Volby 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16775
8.10.16 20:57
@Tinuvien píše:
Dost dobrá úvaha :idea:

Jinak nad tim zustava rozum stat :pocitac: :pocitac: ani ted nevim jak u nas dopadly presne ty volby, prvni odhad byl Cunek :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33315
8.10.16 21:01
@misi11 píše:
Jinak nad tim zustava rozum stat :pocitac: :pocitac: ani ted nevim jak u nas dopadly presne ty volby, prvni odhad byl Cunek :think:

Tipla jsi to dobře. Porazil ANO i ČSSD.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14642
8.10.16 21:08
@Camael píše:
Ani omylem. Nechápu, jak po tom všem můžou lidi volit ten samý ksindl, co tam teď seděl, ať je to ANO, nebo ještě hůř ČSSD. A to nemluvím o volební účasti, to je tragédie. Kolika lidem je u pr…e, co se tu bude dít. Ale remcat budou.

Přesně tak. Supermarkety praskaly ve švech, ale volební místnosti zely prázdnotou. Zatím si mnozí naivně myslí, že se jich to netýká, ale jak se říká, „kdo spí v demokracii, probudí se v totalitě“.Kdy si už všichni uvědomí, o co tady jde?!Doufám, že se ještě mnozí probudí a uvedomí si za rok, jak jsou volby, a koho zvolíme, důležité. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5894
8.10.16 21:33

Hartusit tu na slovenského vekslaka, to by všem slo, ale že je to jeho web, to tu nikdo nezminil :roll:
Volby dopadli jak dopadli, i když chodím volit pravidelne, tak mám pocit, že to nikdy nedopadne jak jsem si představovala…
Ale zase nejsem proti vítězi, uvidíme co vymyslí.
Třeba bude opravdu lip :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31618
8.10.16 21:46
@xjuklickova píše:
Hartusit tu na slovenského vekslaka, to by všem slo, ale že je to jeho web, to tu nikdo nezminil :roll:
Volby dopadli jak dopadli, i když chodím volit pravidelne, tak mám pocit, že to nikdy nedopadne jak jsem si představovala…
Třeba bude opravdu lip :pankac:

Jeho je v současné době polovina republiky, navrhuješ se přestěhovat? Jo, ale to trochu leze do peněz, furt doufám, že dřív bude pryč on ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7740
8.10.16 21:51
@xjuklickova píše:
Třeba bude opravdu lip :pankac:

A co není jeho? Jo, vlastně Čapí hnízdo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31618
8.10.16 21:58
@Fíková píše:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5894
8.10.16 22:01

@Nimie jasně sp te druhe poloviny :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40270
8.10.16 22:04

@cecetka
Tahle diskuse o tom není, takže nebudu plevelit, jen k tomu srovnávání platů, ona je hodina práce a hodina „práce“. Tou v uvozovkách myslím tu úřednickou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40270
8.10.16 22:05
@terinka4444 píše:
a při tom tohle jsou volby, které na život lidí v daných krajích a městech mají velký vliv, já to nechápu, kam tohle spěje :nevim:

Jen k tomu, že si ti nahoře budou ještě víc dělat, co chtějí, protože vědí, že s nimi nikdo nehne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
8.10.16 22:15

Komu že patří tyto stránky? :think:
pak se budu raději držet úsloví. Kdo si nechce hubu spálit, musí mlčet nebo chválit. A chválit tedy nebudu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2660
8.10.16 22:58
@Nimie píše:
Mě by upřímně zajímala motivace lidí, kteří volili ANO…

Bohužel Babiš má na reklamu. Poslouchala jsem na Českém rozhlase PLUS předvolební komentáře a tam někdo říkal, že jelikož mají strany díky novým zákonům méně peněz, nebyla letos naštěstí tak brutální reklamní kampaň. Jenže jak poznamenal můj manžel, Babišovy bilboardy byly všude. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31618
8.10.16 23:00
@Levandule121 píše:
Bohužel Babiš má na reklamu. Poslouchala jsem na Českém rozhlase PLUS předvolební komentáře a tam někdo říkal, že jelikož mají strany díky novým zákonům méně peněz, nebyla letos naštěstí tak brutální reklamní kampaň. Jenže jak poznamenal můj manžel, Babišovy bilboardy byly všude. :-(

A opravdu je někdo tak inteligentní, že se rozhoduje podle množství billboardů?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2660
8.10.16 23:03
@Fíková píše:
:lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2660
8.10.16 23:09
@Nimie píše:
A opravdu je někdo tak inteligentní, že se rozhoduje podle množství billboardů?

Co si budeme nalhávat, že… :zed: Jako musí se nechat, že mediální obraz a reklamu má zvládnutou. I jako volič úplně jiných hodnot musím uznat, že napriklad slogan na jeho bilboardu:„Nepřestaneme bojovat proti korupci, i když se kluci hodně snaží“ je podle mě vrcholná prácička… Má na to si zaplatit top image makery… :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová