Vybírání popelnic

Anonymní
9.10.16 22:15

Vybírání popelnic.

Dostala jste se některá do situace, kdy jste neměly peníze a hledaly jídlo v kontejnerech u supermarketů? Dělám to už asi 14 dní. Našla jsem jogurty, salámy, zeleninu, čokolády…je mi hanba, ale lepší, než mít hlad. :oops:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4689
9.10.16 22:17

A to tam mají i veřejný internet? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7527
9.10.16 22:17

Ne nedostala ani snad nedostanu, pokud bych byla před takovou situací, raději prodám notebook, nebo telefon, nebo z čeho píšeš a koupím si do další výplaty jídlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
9.10.16 22:19

Existují potravinové banky, třeba dokáží pomoci

http://www.potravinovabanka.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7735
9.10.16 22:19

Díky Bohu jsem se do této situace nedostala. Není nějaký lepší způsob, jak si obstarat jídlo, když nejsou finance? :think: Nemůže ti někdo z přátel nebo rodiny pomoci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5808
9.10.16 22:20

Jsi velmi sikovna, ze se tam dostanes, vetsinou je kivaj na nepristupnych mistech… v byvalem zamestnani se zbytky davaly do igelitky a vesely na bok popelnice pro bezdomovce, jinak pokud bych mela docasnou nouzi a internet zkusila bych potravinovou banku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6879
@Anonymní píše:
Dostala jste se některá do situace, kdy jste neměly peníze a hledaly jídlo v kontejnerech u supermarketů? Dělám to už asi 14 dní. Našla jsem jogurty, salámy, zeleninu, čokolády…je mi hanba, ale lepší, než mít hlad. :oops:

Nebylo by lepsi zajit na charitu, a tam poprosit? Pripadne do potravinove banky?
Paklize prispevek neni tedy fake.
Odkud jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

Holky, počítač mám stařičký. Nikdo by ho nechtěl a jiný bych si nepořídila.

• Citovat
  • Upravit
4152
9.10.16 22:22

Verim tomu, ze najdes veci dost. Doufam, ze se to tyka jen tebe a ne deti. Nechces se rozepsat? Mas strechu nad hlavou? Jak ses do takove situace dostala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4689
9.10.16 22:22
@Anonymní píše:
Holky, počítač mám stařičký. Nikdo by ho nechtěl a jiný bych si nepořídila.

O pc nejde a intenet máš zadarmo? :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
9.10.16 22:23

Naštěstí ne. asi bych zkusila tu potravinovou banku..nebo nevím. napiš něco víc o sobě, máš děti, pracuješ, jakto, že jsi v takový situaci? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1675
9.10.16 22:25

Jestli chceš napis mi SZ. Poradím ti kam si dojít pro potravinový balíčky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.10.16 22:26

Nepřišla jsem žebrat, to ne…jenom se zeptat, jestli některá dělala toto. :oops:
Do práce nastupuji 15,října, tak to snad není na dlouho. Mám kluka 2 roky. Zaplatím nájem a skoro nic nezbyde.

• Citovat
  • Upravit
49159
9.10.16 22:27
@Anonymní píše:
Dostala jste se některá do situace, kdy jste neměly peníze a hledaly jídlo v kontejnerech u supermarketů? Dělám to už asi 14 dní. Našla jsem jogurty, salámy, zeleninu, čokolády…je mi hanba, ale lepší, než mít hlad. :oops:

zajdi někam na charitu tam u vás - dají ti najíst..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15178
9.10.16 22:28
@Anonymní píše:

Divím se, že je kontejner u supermarketu přístupný… Co znám, tak v obchodech se prošlé potraviny likvidují. Každopádně ti přeju, ať se tvoje životní situace zlepší a nebude potřeba hledat v popelnici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová