Nachlazení a procházky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
20
2.10.06 14:41

Nachlazení a procházky

Zdravim všeshny maminy!!!!!
Chtěla jsem se zeptat, zda chodite s dětmi na procházky, když jsou nachlazení. Můj půl roční syn a já máme rýmu, chytli jsme nějaký ten bacil, ale sedět doma celý týden a čekát na uzdravení se mi zdá hrozné. Malý taky je nervozní, když je pořád zavřený doma.
Tak moc děkuji za rady!!!
 Olik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1027
2.10.06 14:52

Ven s rýmou ano, ale jen pokud nejsou teploty - to je můj názor. Ono se jim venku hned lépe dýchá
Bosorka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
2.10.06 14:56

super! diky moc!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
2.10.06 15:03

Přesně tak

dr. nám říkala - pokud má rýmu a kašle - venku se mu dýchá líp než doma…

pokud má ale horečku tak ven už ne… my teda chodili i při salbé teplotě - lehce přes 37… ale to jen ležel v kočárku

pěknou vycházku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
2.10.06 15:04

souhlasím s Bosorkou, i doktorka mi řekla, že s rýmou máme chodit na procházky, že jim to jde líp ven.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
2.10.06 15:27

Ahoj, i nám doktorka radila, že ven můžeme. Mimo to se malá venku unavila a pak dobře spala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
2.10.06 18:24

ahoj, presne jak psaly holky - pri nachlazeni a ryme ven ano (spis tedy klidnejsi rezim - nebehat, nezpotit se, byt na kocarku a tak), ale pri teplote urcite ne a to minimalne i nasledujici 2 dny (teplotou teda myslim tu nad 38 stupnu), aby se z toho neco vyklubalo nebo naopak ne… Dodrzujeme to vice nez 3 roky a moc se nam to osvedcilo.

• Citovat
  • Upravit
1468
2.10.06 21:22

Ahoj.

Určitě chodit ven, pokud k tomu nemá teplotu. My bychom seděli doma posledních 14 dnů. Když máme rýmu, nechodíme jen do mateřského centra nebo ke kamarádkám s malými dětmi. Ven určitě. To bychom se oba doma zbláznili.

Beruška :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
1.9.12 12:02

Ahoj maminky, chci se zeptat, zda můžu ven se synem(21měsíců) ven, když od středy měl rýmu-teklo mu z nosu, jak z kohotku, pak se přidaly teploty a kašel, ted už mu tolik neteče, jen občas utírám(smrkat NEe :( ),teploty dnes už nemá a pokašlává jen zřídka a druhej dotaz, dnes jsme měli jet na dovolenou na chatu, což se samo ruší, zbytek rosiny teda odjel a já nevím, zda se za nimi v ůbec podíváme, jeli byste, kdyby malej už neměl teploty? Děkuji za reakce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101459
1.9.12 12:05

Já tedy rýmu nepovažuju za nemoc, takže program kvůli ní nijak neupravuju, jen tedy vynechávám bazén a podobné aktivity, kde by mohl nakazit někoho dalšího.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
1.9.12 12:16

@j.a.n.i1 taky vím, že rýma není nemoc, ale měl k tomu ty teploty a dost velkej kašel, ted už dobrý, jak jsem psala dens bez teplot)zatím) a občas zakašle, jen nechci, aby se mu to vrátilo, je to aktivista a těžko ho udržím na kočárku a když budem na chatě, tak je mi jasný, že bude celej den lítat :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
1.9.12 12:21

@Alenka21 Pokud měl syn k rýmě a kašli teplotu, držela bych ho ještě pár dní v klidu ;) Pokud chápu dobře, je dnes první den bez teploty? Nešla bych ani ven, ani nikam nejezdila…
Rýmu teda taky nepovažuju za nemoc, ale pokud se přidá teplota, je to něco jiného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
1.9.12 12:24

@fragola mě se taky nechce s ním ven, okolí ale na mě tlačí, že mu to pomůže, tak nějak jsem si plánovala, že bychom mohli zítra na chvilku do kačáru a v úterý bychom jeli na tu chatu, pokud by neměl do té doby tepltoty… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101459
1.9.12 12:24

A doma nebude celej den lítat? Já nevím, já povětšinou ani nezjistím pokud má malý nějakou menší teplotu… měřím pouze v případě, že se mi zdá že hřeje, a to už má k 39°, preventivně měřím akorát před očkováním, aby mi nějaké nachlazení neuteklo, takže já bych v klidu třeba zítra jela, pokud bude OK, tedy pokud jsem pochopila správně, že jsou tam na celý týden, na víkend bych se na to vybodla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
1.9.12 12:33

Doma ho ukočíruju, sebrala jsem motorku a všechny hračky o které se opírá a jezdí s nima jak blázen z kuchyně do obývaku přes halu a pokojíček tam a zpátky, takže mu zbyly malý autíčka, se kterejma mu to nejde :P samo, že občas se mu splašej nohy, ale 100%vím, že jak ho pustím ven, tak bude jak neřízená střela, on je prostě takovej :roll: a sedět s ním celej den v chatě se mi taky nechce, takže asi ještě počkám do toho úterka, zítra ho vezmu ven na chvilku a v pondělí taky, počkám na reakci a uvidím, ale když si vzpomenu, co mi to dalo za práci přemluvit muže at si vezme dovču, že pojedem na první společnej tejden na chatu a ted tohle! a to jsem to samozřejmě od malýho chytla taky, takže to mám ve dvojím provedení :cert: ale co, hlavně at je zdravej i kdybychom tam měli jet jen na poslední noc :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí