Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
V tom mám docela jasno-ODS. Z předchozí nabídky ANO. To je snad ta nejhorší strana, kterou tu máme. Naprosto nepředvídatelna.
a proč si za tím nestojíš veřejně?
@radkka píše:
Jsem znechucená, takže nejdu volit, abych umožnila menšině rozhodnout, ahato je opravdu logika IQ na vysoké úrovni.
Pokud mi nikdo nevyhovuje, volím to nejmenší zlo, nikdy to neřeším neúčastí.
Souhlasím. Volila jsem menší sdružení, hlavně kvůli jednoho kandidáta, který pro naše malé město dost udělal, jeho práce je vidět, má výsledky. Sice skončili těsně pod 5%, ale s výsledkem jsem částečně spokojená, ČSSD a KSČM velká ztráta mandátů a snad bude koalice bez nich.
@cecetka píše:
Co je horsi? ODS nebo TOP09
A nic jiného volitelného jsi mezi papírky nenašla? ![]()
@Nimie píše:
Tohle je šílená úvaha. Tohle když si řekne víc lidí, tak ta strana opravdu nemá šanci. A mezi ČSSD a ANO opravdu nevím co je horší…
Bohužel, úvaha sice silena, radost z toho nemám. Ale roky praxe me naučily, že volit svou oblíbenou stranu=vyhození svého hlasu do luftu.
ČSSD u nás v kraji momentálne je a neřekla bych, že to tu chodi hůře než za předchozích ODS. Zato když jsem viděla na kandidátce tu partu gauneru z ANO, bylo mi jasne, že tentokrát by mě mohl ztraceny hlas hodně mrzet.
@PH36 píše:
Já si tedy myslím, že nástupní plat vysokoškoláka po škole kolem 20 tis, rozhodně není málo, já mám 14 let po ukončení VŠ, pracuju v oboru lékárenském a rozhodně nemám o moc víc
Asi špatná oblast, ne? Já mám tedy více než 20 a nemám plný úvazek.
Raději anonym.
Radsi vyhodim svuj hlas do luftu pro svyho kandidata, kterej moc sanci mit nemusi, nez abych volila neco, co je mi proti srsti jen proto, ze je to mensi zlo ![]()
@cecetka píše:
Co je horsi? ODS nebo TOP09
To už by bylo na delší debatu ![]()
@Lekninka91 píše:
Radsi vyhodim svuj hlas do luftu pro svyho kandidata, kterej moc sanci mit nemusi, nez abych volila neco, co je mi proti srsti jen proto, ze je to mensi zlo
@terinka4444 píše:
a proč si za tím nestojíš veřejně?
Tech důvodu je více.1) Beru to jako svou osobní věc, do ktere nikomu cizímu nic není. Ostatní věci osobního rázu zde také neventiluji verejne. 2) Chci se vyhnout sporu se svou známou, která me tu zná. A odmítám hodinu poslouchat, jaka je ANO úžasná a převratna strana a proc ji volit.
@Nimie píše:a čím víc takových lidí bude, tím větší šanci ta strana má.
Obávám se, že aby toto melo smysl, pár let to ještě potrvá (minimalne se bude muset obměnit generace dnešních sedesatniku)
@misi11 píše:
Nedostali vsichni Babisovi zamestnanci volit ho prikazem?![]()
já nevím, ale nechápu to, fakt ne
Tak ja napr zaspala, ze byly volby, jsem se dozvedela az dnes odpoledne. V rodine se resily pro me dulezitejsi veci, operace, pohreb, takze co se deje venku slo nejak mimo me. Kdybych volila, volila bych nejradikalneji protiuprchlickou stranu, coz asi neni zadna z tech hlavnich.
@misi11 píše:
Nedostali vsichni Babisovi zamestnanci volit ho prikazem?![]()
Dost dobrá úvaha ![]()
@zuzouš píše:
Tak ja napr zaspala, ze byly volby, jsem se dozvedela az dnes odpoledne. V rodine se resily pro me dulezitejsi veci, operace, pohreb, takze co se deje venku slo nejak mimo me. Kdybych volila, volila bych nejradikalneji protiuprchlickou stranu, coz asi neni zadna z tech hlavnich.
Ja ted ve skole vyplnovala dotaznik ohledne me osoby a bylo tam jestli jsem migrant jako prvni volba
![]()