Miminku se udělal hemeroid?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
50
15.11.06 09:24

nevím co to je?

Ahoj holky,prosím Vás o radu.MOje 10-ti měsíční holčička má,teda měla problémy s kakáním,měla příliš tuhou a velkou stolici,tak se jí z toho jak kakala udělalo v zadečku něco podivného.Vypadá to jako kousek odrostlého masa u konečníku,nevím,je to něco jako hemeroid,a já nevím co s tím a hlavně jestli se to samo zacelý.Šla bych k naší dr. ale bohužel jí moc nevěřím.Tak jestli s tím někdo máte zkušenost tak prosím napište.Děkkkkkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
MaK
5063
15.11.06 09:33

Ahoj,
nejspíš si vytlačila kousek konečníku.Buď jí to zastrč zpátky nebo jeďte k dr.
My jsme poprvé jeli večer na pohotovost(měla venku pořádný kus),ale pak už jsem to zvládla sama,není to tak složité,jak se zdá :wink: .
Nejspíš kaká s pláčem,ne?Budete muset tu stolici změkčit,jinak se to nejspíš bude opakovat.

Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
511
15.11.06 10:06

Ahoj
jestli neveris dr, tak ji zmen a zajdi k nove.
 alca

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
15.11.06 11:21

Ahoj Deboro, nám se to v zadečku vyrobilo taky a hned na druhý den jsem jela s malou k naší doktorce, která nám předepsala mast na hemoroidy „Mastu S“. Lékárník se sice podivil, prý je to mast pro dospělé, ale pro miminka snad ani není. Měla jsem to malé mazat 2× denně - ráno a večer na umytou a čistou dupku a ono to zabralo. Snad za 4 dny nebylo po hemoroidku ani vidu ani slechu…
Ale k dr. s tím zajeď. A pokud jí nevěříš, tak ji opravdu změň. My máme báječnou lékařku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
15.11.06 13:46

Ahoj holky,díky moc za rady,tak jsme šly k dr. a napsala nám také mastičku Faktu,tak doufejme že to zabere.Jo a dr. změnit nemůžu protože tu máme jen jednu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaK
5063
15.11.06 15:43

Taky je na to dobrá dubová kůra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
15.11.06 16:53

hemoroidiky

Faktu opravdu zabira - lepe nez Mastu S - vim z vlastni zkusenosti :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
15.11.06 16:54

hemoroidiky

Faktu opravdu zabira - lepe nez Mastu S - vim z vlastni zkusenosti :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.7.13 13:56

Poraďte

Ahoj, chtěla bych se zeptat..Už asi týden mě pobolívá a popichuje v podbřišku, chodím trošku víc na záchod, bolí mě krční páteř a jsem pořád a stále unavená a pořád bych jen spala..Když jsem věšela prádlo z okna a opřela jsem se o okno tak mě tak zabodalo v podbříšku že jsem si musela sednout. Když třeba smrkám tak mám v podbríšku tlak. Skoro každou noc se budím a musím si jít dát něco k jídlu. Myslíte si že jsem těhotná? :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1429
20.7.13 13:59

@Anonimousek těhotenskej test neprodávají? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.7.13 14:01

Neříkám že neprodávají.. Už jsem jeden dělala ale byl negativní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1185
20.7.13 14:08

Nemusí to byť hneď tehotenstvo, aj keď to nie je vylúčené, no my na emimine ti to určite nepovieme. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2947
20.7.13 14:09

Jak to mame holka vedet? Zajdi k doktoru a je to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.7.13 14:13

Nikdo neřekl že mi mátě říkat co se mnou je!…Chci jen vědět jestli s tím má někdo zkušenost :jazyk:…Ale jestli jsou tady jenom nepříjemní lide jako jsou dva poslední komentáře tak tady asi odpovědí na mé dotazy nenajdu..Můžete si :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13119
20.7.13 15:06
@Anonimousek píše:
Nikdo neřekl že mi mátě říkat co se mnou je!…Chci jen vědět jestli s tím má někdo zkušenost :jazyk:…Ale jestli jsou tady jenom nepříjemní lide jako jsou dva poslední komentáře tak tady asi odpovědí na mé dotazy nenajdu..Můžete si :potlesk:

ty nenapíšeš kolik ti je (může ti být přes 40 a začínat ti přechod), jestli ti zmeškala MS, nebo ji máš dostat za 3týdny, jestli bereš HA nebo se snažíte o dítě, případně jestli jsi vůbec měla sex. styk a držkuješ tu na ostatní?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí