsem ji odmítl.. pak jsme se zase viděli dala mi nespočet šancí a to i v našem vztahu který trval 2,5 roku…takový kolotoč to byl v tomto půlroce ale jen kvůli tomu, že mě tížila tato skutečnost a nemohl jsem se jí ani podívat pořádně do očí protože se toto stalo… nedávno po půl roce od rozchodu, který sem chtěl já, jsem si sní chtěl promluvit a řekl jsem si, že seberu odvahu a řeknu ji co se stalo… Miluju jí a vím to proto jsem se chtěl přiznat k tomu co jsem udělal a ne tak z pocitu, že jsem na to sám ale nechci ji v životě nikdy lhát.. lezlo to ze mě jak s chlupaté deky ale řekl jsem jí to vše…reakce byla taková že jsem jí tohle v očích nikdy neviděl a strašně jsem se bál a bojím co bude dál… Nemohl jsem ji milovat na plno když jsem viděl jak se její kamarádka celou dobu tváří jako by nic jezdí sní na výlety a podobně ale vždy jsem cítil, že ji miluju hrozně moc… chápu teď mojí bývalé přítelkyně rozhořčení a neskutečnou zlost protože ji zradili vlastně 2 lidé na vzajem… Vím že ji miluju a vím, že jsem šlápl vedle a vedli k tomu hlavně emoce… Lituju toho co jsem udělal ale stalo se… Chtěl bych sní zase žít protože vím, že bych ji tu lásku mohl opětovat… nevím co mám dělat a jak se teď zachovat a co bude dál, protože semnou nemluví..mám blok úplně všude na sociálních sítí.. pochopitelně… nechci ji bombardovat ale taky o ní nechci přijít, protože si myslím, že je to moje životní láska…nikdy jsem ji nechtěl takto zklamat…někdo mi řekne že jsem udělal dobře že jsem se přiznal, druhý mi říká že jsem měl raději mlčet.. potřebuji radu.

Jezisi, tohle opravdu napsal chlap? Pardon, nezvladla jsem to docist, uplne jsem se v tom ztratila…
Vycuc na dva radky by nebyl?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7692
31.1.23 20:52
@J_Doe píše:
Jezisi, tohle opravdu napsal chlap? Pardon, nezvladla jsem to docist, uplne jsem se v tom ztratila…
Vycuc na dva radky by nebyl?

Rozešel jsem se s holkou, vyspal se s její kamarádkou, hryže mě svědomí, chci ji zpátky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6021
31.1.23 20:58
@Lexter píše:
Rozešel jsem se s holkou, vyspal se s její kamarádkou, hryže mě svědomí, chci ji zpátky.

Dekuji.

Chce zpatky holku, se kterou se v prvni kapitole romanu rozesel sam, protoze s ni neslo komunikovat? Proc?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13152
31.1.23 21:04

@Petr735 vypadni ji ze života. Ty jsi selhal a není to o tom, žes ji nechtěl lhát, ale tys zodpovědnost za tu celou situaci akorát tak srabácky hodil na ní. Součástí trestu za nevěru jsou právě i ty výčitky svědomí… Nezvládls to. Třeba příště s nějakou jinou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
671
31.1.23 21:04

Tak jsi ji to řekl :palec: a co jsi čekal, že ti skočí do náruče? Tobě se ulevilo, ale jí jsi zase přitížil, takže ty emoce, co jsi měl předtím ty, má teď ona.

Vůbec se ji nedivím, mě by taky nebavilo se pořád rozcházet a scházet. Co bylo, bylo. Neměl jsi to už vytahovat, akorát jsi ji ještě víc ublížil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
766
31.1.23 21:09

@J_Doe protože je to nevycválaný chlapec, který neví co chce. Asi má i zastydlou pubertu a ve svých romantických představách o čistém štítě zničil i vztahy jiné… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
31.1.23 21:23

@J_Doe protože jsme tu komunikaci k sobě později našli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
31.1.23 21:25

Ty jsi sice blb, na druhou stranu nechápu, co tě na tom tak strašně tížilo, když jsi s ní v té době nebyl. Už i stylem psaní mi připomínáš mého bývalého, ten podobné věci také rád prozradil s tím, jak ho tíží. Ve skutečnosti si potřeboval zvýšit body u ostatních, jaký je frajer a chtěl, aby ženský žárlily. Jeden z důvodů, proč je bývalý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
31.1.23 21:29

@Aduš8 tížilo mě to.. ano máš pravdu tohle je sobeckost… Zničil jsem ji chuť do života touhle věcí… Nechápu co jsem to provedl…nikdy jsem nechtěl jinou ženu vždy jsem byl v životě věrný.. do tohodle mě zahnali emoce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.1.23 22:03

Kdyby to bylo s tou ex tak horké, tak neuděláš takovou prasárnu 😌

Nedivím se jí a nechala bych ji jít, ať je šťastná, bohužel s někým jiným. Zaslouží si někoho lepšího, kdo jí tak neublíží.

A ta její kamarádka není určitě pořádná kamarádka, jsou lidi, kteří jsou prostě tabu, ať se děje co se děje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí