Vybírání popelnic

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15196
9.10.16 22:57
@Kikuška90 píše:
Prodej PC a odhlaš internet. Troll :roll:

Bez internetu by třeba nesehnala práci, může mít tarif za 200-300kč… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15196
9.10.16 23:01
@mimi2017 píše:
Takže neprodané pečivo se vrací zpět do pekárny - odpisy. :*

Jak kde… V Globusu určitě ne :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4689
9.10.16 23:07

@Alušáček Globus si peče pečivo sám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6180
9.10.16 23:15

Tady se pochopeni asi nedockas, kazdopadne dumpster diving je v nekterejch skupinach lidi zcela normalni zpusob shaneni jidla, a dost caste ne jenom z financnich duvodu, ale treba z presvedceni, ze pozivatelne jidlo z nejakeho duvodu nevyhovujici supermarketum je skoda nevyuzit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.10.16 23:18

Prosím o zachování anonymity, týká se to mé práce

Pokud jsi na tom tak, jak píšeš, kontaktuj, jak již někdo psal nejbližší Charitu, v současné době běží program FEAD viz. níže

http://www.charita.cz/…-nemajetnym/

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.10.16 23:22
@Alušáček píše:
Jak kde… V Globusu určitě ne :P

U nás ano…

ale třeba když jsem byla v albertu, tam se staré pečivo (z předešlého dne) prodává do úytel za 5 kč na kilo

• Citovat
  • Upravit
7201
9.10.16 23:26

:roll: ano, hned se hrňte s pomocí.

Bež na azylový dům, dostaneš dávky a budeš mít na to aby jsi kvalitně nakrmila své dítě. Ty si klidně jez písek ale používej mozek a dopřej tomu dítěti. Panebože.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
262
9.10.16 23:27

No, já se do takové situace ještě nikdy nedostala, naštěstí 8o A ani bych nechtěla. To nemáš nějaké přídavky na bydlení, něco na prcka? Alimenty?? :think: Přece jen je to trochu síla, chodit hrabat do popelnice aby jsi se mohla alespoň najíst.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.10.16 23:28
@Aletheia píše: :roll: ano, hned se hrňte s pomocí.Bež na azylový dům, dostaneš dávky a budeš mít na to aby jsi kvalitně nakrmila své dítě. Ty si klidně jez písek ale používej mozek a dopřej tomu dítěti. Panebože.

Pomoc uživatelce bych spíš mířila jinak. Nasměrovat kam jít pro pomoc. Ano, ne všichni jsou lháři atd…jenže dneska.

Případně osobně se setkat, pomoc psychicky

• Citovat
  • Upravit
7201
9.10.16 23:31
@Anonymní píše:
Pomoc uživatelce bych spíš mířila jinak. Nasměrovat kam jít pro pomoc. Ano, ne všichni jsou lháři atd…jenže dneska.Případně osobně se setkat, pomoc psychicky

Upřímně je to tady dnes a denně. A ne, pokud to není smažka, nebo prostě jenom kráva co to utratila za blbosti tak na to aby uživila dítě mít bude. Jenže jestli se drží hezkýho bytu ve kterém hladoví :nevim: Normálně by dostala dávky, možná je i má. To že nastupuje od dvouletého dítěte do práce se mi taky nechce věřit, do jaké školky ho vzali? A teď tam očividně není když mu musí dávat to z popelnice, a kde by vzala na školku, sama píše že ji nezbývá nic a těžko zaplatí školku dřív než dostane plat. Smrdí to až sem… Ale tak hadry, případně prachy se vždycky hodí že. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.10.16 23:36
@Aletheia píše:
Upřímně je to tady dnes a denně. A ne, pokud to není smažka, nebo prostě jenom kráva co to utratila za blbosti tak na to aby uživila dítě mít bude. Jenže jestli se drží hezkýho bytu ve kterém hladoví :nevim: Normálně by dostala dávky, možná je i má. To že nastupuje od dvouletého dítěte do práce se mi taky nechce věřit, do jaké školky ho vzali? A teď tam očividně není když mu musí dávat to z popelnice, a kde by vzala na školku, sama píše že ji nezbývá nic a těžko zaplatí školku dřív než dostane plat. Smrdí to až sem… Ale tak hadry, případně prachy se vždycky hodí že. :nevim:

tak za zkoušku nic…

Ano josu ženské, které potřebují pomoc…Ale spíš bych já osobně napsala, kam se máím obrátit, můžete mě nasměrovat???

A nepsala bych, že vybírám žrádlo (pardon to nejde jinak nazvat) z popelnic.

Ostatně já nechávala u popelnice zabalené oblečení, matraci, povlečení pro děti, boty…

Ale taky jsme tam na deset minut (než přeparkuju s autem k domu) odložili nefunkční televizi, lilo jako z konve, televize durch prolitá vodou - stejně tam za těch 10 minut nebyla.

• Citovat
  • Upravit
1609
9.10.16 23:37

Pracuju jako uklízečka ve škole a denně táhneme do popelnice pytel odpadu-v podstatě samé nedojedené jídlo z lavic(mimochodem paňáři si dneska ničeho neváží, sami ještě na nic nevydělali, ale do bagety jednou kousne, jogurt ani neotevře,10dkg salámu by bylo na několik chlebů..atd.)Popelnice, ale musíme zamykat, takže obzvlášť,,tučné úlovky" nosím v sáčku k popelnicím jinam, kde vím, že je vybírají bezdomovci.Je mi toho prostě líto, navíc nikdo z nás neví jak a do jaké situace se může dostat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7201
9.10.16 23:39
@Anonymní píše:
tak za zkoušku nic…

Ano josu ženské, které potřebují pomoc…Ale spíš bych já osobně napsala, kam se máím obrátit, můžete mě nasměrovat???

A nepsala bych, že vybírám žrádlo (pardon to nejde jinak nazvat) z popelnic.

Ostatně já nechávala u popelnice zabalené oblečení, matraci, povlečení pro děti, boty…

Ale taky jsme tam na deset minut (než přeparkuju s autem k domu) odložili nefunkční televizi, lilo jako z konve, televize durch prolitá vodou - stejně tam za těch 10 minut nebyla.

Já jsem pro tipy co zde padly, ta charita atd. ale zase se tady začalo objevovat ať napíše sz že ji někdo něco pošle… A to je ten problém. Může se mít skvěle, vědět že tady stačí zaplakat a hned se objeví dobrá duše že.. Tolik podvodů tu už bylo a stále na to někdo skáče.

Pokud je zakladatelka opravdu v nouzi tak ji stát pomůže, případně charita. Ale na to tam musí jít a být opravdu v háji. A to je možná ten problém…že tak úplně v nouzi není případně prostě ty prachy prošutrovala a zjistila že už nemá :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12330
9.10.16 23:41

Nedělám to, ale nikoho za to neodsuzuji. Má se to vyhodit, nebo to sníst někdo kdo to potřebuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7201
9.10.16 23:43

To byla teď u nás docela aféra. Zaměstnanec Albertu dal prošlé věci ven v bedně před prodejnu. No slétly se hned bezdomovci. Vedoucímu prodejny to nevadilo ale lidi v téhle městské části se mohly uhnat a běželi si stěžovat starostovi. :nevim: Takže je tady spousta lidí kteří by to raději spálili než aby to snědl někdo kdo to nezaplatil :nevim: Mě to nijak nevadí, pro sebe klidně ale dítěti nikdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová