Partnerův způsob komunikace - co s ním?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
16.7.15 20:39

Co s nim?Partner

Prosím o zachování anonymity. Chodí sem přátelé a nechci aby mě tu poznali.Jsou to pro mě osobní záležitosti.
Již několik měsíců mám problém s partnerem. Když si o něco řeknu, nebo chci, tak mě předhazuje, že vše musí být podle mého a že si všechno uminuji a na truc to neudělá. Přitom se jede stále podle jeho pravidel a já se přizpůsobuju. Když něco řekne a já nesouhlasím tak mě řekne seš jak malé děcko, a je po jeho. Když si něco řekne on a já souhlasím to je v pořádku. Když si něco řeknu já, tak opět jsem jak malé děcko co si něco umínilo. Když s ním jednám jak on semnou a taky mu řeknu, že je jak malý tak mě řekne, že melu blbosti.
Já nevím co s ním. :nevim: :(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2202
16.7.15 20:42

Jak dlouho jste spolu? Takový byl pořád, nebo se změnil?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.7.15 20:44

@xstrasilka změnil se, dřív takový nebyl.Jsme spolu před dva roky.

• Citovat
  • Upravit
2144

Vypadá to, že se nad tebe partner povyšuje a s tím neuděláš asi nic. Osobně bych s někým takovým nemohla být, vztah má být rovnocenný :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3931
@Anonymní píše:
Prosím o zachování anonymity. Chodí sem přátelé a nechci aby mě tu poznali.Jsou to pro mě osobní záležitosti.
Již několik měsíců mám problém s partnerem. Když si o něco řeknu, nebo chci, tak mě předhazuje, že vše musí být podle mého a že si všechno uminuji a na truc to neudělá. Přitom se jede stále podle jeho pravidel a já se přizpůsobuju. Když něco řekne a já nesouhlasím tak mě řekne seš jak malé děcko, a je po jeho. Když si něco řekne on a já souhlasím to je v pořádku. Když si něco řeknu já, tak opět jsem jak malé děcko co si něco umínilo. Když s ním jednám jak on semnou a taky mu řeknu, že je jak malý tak mě řekne, že melu blbosti.
Já nevím co s ním. :nevim: :(

A to je takovej odzačátku nebo až teď?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.7.15 20:45

@celipipka54 povyšuje? :think:
@klarushka až teď posledních pár měsíců.

• Citovat
  • Upravit
2202
16.7.15 20:47

Hmm, tak to by se mi taky nelíbilo. Něco za tím asi bude. Zkuste si to vyříkat. Nenechala bych se takhle ponižovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3931
16.7.15 20:49
@Anonymní píše:
@klarushka až teď posledních pár měsíců.

Tak si s ním o tom v klidu promluv. zkus mu vysvětlit jak se cejtíš atd…A nevíš kdy se to zlomilo? stalo se před těma pár měsíci něco?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.7.15 20:51

@xstrasilka on si nic vyříkavát nehodlá, prej řeším kraviny a on nemíní řešit blbosti. Nenechám, ale nevím jak se mu bránit.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.7.15 20:53
@klarushka píše:
Tak si s ním o tom v klidu promluv. zkus mu vysvětlit jak se cejtíš atd…A nevíš kdy se to zlomilo? stalo se před těma pár měsíci něco?

to už jsem mu řekla, ale řekl mi, že řeším blbosti a at ho tím nezatěžuji. Myslím, že se nic nestalo. :think:

• Citovat
  • Upravit
2144
16.7.15 20:53
@Anonymní píše:

Podle toho, co píšeš, tak jo. :think:

@Anonymní píše:
Já nevím co s ním. :nevim: :(
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.7.15 20:54

@celipipka54 já nevím co s ním. Promluvit a vyříkat si to nechce.

• Citovat
  • Upravit
4367
16.7.15 20:58

Když není schopný tě ani vyslechnout a hned tvoje připomínky „háže do koše“, potom nevím, co bude za dvacet let :think:
Asi musíš sama, co chceš od života a tak… A potom si za tím stát, protože pokud tě „lehce“ znevažuje teď, nebude to lepší, spíš horší.
Podle mě se v něm probouzí despota? egoista? macho? tyran? Možná vše dohromady :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.7.15 21:02

@Halamka není mě schopný ani vyslechnout, pořád si jede svoje. Nikdy takový nebyl. :(

• Citovat
  • Upravit
2144
16.7.15 21:03
@Anonymní píše:
@celipipka54 já nevím co s ním. Promluvit a vyříkat si to nechce.

To je těžký, pokud s tebou jedná tak jak píšeš. Jeho nejspíš nezajímají tvoje pocity, nechce s tebou řešit, co cítíš a jak ti ubližuje. Otázka je, jestli chceš s někým takovým strávit celý život, pořídit si dítě? :think: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí