Vybírání popelnic

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7527
9.10.16 22:29
@Anonymní píše:
Nepřišla jsem žebrat, to ne…jenom se zeptat, jestli některá dělala toto. :oops:
Do práce nastupuji 15,října, tak to snad není na dlouho. Mám kluka 2 roky. Zaplatím nájem a skoro nic nezbyde.

hmotná nouze, nebo někdo kdo ti pomůže?? Doufám, že tomu dvouleťákovi nedáváš věci z popelnice… Rodiče nepomůžou??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7527
9.10.16 22:32
@Alušáček píše:
Divím se, že je kontejner u supermarketu přístupný… Co znám, tak v obchodech se prošlé potraviny likvidují. Každopádně ti přeju, ať se tvoje životní situace zlepší a nebude potřeba hledat v popelnici.
:think: :think: to máš pravdu, tam se to likviduje jinak, jsou na to předpisy, ještě kdyby to byly malé potraviny, ale supermarkety si těžko dovolí pokutu. Cosi se mi tu na tom nezdá, ale možná jsem pouze ze zdejších diskuzí nedůvěřivá :nevim: :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7735
9.10.16 22:32
@Anonymní píše:
Do práce nastupuji 15,října, tak to snad není na dlouho. Mám kluka 2 roky. Zaplatím nájem a skoro nic nezbyde.

Zkus ty banky nebo charitu, jak ti tu holky radily. Už kvůli tomu dítěti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
9.10.16 22:33
@Anonymní píše:

to jo, ale výplatu dostaneš až v listopadu.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
9.10.16 22:35

Lindaa93

Nevím co bych dělala v takové situaci to sis za celý život nic nepořídila co bys mohla prodat aby mohla aspoň pro malé dítě koupit jídlo? Já bych svým dětem rozhodně nic s popelnice nedávala jejich zdraví je mi přednější :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
9.10.16 22:36

Naštěstí nedostala. Jídlo dáváme do kompostéru nebo sousedum slepicim, krmim venkovní kocky.
Ale je fakt, že u obchodu se toho vyhazuje, pekárny atd.co se neproda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
326
9.10.16 22:37

Na FB je hodně stránek zabývajících se freeganstvím, takže doporučuji se přidat do tamějších skupinek a neřešit to tady, kde Tě akorát budou shazovat. Já osobně konťasy nevybírám, ale mám pár známých, kteří si takhle chodí ke Kauflandu pro zeleninu, pořádají z nasbíraného jídla veřejné večeře apod.. Internet může být v ceně pronájmu např. studentského pokoje. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
9.10.16 22:38

Prodej PC a odhlaš internet. Troll :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1179
9.10.16 22:41

Z okna vidim na kontejnery Alberta a nekdy az koukam, kolik toho vyhazuji a jaky je u tech kontasu naval 8o Jeden neco vybere a za chvili prijde nekdo dalsi a vybere si neco jineho. Ovoce, zelenina, pecivo, susenky, po Velikonocich spousta cokolady. Asi teda prosla, ale podle me se tohle moc nekazi. Jen to nemuze do prodeje. Na patre mame sousedy, oba vysokoskolaci, pracujici, ted predelavali byt, takze fin. nouze neni a casto je tam vidim hrabat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
326
9.10.16 22:43

@Kikuška90 Pokud má starý stolní PC, tak ho neprodá ani kdyby se na uši stavěla. Internet má třeba za 300,– Kč jako my a díky němu si našla práci. A proč hned troll? Kdybych neměla rezervy na nenadálé situace a byla v háji s prachama, tak to možná taky zkusím. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
9.10.16 22:44
@Gepardice píše:
Z okna vidim na kontejnery Alberta a nekdy az koukam, kolik toho vyhazuji a jaky je u tech kontasu naval 8o Jeden neco vybere a za chvili prijde nekdo dalsi a vybere si neco jineho. Ovoce, zelenina, pecivo, susenky, po Velikonocich spousta cokolady. Asi teda prosla, ale podle me se tohle moc nekazi. Jen to nemuze do prodeje. Na patre mame sousedy, oba vysokoskolaci, pracujici, ted predelavali byt, takze fin. nouze neni a casto je tam vidim hrabat.

tak zrovna sušenky a čokoláda a tak se smí prodávat i prošlý, pokud je to viditelně označený :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
326
9.10.16 22:46

Anonymní pokud jsi z Brna, tak jsou tyto skupinky: Dumpster a snad i freegan Brno nebo Freeganství Brno. Doporučuji tu první.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6024
9.10.16 22:52

Zakladatelko pokud mas 2lete dite prumerne vysky, posli mi sz, poslu ti nejake obleceni po synovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.10.16 22:54
@Alušáček píše:
Divím se, že je kontejner u supermarketu přístupný… Co znám, tak v obchodech se prošlé potraviny likvidují. Každopádně ti přeju, ať se tvoje životní situace zlepší a nebude potřeba hledat v popelnici.

My všechno co vyhazujeme musíme házet rovnou do lisu. Žádné popelnice. A že tam lítá masa, uzeniny, sýru, jogurtů…prostě všechno, co se odepíše

• Citovat
  • Upravit
4689
9.10.16 22:54

Takže neprodané pečivo se vrací zpět do pekárny - odpisy. :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat