Neviditelná čárečka

Anonymní
11.11.11 11:41

neviditelná čárečka

Ahoj,
na testu mi vyšla hooodně špatně viditelná čárečka ale až po limitu a vidim ji jen na osvětleném místě…vím že bylo brzy se testovat je to teprve týden od styku ale nedalo mi to…je to možné? má nějaká z vás podobnou zkušenost? díky :lol:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
18223
11.11.11 11:43

Je lehce růžová? Není to jen taková pruhledná čárka na tom testu? Pokud je ružová, vypadá to nadějně. Týden po styku je opravdu brzo, zkus testnout znovu za dva až tři dny, mohla by být silnější :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4742
11.11.11 11:44
Anonymní píše:
Ahoj,
na testu mi vyšla hooodně špatně viditelná čárečka ale až po limitu a vidim ji jen na osvětleném místě…vím že bylo brzy se testovat je to teprve týden od styku ale nedalo mi to…je to možné? má nějaká z vás podobnou zkušenost? díky :lol:

Ahojek,já má taky slaboučkou a objeví se až pak. Dneska jsem byla na krev a HCG je nízké 90, tak proto. Neboj začne sílit!
Doktorka mi říkala, že kdyby to těhu nebylo, tak se ta nic neobjevuje, testy jsou na to citlivé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
11.11.11 11:50

týden od styku, ikdyby došlo k oplození v den styku, než chudák vajíčko doputuje do dělohy a namnoží se mu zabere minimálně 5 dní. Tak mu dej ještě čas, čárka po limitu viditelná při správném úhlu je sice nadějná, ale nic neříkající.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuciTau
11.11.11 11:53

Týden po styku žádný test nic neřekne, Těhu testy dělají často i mamatesty falešné čárky, mela jsem jich spousty a těhulka bohužel ještě nejsem :oops:

• Citovat
  • Upravit
13.11.11 10:05

to je ale podle zkušeností… já jsem si kupovala jem mamatesty a ukazalo mi to vždy pravdivě… tak asi jak u koho :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ally_P
22.11.11 23:25

ahoj holky, já teda první pozitivní test jsem jako „negativní“ nechala v práci v šuplíku, protože jsem ho nechtěla vyhodit do koše, aby to někdo náhodou nenašel, a pak jsem to zapomněla s sebou vzít abych to vyhodila venku. No a jaké překvapení bylo druhý den, když tam byla nepatrná čárečka.. Hned jsem si doma (v noci) dělala další test, ale opět zklamání, protože se tam ani do 10 minut nic neukázalo. No, ukázalo se to až po úplném uschnutí - cca 2 hodiny. A každý další den to bylo silnější a silnější. Ten třetí už jsem ukázala příteli a měl obrovskou radost :-) Takže pokud tam opravdu něco vidíte, věřte tomu :-) Hodně štěstí :-) Já už jsem v 8.měsíci.

• Citovat
  • Upravit
23.11.11 16:17
Ally_P píše:
ahoj holky, já teda první pozitivní test jsem jako „negativní“ nechala v práci v šuplíku, protože jsem ho nechtěla vyhodit do koše, aby to někdo náhodou nenašel, a pak jsem to zapomněla s sebou vzít abych to vyhodila venku. No a jaké překvapení bylo druhý den, když tam byla nepatrná čárečka.. Hned jsem si doma (v noci) dělala další test, ale opět zklamání, protože se tam ani do 10 minut nic neukázalo. No, ukázalo se to až po úplném uschnutí - cca 2 hodiny. A každý další den to bylo silnější a silnější. Ten třetí už jsem ukázala příteli a měl obrovskou radost :-) Takže pokud tam opravdu něco vidíte, věřte tomu :-) Hodně štěstí :-) Já už jsem v 8.měsíci.

tak to je pěkný… tak to budeš mít drobečka za chvilku u sebe tak hodně štěstí ti přeju :D :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Gabulle
23.11.11 18:21

Já jsem si dělala test před týdnem, protože ani po 14 dnech se nedostavila menstruace. Křeče v podbřišku jsem ale měla tak jsem čekala, že menstruace za chvíli dorazí..zase nic a dneska mi došla trpělivost, udělala jsem si další test, hned 3× a byla tam. Sice hodně slabučká, ale na všech třech testech :-) Jen přítele to chudáka nějak umlčelo

• Citovat
  • Upravit
24.11.11 19:24
Gabulle píše:
Já jsem si dělala test před týdnem, protože ani po 14 dnech se nedostavila menstruace. Křeče v podbřišku jsem ale měla tak jsem čekala, že menstruace za chvíli dorazí..zase nic a dneska mi došla trpělivost, udělala jsem si další test, hned 3× a byla tam. Sice hodně slabučká, ale na všech třech testech :-) Jen přítele to chudáka nějak umlčelo

no tak to ti gratuluji..... ona se čárka bude stmavovat uvidíš..... doufám, že se těšíš na mimčo… já jsem dneš 26tt a je to úžasný… tak si to užívej a neboj přítel to jen potřebuje trochu ztrávit až ho vemeš na UT a uvidí mimíska tak bude šťastnej tomu věř :mrgreen: hlavně si to užívej… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Gabulle
25.11.11 10:25

tak na ultrazvuku ještě nic, ale podle krve je to jasné :-) v uterý jdu znova na ultrazvuk :-) přítel už komunikuje, aspon :D

• Citovat
  • Upravit
25.11.11 17:49
Gabulle píše:
tak na ultrazvuku ještě nic, ale podle krve je to jasné :-) v uterý jdu znova na ultrazvuk :-) přítel už komunikuje, aspon :D

a ptala si se ho jestli chce už miminko? nebo co na to říkal? to chce čas… a učitě ho vem na ultrazvuk sebou je to nádherný, a když tam je přítel s tebou, tak to je ještě lepší… nebo ses ho ptala jestli je rád? já si myslim že to chce jen si trochu promluvit klidně… asi na to nebyl připravenej, a potřebuje to ztrávit uvidíš… držim palečky… :palec: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí