Vztah s mladším mužem

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
14.7.15 15:47

vztah s mladším mužem

Ahojky, jsem rozvedená 29 s dvěma malými dětmi a mám asi rok přítele 24 let…v našem vztahu je jeden zásadní problém, on je nezralý..bydlím sama, on je u mě skoro pořád, bydlet se mnou ale nechce (přímo to neřekl), ale vidím, že mu to asi tak nějak vyhovuje, což teda chápu (dokud máma funí nejlépe je u ní :) prostě typický mamánek, ne ve smyslu, že by ji bůhvíjak miloval, spíš naopak, je rád, když s ní nemusí být..nájemné si hradím sama, jídlo kupujeme tak vzájemně..s dětmi je to docela super, pomáhá, už si na sebe zvykli..na mě je hodný, milý, pozorný, bezva milenec :P ozývá se mi, když kamkoli jde, nikdy se nestalo, že by šel pařit někam s klukama a nedal ani vědět..já jsem docela tolerantní osoba, t z vtah beru takový jaký je, ale samozřejmě miluji..momentálně je 2 měsíce bez bez práce, má jen příležitostné brigády, možná proto se bojí závazku, společného bydlení, nevím..je mi úplně jasný, že mu to vyhovuje..jenže nevím co chi já, někdy si říkám, chtěla bych dospělého a zralého partnera, jindy si říkám, vždyť mi to vlastně taky vyhovuje..otázka zní, jak dál naložit s tímto vztahem? má přece jen jedno veliký negativum mamánkovství, ale na druhou stranu je pracovitý, dost mi v bytě pomáhá s mužskýma pracema, někdy i ženskýma..je spolehlivý a pozorný, jen se nechce ještě postavit na vlastní nohy..bojím se, že když vztah ukončím, uvidím za pár let, jak dozrál a mohla jsem mít skvělého partnera..mám tomu dat šanci, nebo je ten vztah na odpis a nezmění se nikdy??

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
69235
14.7.15 16:09

Co to je mamánkovství? Co s tímhle termínem pořád máte? Podle mě vůbec nevíte, co to znamená. je mu 24 a bydlí u rodičů, no a co? To není nic neobvyklého, je teprve na prahu dospělého života.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.7.15 16:20

Však já to také nezazlívám, chápu :) mám tu vlastnost, že dokážu většinu věcí pochopit a vžít se..a mezi náma, já kdybych byla na jeho místě a měla zajištěné rodiče s barákem a dobrým vztahem, taky bych se nehrnula do bydlení s rozvedenou a dětma..já jsem ráda, že je s náma rád a nechci tlačit na pilu, do něčeho ho tlačit..jen mě zajímá, jestli tento stav můžu trvat do nekonečna, nebo jestli jednou přijde doba jeho hnízdění..je nám fajn, máme se rádi, jen každý trochu jinde..ne že by mi to až tak vadilo, mám ráda být soběstačná, ale na druhou stranu se bojím, aby to nepřerostlo v nějaké zneužívaní z jeho strany, jestli mi rozumíte..

• Citovat
  • Upravit
26574
14.7.15 16:39
@Anonymní píše:
Však já to také nezazlívám, chápu :) mám tu vlastnost, že dokážu většinu věcí pochopit a vžít se..a mezi náma, já kdybych byla na jeho místě a měla zajištěné rodiče s barákem a dobrým vztahem, taky bych se nehrnula do bydlení s rozvedenou a dětma..já jsem ráda, že je s náma rád a nechci tlačit na pilu, do něčeho ho tlačit..jen mě zajímá, jestli tento stav můžu trvat do nekonečna, nebo jestli jednou přijde doba jeho hnízdění..je nám fajn, máme se rádi, jen každý trochu jinde..ne že by mi to až tak vadilo, mám ráda být soběstačná, ale na druhou stranu se bojím, aby to nepřerostlo v nějaké zneužívaní z jeho strany, jestli mi rozumíte..

