Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
U touranu jsem trochu jinde s cenou, ten hyundai mě zaujal, jen tam nikde nevidím jestli to je 4kolka, večer to pořádně prostuduju. díky!
No, situace se má tak že manžel prohlásil nové, 4×4, automat- já bych moc ráda něco aspoň 6ti místného. co zatím koukal tak do mega se sežene, líbí se mu třeba kodiak, ale tam je problém že bude až na jaře-ale my jsme bez auta teď…
Sharan to má, ale to už je k tomu milionu
a v automatu přes milion
Příspěvek upraven 09.10.16 v 13:33
@Anonymní píše:
No, situace se má tak že manžel prohlásil nové, 4×4, automat- já bych moc ráda něco aspoň 6ti místného. co zatím koukal tak do mega se sežene, líbí se mu třeba kodiak, ale tam je problém že bude až na jaře-ale my jsme bez auta teď…
4×4 stálá nebo přídavná?
Tak pokud je to jedno tak bych šla do Volva XC60. Za ty peníze asi nejlepší poměr ceny a kvality, docela bezpečné auto. Jezdila jsem jednu dobu s XC90 a docela dobrý, i když poměrně malý.
Výborné zkušenosti se značkou Hyundai. Santa Fe nebo třeba nový Tucson. Nabízí skvělé výbavy za super peníze a obrovská výhoda je záruka 5 let.
Zdravím, je tu někdo kdo se vyzná v autech a poradil by mi? moje podmínky jsou- automat, diesel, pohon 4×4, pokud by bylo více než 5 místné tak by to bylo ideální ale není podmínkou. max cena milion. vůbec se v nabídkách aut nevyznám. anonym-nemusí všichni vědět že sháním auto. díky za pochopení