Jsem po nevěře paranoidní?

31
16.7.15 10:49

Jsem paranoidní ?Ano či ne?

Ahoj všem,
mam takovou otázku. Je to dost citlivé, proto anonym. :-)
S přítelem jsme dva roky.Mame dvouměsíční miminko.Oba jsme ho chtěli. Kvuli dítěti jsem prodala byt a pořídili jsme si větší, ukončila jsem provoz celkem úspěšného podnikání.
A ted se dostávám k věci. Behem těhotenství jsem prisla na to, ze mi byl nevěrný. Šlo pry jen o úlet. Nějak jsme to ustali, ale důvěra je jaksi narušena. Proto mi to občas nedá a vlezu mu do telefonu či mailu.
Vy co jste partnerovi odpustily nevěru, děláte to také? Přítel tvrdí, ze jsem paranoidní. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17675
16.7.15 10:52

Ne, nedělám. A to jsem paranoidní dost.
Odpustila jsem, ale nezapomněla jsem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
16.7.15 10:53

Nejsi anonym.

Jestli přítel ví, že mu do mobilu lezeš, tak by jistě závadnou komunikaci stejně mazal.

Pokud nevěru odpustíš, tak musíš jít dál a vybudovat důvěru, šmírováním to nevyřešíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
wewa1
16.7.15 10:53

Nejsi anonymní…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.7.15 10:54

Nejsi anonym
Jinak -kdybych nevěru odpustila, vím, že bych už nikdy nevěřila Že bych asi dělala to stejný. ze bych pokaždé, kdyby někam jel, sel mela v hlavě, že jde jinam
trápila bych se moc a proto nevěra je věc co neodpustím
I když jsem se snažila. nejde to
Takže u nás na tom skončilo manželství.

• Citovat
  • Upravit
30408
16.7.15 11:14

Velká škoda toho ukončeného podnikání. Máš vyřešeno, co bys udělala, pokud bys v mailu nebo mobilu našla něco špatného?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.7.15 11:18

Šmírováním v telefonu a mailu shazuješ jenom sebe. Vím, že to možná nebude populární názor, ale můj názor je, že každému v životě přeběhne přes cestu někdo, kdo se mu bude líbit a kdo mu třeba na chvilku zamotá hlavu. No a tím, že partnera budu šmírovat, tak mu překazím šanci to „ustát“ a důstojně překonat… No a k tvojí situaci, vím, že s miminkem je to těžší, ale odpusť a zapomeň, jinak si zničíš život.

• Citovat
  • Upravit
1375
16.7.15 11:19

Tyjo, mě by ve tvojí situaci nejspíš kleplo :(. Promiň, ale je to pěkná sviňárna a já bych to nikdy nerozdejchala. Tohle přece není láska..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1201
16.7.15 11:28

Chápu, že tvoje důvěra je nalomená, ale je to buď a nebo..Buď si mu odpustila a chceš s ním zůstat tudíž se k tomu už nikdy nebudeš vracet a nebudeš mu prolézat telefon ani maily..A nebo mu nevěříš tudíž si to neustála a pak nemá cenu aby jste spolu byli..Trápíš tím akorát samu sebe..ta nervozita, jestli něco najdu nebo nenajdu..Držím palce ať se s tím srovnáš a klape vám to..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
753
16.7.15 11:48

Nemá to cenu po něčem pátrat, já osobně se takové věci ani nesnažím zjistit, protože bych se musela pak nějak zachovat - buď se rozejít - což se mi nechce - nebo odpustit a pak se užírat, lepší je nevědět ;) víš co bys udělala kdyby si něco našla? odpustila znovu? nebo se zase užírala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
16.7.15 12:00

Anonym nejsem, protože jsem nováček :-)
Ja nevím, co me k tomu vede. Mockrát jsem si říkala, ze už to neudělám, ale to pokušení je velké. Asi prostě nechci byt za blbce.Co bych udělala? Nejspíš bych to ukončila. Sama nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
16.7.15 12:01

Neodpustila. A rozhodně bych kvůli němu neprodala byt, nenechala podnikání atd.. další věc, pokud chceš odpustit, nepátrej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
16.7.15 12:07

Taky jsem měla tenhle názor. O jeho uklouznutí jsem se dozvěděla úplnou náhodou. Stěhovali jsme se a on nechal telefon doma a odjel do sberneho dvora. Telefon začal zvonit a ja se koukala kdo volá. Byla to jeho maminka.Tak jsem to zvedla. Behem hovoru mu prisla sms. Jméno bylo zvláštní tak jsem se podívala. No a bylo to!!Nestačila jsem se divit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
16.7.15 12:09

Tak to nebylo vyhradne kvuli němu, chtěli jsme to oba.Sla jsem na mateřskou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.7.15 12:17

Neboj nejsi prvni ani posledni podvedena zena cn toto dela.ja taky a delat budu. neverim mu uz a on to vi. bohuzel. odpustila ale nezapomela to ani nejde. :roll:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky