Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Co rikate na vysledky voleb?…Chapu, ze kazdy ma jiny nazor, ale jste spokojeni s vysledky?
Já především nejsem spokojena s tím, kolik lidí přišlo, hlavně, že pak mlátí pusou. Jsem spokojená s výsledkem mé strany, s celorepublikovým ne, ale co naděláme.
Vysledky respektuju, co se tyce naseho kraje, jsem velmi spokojena. Co me ale nadzvedlo, byla volebni ucast. Nechapu lidi, kteri mohou jit volit a nejdou, idealne jeste s oduvodnenim „ze muj hlas stejne nic nezmeni“. Hlavne ze je pak kazdy strasne chytry a nadava, v jakym marastu to zijeme, ale aby pro to neco udelal - jen zvednul pr… a sel volit, to uz ne.
Jsem tak nějak napůl, protože jsem celkově z téhle republiky znechucená ![]()
Příspěvek upraven 08.10.16 v 18:54
Ani omylem. Nechápu, jak po tom všem můžou lidi volit ten samý ksindl, co tam teď seděl, ať je to ANO, nebo ještě hůř ČSSD. A to nemluvím o volební účasti, to je tragédie. Kolika lidem je u pr…e, co se tu bude dít. Ale remcat budou.
@Azeretereza Moje slova…kolem nas skoro nikdo nesel, ale nadavaji pak vsichni ![]()
Šla bych blít z těch co volí Bohouška, sedět na prde*li a penízky dávejte, to by mnohým šlo
a pak tam má ty naučený kecy, pidloočko, tlustý, plesaty, brýlatý ![]()
@Nimie Asi se jim libi napad, ze pujdou oni do duchodu v sedmdesati jejich deti kolem osmdesatky…
![]()
@Šťastná.máma.4
Tak to mi hlava taky nebere. Po tom všem, co teď viděli ohledně migrantů.. Banda tupců. ![]()
U nás doma teda totální nespokojenost a přítel je děsně vzteklej a nasranej, to bude zas večer…Když já jsem nervní a brečím, že se nedaří miminko, tak mi říká, že nechápe, proč se tím pořád tak stresuju a kvůli politice je zas nervní on, jasně, že mi to není jednou, ale v současné době teda mám jiné starosti, tak nejsem spokojená s výsledkem, ale trápí mě mnohem víc něco jiného…Tak asi tak