Neviditelná podprsenka Bye Bra

Janli
10.10.16 00:53

Neviditelná podprsenka Bye Bra

Ahoj děvčata,
vyzkoušela jste některá Neviditelnou nalepovací podprsenku Bye Bra z Astratexu? Mám prsa velikosti D, celkem pevná a pod krajkové šaty bych potřebovala něco „neviditelného“. Zajímalo by mě jestli udrží i větší ňadra. Mají velikosti až do F, ale než ji koupím, ráda bych znala nějaké zkušenosti.
 Díky

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10726
10.10.16 07:42
@Janli píše:
Ahoj děvčata,
vyzkoušela jste některá Neviditelnou nalepovací podprsenku Bye Bra z Astratexu? Mám prsa velikosti D, celkem pevná a pod krajkové šaty bych potřebovala něco „neviditelného“. Zajímalo by mě jestli udrží i větší ňadra. Mají velikosti až do F, ale než ji koupím, ráda bych znala nějaké zkušenosti.
Díky

Sice D neni Tak Velka velikosti, ale na neudrzeni staci. navic treba pot bude podprdu odlepovat. Budou to vyhozene penize

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
10.10.16 21:26
@Janli
@tasa píše:
Sice D neni Tak Velka velikosti, ale na neudrzeni staci. navic treba pot bude podprdu odlepovat. Budou to vyhozene penize
@Janli píše:
Ahoj děvčata,
Díky

Ahoj Janli. Sama mam s byebra dobrou zkusenost. Mam kosicek C a vse drzelo v pohode i pri poceni. Pokud saty nejsou ze satenu, tak prosvitat nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
10.10.16 23:39

@Tytynka07 Díky za reakci. Šaty mají hooodně hluboký výstřih, nejradši bych šla bez podprdy, ale přece jen mám trochu strach, aby mi holky nezdrhly :mrgreen:.

• Citovat
  • Upravit
20.12.16 12:17

Bye bra nefunguje na velká prsa

Ahoj,

koupila jsem si pod večerní šaty. Bohužel na velká prsa velikosti E to nefunguje, prsa to divně zdeformuje, přilepené to tedy zůstane, to ano. Mám citlivou pleť a po sundání jsem z tohoto produktu (lepidla) měla na prsou ekzém cca 2 týdny, bohužel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
31.12.16 14:59

Tak, podprsenku jsem vyzkoušela. Push up efekt to neudělá, holt klasická podprsenka to není. Větší prsa to mírně nadzvedne a zafixuje na místě. Pod průhlednými šaty nebylo vidět vůbec nic a z extra velkého výstřihu taky nic neuteklo. Vydržela celé odpoledne a celou noc. Kůži jsem měla podrážděnou, přece jen tam nějaké to „lepidlo“ je, ale stálo mi to zato. Na opravdu velká prsa to není, moje déčka byla na hraně. Na normální nošení to určitě není, ale pod plesové šaty, kde nechci, aby mi někde čouhala podprda nebo silikonové pásky, je to super.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová