Když vám vlastní děti hledají nového manžela: Komický román Muž u kormidla

@anonym 23 píše:
Nevim jak se zachovat…jak byste se zachovali vy, kdyz by manzel chtel jeste dite a vy uz ne, protoze by vam 3 stacili? Snazila jsem se manzelovi rict, ze uz potomka nechci, protoze mi to staci, ale on je jak smyslu zbaveny.Rekl mi, ze jsem nelidska zruda a bylo to. Sebralo me to a docela ranilo…
sebrala bych deti a doesla od nej aby se probral a zamyslel se nad sebou co
je vlastne on zac neverila bych mu a prestala k nemu citit
cokoliv
mezitimhle komropsmis neje
udelat zadny takze ja bych mela jasno bud by se srovnal pochopil nebo bych ja
odesla od nej
hulvat to je a divim se ze si to
nechas libit
Řekla bych mu, že on je nelidská zrůd, co si ještě ke všemu nevidí do huby.
Vy jste věřící, že chce mrskat tolika dětí?
Nechala bych mu ty 3 děti a jela na dva tejdny k moři ať si to zkusí a ještě bych mu přivázala meloun k břichu
@anonym 23 Asi by mě dost naprd. Pokusila bych se mu vysvětlit, že být těhotná, porodit, odkojit, přežít náročný cca první rok dítěte a vypiplat ho, být opět na x let mimo pracovní proces, nesocializovaná a v podstatě odkázaná na sociální dávku v podobě RP není žádná slast a že už mi to třikrát stačilo. Nehledě na praktickou stránku věci, že bychom třeba potřebovali 6 místné auto. A co když se povedou dvojčata?
@LuckaPt píše:
Nechala bych mu ty 3 děti a jela na dva tejdny k moři ať si to zkusí a ještě bych mu přivázala meloun k břichu
Krásně napsané.
Jinak tvé tělo, ty se staras určitě víc o děti než chlap, tvoje má být konecne rozhodnutí o počtu děti
@truelly píše:
Takovéhle škatulkování a hlášky vážně miluju…
omlouvám se za OT
@truelly píše:
Proč mysliš, že věřici? My jsme věřici a stači nam 2 děti.
Tak sorry, že neznám ani jednu nevěříci rodinu s více než třemi dětmi
Řekla bych mu, že je děsnej nerozum, aby si pořizoval dítě s nelidskou
zrůdou
@LuckaPt píše:
jinak zkus mu vysvětlit, že se momentálně na další dítě
necítíš
Řekl ti, že jsi nelidská zrůda? No ty bláho.
Jo a pořídila bych si vhodnou antikoncepci, nevěřila bych mu, že by se mu chtělo nějak omezovat
Nevim jak se zachovat…jak byste se zachovali vy, kdyz by manzel chtel jeste dite a vy uz ne, protoze by vam 3 stacili? Snazila jsem se manzelovi rict, ze uz potomka nechci, protoze mi to staci, ale on je jak smyslu zbaveny.Rekl mi, ze jsem nelidska zruda a bylo to. Sebralo me to a docela ranilo…