Partnerův způsob komunikace - co s ním?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
16.7.15 22:04

@Paradise nebydlíme spolu, on si nesedne a nepromluví. Vyříkej a promluv si s ním, když on nechce. Já tohle vím o kompromisu, ale když mu to řeknu tak zase bude říkat jak říkal nesmysly.

• Citovat
  • Upravit
4214
16.7.15 22:05

.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.7.15 22:06

@celipipka54 myslím,že u nás by tohle nezabralo.Ale zkusím to.

• Citovat
  • Upravit
29350
16.7.15 22:07
@Anonymní píše:
@JayLee jenže co? :think: jako řekl mi, že má svých starostí dost, ted se pohádal a nebaví s určitou kamarádkou, ale to už se ke mě tak chová ještě dřív než se s ní pohádal. :think:

kolik je vám let?

A neměl něco s tou kamarádkou? Nebo nechtěl by mít?

Tak se ke mně začal chovat můj ex, když si našel druhou… :think: :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2144
16.7.15 22:09
@Anonymní píše:
@celipipka54 myslím,že u nás by tohle nezabralo.Ale zkusím to.

Já si taky myslím, že to nezabere :( Ale pokud chceš vztah za každou cenu zachránit, je to možná jediná možnost :?: Ale jestli je ještě co zachraňovat, to je další otázka. Každopádně ti přeju, ať to dopadne dobře, ať už to znamená cokoli :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.7.15 22:11

@Regina Hero jestli s ní něco měl nebo ne, nevím. :nevim: Myslíš, že je to tím, že by měl druhou? :think:
@celipipka54 děkuji :hug: :)

• Citovat
  • Upravit
3549
16.7.15 22:38
@Anonymní píše:
@Paradise nebydlíme spolu, on si nesedne a nepromluví. Vyříkej a promluv si s ním, když on nechce. Já tohle vím o kompromisu, ale když mu to řeknu tak zase bude říkat jak říkal nesmysly.

dělej jak myslíš, ale pokud by chlap nebyl ochoten si se mnou promluvit ani, kdybych mu nastínila případný rozchod, tak mě má opravdu jen jako milenku a ne partnerku, osobně bych něco takového nechtěla. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí