Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
A volební účast? Lidi jsou naštvaný, znechucený, protože jim asi ze všech partají nikdo nevyhovuje. A v internetových diskuzích je spousta chytráků, kteří přesně vědí, jak by to mělo být a co je téhle zemi chybí. Ale nikdo, žádná strana nemůže sjednotit zájmy všech lidí…Takže já se nizké volební účasti vůbec nedivím, naopak ji chápu.
Příspěvek upraven 08.10.16 v 19:15
Výsledek jsem očekávala.
Spokojená nejsem.
Taky mě zaráží malá účast.
ANO/ne ![]()
@Ploskutáček Rozepsal jsi se paradne. Nezbyva mi, nez s tebou souhlasit. A to se vsim ![]()
@Ploskutáček píše:
A volební účast? Lidi jsou naštvaný, znechucený, protože jim asi ze všech partají nikdo nevyhovuje. A v internetových diskuzích je spousta chytráků, kteří přesně vědí, jak by to mělo být a co je téhle zemi chybí. Ale nikdo, žádná strana nemůže sjednotit zájmy všech lidí…Takže já se nizké volební účasti vůbec nedivím, naopak ji chápu.Příspěvek upraven 08.10.16 v 19:15
Jsem znechucená, takže nejdu volit, abych umožnila menšině rozhodnout, aha
to je opravdu logika IQ na vysoké úrovni.
Pokud mi nikdo nevyhovuje, volím to nejmenší zlo, nikdy to neřeším neúčastí.
@Nimie píše:
Mě by upřímně zajímala motivace lidí, kteří volili ANO…
Kladu si stejnou otázku. ![]()
A volební účast tristní. V mé volební komisi 26 %.
@Nimie píše:
Mě by upřímně zajímala motivace lidí, kteří volili ANO…
nápodobně ![]()
Nejsem spokojená, fakt nechápu, co vede lidi volit toho slovenskýho veksláka.
Volební účast mě nepřekvapila, když jsme byli s mužem volit, nebyla tam ani noha ![]()
@Ploskutáček jako nechápu tvé hartusdení nad platy učitelů. Ty bys tu práci třeba jako začínající učitel za cca 17 tis. čistého dělat šel? Nebo bys chtěl, aby Tvé děti učit nějaký neaprobovaný Pepa z depa za minimálku? ![]()
Taky jsem byla volit a v místnosti prázdno. S výsledkem jsem docela zklamaná jenže ono si asi člověk nevybere všichni slibují ale pak nic z toho. Možná proto lidi na to kašlou a už volit nechodí. My taky váhali ale pak jsme šli jen aby to nevyhrálo ANO ![]()
@Fíková píše:
Nejsem spokojená, fakt nechápu, co vede lidi volit toho slovenskýho veksláka.Volební účast mě nepřekvapila, když jsme byli s mužem volit, nebyla tam ani noha
My na menší obci potkali pár známých…
Řady a davy lidí, co chcou něco změnit nikde.
@cucik14 píše:
Co rikate na vysledky voleb?…Chapu, ze kazdy ma jiny nazor, ale jste spokojeni s vysledky?
Víceméně jsem spokojená. ![]()
No tak zrejme prislo vice volicu ANO nez volicu jinych stran… to je jasne. Pokud nekdo nechape proc, pak at se pta volicu tech zbylych stran, proc nedosli k volbam. Kazdy ma svobodny hlas. Ale ptat se, proc nekdo volil ANO, mi prijde mimo misu. Proste proto, ze si mohl vybrat. Ptat se je treba tech, kteri by ANO nevolili, ale k volbam neprisli.
Volebni ucast byla skutecne nizka. To je takove urcite vysvedceni nasi politicke scene. Mozna i vzkaz, ze senat a krajske vlady jsou podle volicu v nasi male zemi nadbytecne. Kdo vi?
@cecetka prosím, neber tu otázku jako rýpání. Mě by to třeba fakt zajímalo.