Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak už jsem měla narozky…přítely to připoměl facebook…jinak by si prý nevzpoměl. Prý to není duležité. No šly jsme na večeři a mám si prý vybrat dárek ale k tomu asi už nedojde. Začal mě psát nepříliš pěkné smsky. Že se k němu chovám hnusně, že si ničeho nevážím, jednoduše ze mě udělal nejhoršího člověka. A sebe uplně vychvaloval. Jistě nejsem dokonalá. Ale to snad za vše mužu já? Jasně vždycky za to muže ženská chlap je bůh.
Myslím že toho zvládám více než on. On má udělat jednu věc a hned je to chudinka div by se ještě nerozbrečel. (Myšleno ironicky). On si vubec neuvědomuje jak se ke mě chová. Jako kdybych to co dělá on dělala já…
![]()
@JayLee třeba taky že bych sama nic neutáhla…už jen holý nájem za malý byt je 8000- 10000 minumálně a se čtyřmy tisícemi na měsíc by se nevystačilo…plus energie se platí tak kolem 3 tisíc, cesta do práce stravování…jednoduše není kam jít.
@koncice proč spolu jste? mmchdm, já nemít chlapa, nevzpomenu si ani na narozky vlastních dětí
![]()
@koncice No a takhle hodláš fungovat celý život? CELÝ ŽIVOT?
Ahoj, važ si sama sebe především. Pokud jsi na příteli materiálně závislá, pak ho přijmi takového, jaký je. Pokud chceš něco/někoho jiného, osamostatni se. Pokud jsi zdravá a mladá, tak si najdeš práci do 2 měsíců, bydlet můžeš s někým - je spousta možností spolubydlení a pak si tě i muži budou více vážit. Přeji hodně štěstí a málo starostí!
Holky podle mě se potřebuje hlavně vypsat, ne rady. Nabízím své rameno. Klidně se vybreč, zanadávej, to občas potřebujeme všechny. Ono to třeba nebude tak horké, každý máme občas své dny, kdy jsme na zabití (i muži
). Ten můj měl takový den zrovna nedávno. Přišel domů a už jsem věděla, že je v práci nějaký problém, protože mu nic nebylo dobré, všechno zkritizoval… Jelikož nemá takové stavy často, tak mu to promíjím. Dělám jakoby nic a nereaguju, nenechám se vyprovokovat ![]()
Takže žádné rady ti dávat nebudu, až oba vychladnete, bude třeba všechno úplně jinak a teď to prostě vidíš černě ![]()
Já jsem nějak nepochopila kdy a proč se všechno zvrtlo? Vy spólu bydlíte v bytě? pokuď ano tak proč řešíte Váš vztah přes sms-ky? A nemůžeš zatím tzřeba k rodičům nebo k přátelům než seženeš levnější byt??
K rodičům jít nemůžeš? Zkuste si v klidu promluvit a uvidíš.
@koncice píše:
Tak už jsem měla narozky…přítely to připoměl facebook…jinak by si prý nevzpoměl. Prý to není duležité. No šly jsme na večeři a mám si prý vybrat dárek ale k tomu asi už nedojde. Začal mě psát nepříliš pěkné smsky. Že se k němu chovám hnusně, že si ničeho nevážím, jednoduše ze mě udělal nejhoršího člověka. A sebe uplně vychvaloval. Jistě nejsem dokonalá. Ale to snad za vše mužu já? Jasně vždycky za to muže ženská chlap je bůh.Myslím že toho zvládám více než on. On má udělat jednu věc a hned je to chudinka div by se ještě nerozbrečel. (Myšleno ironicky). On si vubec neuvědomuje jak se ke mě chová. Jako kdybych to co dělá on dělala já…![]()
![]()
Promiň, ale nějak se v tom nevyznám…to tak najednou? až po narozeninách? Pokud s ním nejsi šťastná, zauvažuj o tom, odejít…
@Amys píše:
Holky podle mě se potřebuje hlavně vypsat, ne rady. Nabízím své rameno. Klidně se vybreč, zanadávej, to občas potřebujeme všechny. Ono to třeba nebude tak horké, každý máme občas své dny, kdy jsme na zabití (i muži). Ten můj měl takový den zrovna nedávno. Přišel domů a už jsem věděla, že je v práci nějaký problém, protože mu nic nebylo dobré, všechno zkritizoval… Jelikož nemá takové stavy často, tak mu to promíjím. Dělám jakoby nic a nereaguju, nenechám se vyprovokovat
Takže žádné rady ti dávat nebudu, až oba vychladnete, bude třeba všechno úplně jinak a teď to prostě vidíš černě
Přesně, taky nechápu, proč by hned měla odcházet, jak tu všichni radí
Třeba měl chlap jen špatný den, špatné období, to kdybych měla pokaždé měnit partnera, když se neshodnem, tak bych měla každá týden jiného
Ale tady je to taková univerzální rada - když se ti něco nelíbí, tak odejdi
Já teda odchod vidím až jako to úplně poslední řešení. Navíc zakladatelka to ani příliš nerozvedla, tak jak můžete hned radit rozchod ![]()