Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Anonimousek píše:
Nikdo neřekl že mi mátě říkat co se mnou je!…Chci jen vědět jestli s tím má někdo zkušenost…Ale jestli jsou tady jenom nepříjemní lide jako jsou dva poslední komentáře tak tady asi odpovědí na mé dotazy nenajdu..Můžete si
ty nenapíšeš kolik ti je (může ti být přes 40 a začínat ti přechod), jestli ti zmeškala MS, nebo ji máš dostat za 3týdny, jestli bereš HA nebo se snažíte o dítě, případně jestli jsi vůbec měla sex. styk a držkuješ tu na ostatní?
Asi kdyby mi bylo přes 40 tak to sem asi ani nepišu to je logický…Pokud vim tak je to anonimkní. Takže psát sem kolik mi je asi neni uplně fajne…Ale když tě to tak bere.!..Je mi 18. Antikoncepci ani jiný blbosti neberu a o dítě se snažím
@Anonimousek mladá a arogantní - s tímhle daleko nedojdeš. Mě je naprosto jedno, kolik ti je a nevidím jediný důvod, proč by sem nemohly psát ženské přes 40let - možná by ses divila, kolik jich tu je a ty opravdu mohou řešit přechod.
Na věk jsem se ptala kvůli případnému těhotenství. Netuším, kdy jsi měla styk, ovulaci, MS… spočítej si to a případně zajdi za doktorem
Všechno jsem si propočítávala a proto jsem to sem psala…Je nemožný mít v prvních 14 dnech těhu příznaky nebo snad ano?
@Anonimousek spousta ženských má vsugerované příznaky - nejlepší je počkat, zda dorazí MS a pokud ne, udělat si test
Vsugerované příznaky?..A do se dá udělat jak??…Čekat na ms to se budu užírat dlouho tu mám mít až 6.8
@Anonimousek jak? jednoduše - žena si přeje otěhotnět a těhotenské příznaky si vsugeruje -tuhle ji píchne, tamhle se jí zamotá hlava a protože touží po dítěti, přijde ji, že to určitě musí být tehotenství a často to nebývá, příznaky odejdou s MS. Žij, užívej si a nemysli na to, buď to dopadlo nebo ne, ale spíš si myslím, že si to vsugerováváš. MS ti má přijít až za hodně dlouho.
Nepřijde mi že bych to měla vsugerované myslím tím příznaky těhu…Vlastně jsem nechtěla aby mi někdo řekl že to mohou být přiznaky…Ale spíš jsem se jen tak chtěla předběžně zeptat jestli to nemuže byt nějáká nemoc nebo něco takového
Po zjistění už by se asi neměla čím užírat… To už bych se jen a jen těšila ![]()
Když je ti 18 a jsi tak chytrá a arogantní, jistě umíš číst aby sis tu přečetla pár diskuzí na téma začátky těhotenství nebo aby si prolustrovala internet.. opravdu podle bolesti krční páteře a píchání v břiše ti tady nikdo těhotenství diagnostikovat nebude… Bohužel…