Tak třeba za deset let může chtít svoje děti, ale to už tobě bude 39 a je otázka, jak se k tomu bude stavět.
Záleží na jeho povaze, může být s maminkou do 40 nebo ne. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anro
14.7.15 16:43

No tak ti napíšu mou zkušenost:v 19 letech jsem začala chodit s klukem, za čas jsem s ním chtěla žít, ale on nechtěl-doma mi nic nechybí, mámě dám 3000 a o nic víc se nestarám. Takže jsem na něj tlačila, jinak bysme snad nezačali spolu bydlet nikdy.Pak jsme se vzali, narodila se dcera,rozvedli.Je sice fakt, že od té doby už u rodičů nebydlel, ale dodnes se na ně spoléhá-dluhy mu zaplatí, dovolenou taky, všechno. Navíc jejich názor byl vždy ten nej, a můj na ho*no. Mamánek jak vyšitý, a nejvíc uznával svoji babičku.

• Citovat
  • Upravit
8-D
687
14.7.15 16:51

Neřekla bych, že to co popisuješ je nevyzrálost.. Spíš se asi bojí udělat tak zásadní krok, jakým je společné bydlení.. Bavila ses s ním na toto téma?
Jinak znám skoro třicetiletého chlapa, který po pětiletém vztahu nechce bydlet s partnerkou a radši se drží maminčina komfortu.. Holka na něj udeřila, že jak nebude společné bydlení, tak se rozejdou a on stejně váhá…
Na druhou stranu třeba můj chlap má 23, tatínkem se poprvé stal ve 20 a ikdyž mě občas vyvstane na mysli, že je nevyzrálý, tak většinou ho vnímám jako rozumnějšího než kdejakého třicátníka/ čtyřicátníka..
Zkus zjistit jeho stanovisko, jak do budoucna vidí váš vztah..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
14.7.15 16:56
@terinka4444 píše:
Co to je mamánkovství? Co s tímhle termínem pořád máte? Podle mě vůbec nevíte, co to znamená. je mu 24 a bydlí u rodičů, no a co? To není nic neobvyklého, je teprve na prahu dospělého života.
:mrgreen: :palec:
  • Citovat
  • Upravit
KackaDoup
14.7.15 16:56
@Anonymní píše:

Mám o deset let mladsiho ;)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.7.15 17:01

Jesli s vámi je už rok, tak je to dobré znamení. já mám manžela o 7 let mladšího. Chodili jsme spolu od doby co mu bylo 19. Jenže on chtěl od začátku bydlet se mnou, být se mnou a byl narozdíl od svých vrstevníků názorově úplně jiný a vyspělí. Takže nikdo ani mezi námi takový rozdíl netipoval. Vše dopadlo dobře. Každopádně situace tvá, ještě s dětmi je jiná. A mluvila si s ním o tom, zda nechce u vás bydlet natrvalo?

• Citovat
  • Upravit
4624
14.7.15 17:10

Ano, je možné, že s tebou zahnízí, jen si nejsem ale jistá, že po tvém boku dozraje v to, co doufáš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
647
14.7.15 17:12

A mluvili jste spolu na toto téma? Jinak si ale myslím, že nad tím moc uvažujes. Je vám spolu dobře a je zbytečné si pokládat otázky Co, JAK, KDYBY. Dej tomu volný průběh a ukáže čas, jestli jste si souzeni, či ne, zatím bych nic nehrotila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
816
14.7.15 17:23

Spíš být tebou bych s ním neztrácela čas… může vám být fajn, ale dlouhodobě do budoucna chceš určitě nějakého partnera, co touží po hnízdění a ženě s dětmi. hledej jeho. když tahle doba přijde na mladýho, nebude to ta správná doba pro tebe. jste každý jinde. to se nezmění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
14.7.15 17:25

@lasicce jasnovidec

• Citovat
  • Upravit
816
14.7.15 17:50
@KackaDoup píše:
@lasicce jasnovidec