Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Každej chlap bude lepší než ex, i když ti to teď tak nepřijde. Já se chtěla po rozchodu zabít, teď s odstupem vidím, že on za to opravdu nestál.
Sveho muze jsem potkala cca tyden po rozchodu s moji prvni velkou laskou…a byvaleho bych nechtela zpet ani za nic
A s rozchodem jsem se vyrovnavala asi dost dlouho, ale velice rychle mi bylo jasne, ze je definitivni, spis jsem zpracovavala veci, co jsme si rekli a tak (konec nebyl uplne hezky) a vubec ten koncept rozchodu - ja byla naivne presvedcena, ze opravdu se zamilovat jde jen jednou
Snad mi bude omluvou, ze jsem byla dost mlada a blba ![]()
Můj ex se měsíc po rozchodu téměř připlazil, že mně chce nazpět, nemůže beze mně žít… bla bla bla. Ale mně stačil i jen týden, abych zjistila, o kolik líp je mi bez něho. Nazpět bych ho nechtěla, ani kdyby byl poslední chlap na světě,
Já když se s někým rozejdu není pro mně cesta zpět, a když jsem pak potkala někoho jinýho vždycky jsem si řekla „díky bohu, že jsem to udělala“ protože ten další byl vždycky lepší..ve všem ![]()
Hapy end by to, že se ke mě nevrátil když jsem si to přála
Pravda, hrabala jsem se z toho dobře víc jak půl roku, ale to co přišlo potom - náááádhera
2 roky po rozchodu jsem potkala nejúžasnějšího chlapa na světě se kterým táhnu 9. rok.
Náš konec s ex byl hodně divoký, hrozný… prostě děsné období. Hrabala jsem se z toho cca půl roku by se dalo říct i přestože jsem už tenkrát byla hrozně ráda, že ten náš vztah skončil, stejně jsem se ze začátku trápila. Nicméně nikoho sem nehledala a po půli roce jsem potkala současného partnera. A ani za nic bych neměnila, jsme spolu už nějakou dobu a je to ten nejlepší chlap, kterýho si můžu přát. Byla to opravdu náhoda
A rozhodně bych neměnila
Ex je teď někde zaprděnej a je prý ještě horší, než když jsme byli spolu.
Tak já jsem měla od 20let ženatého chlapa, milovala jsem ho až po uši celých pět let, vždy jsem si říkala že si nikoho jiného nenajdou. Říkala jsem mu ať mě udělá jen dítě. nikdy se rozvádět nechtěl. Naštěstí dítě me neudneudělal a po 5letech jsme se rozešly. Našla jsem si hned nového chlapa s kterým jsem už 9 let, máme syna a teď čekáme nové miminko. je to ten nej chlap pod sluncem.
@Denisa76 píše:
Já když se s někým rozejdu není pro mně cesta zpět, a když jsem pak potkala někoho jinýho vždycky jsem si řekla „díky bohu, že jsem to udělala“ protože ten další byl vždycky lepší..ve všem
Přesně tak
Přitom během rozchodu jsem si myslela, že končí svět a ono ne.
Dej tomu čas, každému to trvá jinak dlouho, ale rozhodně bych to nezalepovala novým vztahem (alespoň pro mě to byla ta nejhorší možná varianta - nevyrovnaná v novém vztahu = peklo). Nikdy jsem se k bývalému nevracela, ten rozchod měl důvod, i když to bude chvíli vypadat, že se věci změnily, tak časem vše zajede do starých kolejí. Ano, někomu se to slepit povede, ale taky se někomu povede vyhrát sportku.
Honem honem si užívej single života, můžeš dělat všechno, co chceš a nijak se neomezovat… než ti přejde přes cestu někdo další. Možná je to naposled, co máš takovou svobodu.. a ještě na léto - paráda
![]()
@Airika nuz aj keby hned zajtra stretla pana „osudoveho“,tak si moze zachovat slobodu, hrdost a vlastny priestor.
@Airika píše:
Honem honem si užívej single života, můžeš dělat všechno, co chceš a nijak se neomezovat… než ti přejde přes cestu někdo další. Možná je to naposled, co máš takovou svobodu.. a ještě na léto - paráda![]()
![]()
Svatá pravda!!
![]()
Hlavně nebrat zpátky, když se připlazí. Já to udělala ve snaze abych synovi zachránila rodinu a byla to tak nehorazná pitomost… Do měsíce to byl zase ten ten starý známý despota a cholerik, žádná změna se nekonala.. Ted mám uz 6let skvělého chlapa a druhé dítko a děkuju bohu, že jsem našla sílu ex vykopnout a dostala tím tuhle druhou šanci… ![]()
Takže užívej života singl, protože co nevidět potkáš někoho mnohem lepšího! ![]()
Dekuji holky, dodává mi to naději
abych řekla pravdu, tak já jsem z toho už docela venku
ale pořád si rikam, jestli je to tak správně. Podvedl me, choval se ke mně skarede a pár týdnů zpátky mi sliboval, že se změní a že mě chce. Teď jsme se zase rozešli a je to ten samy ignorant jako predtim ![]()
Ahoj holky, jak dlouho vám trvalo se dostat z rozchodu? Vím, každý to má jinak a záleží na okolnostech. Jde mi o to, že se se mnou přítel rozešel před 5 měsíci a já si přijdu, že jsem na tom stále stejně. Pořád mi chybí a chtěla bych být s ním. Tak by mě prosím zajímaly vaše zkušenosti. Jak dlouho to trvalo než vám začal být ex ukradený. Protože stále mám pocit, že bez něj nemůžu být a on je ten pravý. Děkuji!
2 roky jsem se dostávala z rozchodu… v tu dobu měla naše dcerka 1,5 roku, když jsme šli od sebe… bylo to hrozne období, stresy z rozchodu mi způsobily zdravotní potíže .Chtela jsem začít nový vztah s někým jiným a neslo to, pořad jsem měla v hlavě ex.Teprve až po 2 letech jsem díky novému příteli zase začala žít , teď jsem šťastná…Dej tomu čas, do ničeho se nenut, čas pomůže, neboj
Dobrý večer,
.. Nedávno jsem se rozešla s přítelem a v hlavě se mi prohánějí různé myšlenky - už se ke mně nikdy nevrátí, nedokážu být s jiným, můj život bez něj nemá smysl, atd. Mám z toho depky a chtěla bych, aby jste mi tady napsaly nějaké vaše happy endy
Buď že se k vám váš milý po nějakém čase vrátil, i když tvrdil, jak bez vás je mu líp, nebo že jste poznaly chlapa svých snů, na kterého ex neměl ani z daleka. Nevím proč, ale strašně moc by mi to pomohlo. A taky bych ráda věděla, jak dlouho vám trvalo se s tím vyrovnat.. Děkuji za odpovědi 
páni, jak to jen říct
Prosím o zachování anonymu, protože je to pro mě dost citlivé téma.