Jsem bez peněz, jak se postavit na nohy?

15.3.23 16:32

Nevím co mám dělat, prosím o radu

Dobrý den, prosím jen o radu, útočné komentáře si prosím nechte. Přišla jsem o práci po pokusí o sebevraždu, byla jsem dlouho v nemocnici, každopádně nevím z čeho zaplatím nájem a poplatky, jsem úplně sama na vše, děti nemám, práci jsem si již našla, ale mám spis hodně půjček, lze prodat telefon na splátky třeba? Absolutně nevím co mám dělat, prosím o radu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16401
15.3.23 16:36
@influencerka píše:
Dobrý den, prosím jen o radu, útočné komentáře si prosím nechte. Přišla jsem o práci po pokusí o sebevraždu, byla jsem dlouho v nemocnici, každopádně nevím z čeho zaplatím nájem a poplatky, jsem úplně sama na vše, děti nemám, práci jsem si již našla, ale mám spis hodně půjček, lze prodat telefon na splátky třeba? Absolutně nevím co mám dělat, prosím o radu

Práce, brigáda, domluvit se na splátkách, atd. Máš půjčky, holt je musíš splácet a na to potřebuješ peníze, které si musíš vydělat. Prodat telefon sice lze, ale za to máš prd, tím toho moc nezaplatíš :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35867
15.3.23 16:37

Nedali ti odstupný? :nevim: jsi na pracovním úřadě? Co prodat spíš tu kočku, co sis pořídila nedávno? To nemáš rodiče, prarodiče, kamarády?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76958
15.3.23 16:43

@influencerka a přestat kouřit, hned bude víc peněz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.3.23 16:46
@stinga píše:
@influencerka a přestat kouřit, hned bude víc peněz

Nekourim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.3.23 16:46
@pikola píše:
Nedali ti odstupný? :nevim: jsi na pracovním úřadě? Co prodat spíš tu kočku, co sis pořídila nedávno? To nemáš rodiče, prarodiče, kamarády?

Nemám nikoho, kočka byl dárek, nemůžu ho prodat, je jako mimčo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12636
15.3.23 16:48
@influencerka píše:
@influencerka píše:

Rodina poprosit o azyl, kamosi, spolubydleni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32186
15.3.23 16:48

@influencerka Nemáš ani rodiče ani kamarádky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12636
15.3.23 16:49
@influencerka píše:
Nemám nikoho, kočka byl dárek, nemůžu ho prodat, je jako mimčo

Nechci byt hnusna, ale co kdyz kocka- mimco nude potrebovat veta?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12636
15.3.23 16:50
@influencerka píše:

Kdybych byla fakt na dne, pod mostem, tak se dam znovu hospitalizovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35867
15.3.23 16:54
@influencerka píše:
Nemám nikoho, kočka byl dárek, nemůžu ho prodat, je jako mimčo

Tak ten kdo ti ten dárek dal? Kdo se o ní staral, když jsi byla pryč? Neříkej, že jsi jak kůl v plotě :nevim: co ta výpověď, ty jsi podepsala dohodu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6423
15.3.23 16:59
@influencerka píše:

Jdi se poradit na sociálku, jestli nemáš nárok na nějakou dávku v nouzi, příspěvek na bydlení. Zkusila bych i nějakou bezplatnou poradnu pro dlužníky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6423
15.3.23 16:59
@lilith1 píše:
Kdybych byla fakt na dne, pod mostem, tak se dam znovu hospitalizovat.

To ti ale asi nájem a splátky dluhu nezaplatí, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8866
15.3.23 17:29

@influencerka a co příbuzní? U nikoho nemůžeš bydlet???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3549
16.3.23 09:13

Jaké půjčky? Nepomohla by insolvence, když máš práci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty

Ikona - Zbyněk Vorel

Zbyněk Vorel