Sblížilo vás těhotenství?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
16.7.15 06:22

Sblížilo vás těhotenství?

Nás sice nerozdělilo, ale rozhodně nesblížilo. Připadá mi, že jsme s partnerem každý na jiný planetě. Za týden mám termín, přímo u porodu jsem chlapa nikdy nechtěla, ale myslela jsem si, že by bylo fajn mít ho tam před vlastním porodem. Najednou si říkám proč vlastně. Za celou dobu jsem od něj nezaregistrovala žádnou podporu, na všechno jsem si přišla sama. Tak si to tam přetrpím sama taky…
Jedno dítě už má a vím že to prožíval jinak. I teď okolo XY skáče jako kašpárek. Jako otec bude super, ale ve vztahu ke mě jako k těhotné asi pohořel.
Měl jste to někdo podobně? Nejsou to jen hrmony, že se mi zdá že se dostatečně nesnaží?

Prosím o zachování anonymu, s nikým jsem to nerozebírala a chodí sem známí i ta jeho dotyčná ex partnerka a nechci aby věděli jak se cítím.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2414
16.7.15 06:36

Já jsem teda zatím 9tt, oba jsme miminko chtěli, ale kolikrát si říkám proč. Nechci, aby to vyznělo, že se netěším, jsem za něj šťastná, ale těhotenství jsem si představovala trochu jinak. U mě je to už tři týdny nonstop nevolnost a blahodárný vliv to na náš vztah určitě nemá. Manžel mi sám řekl, že i pro něj je to psychicky náročné, přijít z práce a vidět, jak jsem zničená. Bral si veselou holku, která pořád něco podnikala, měla bláznivé nápady, teď má měsíc a půl po svatbě doma psychicky labilní manželku. Každý den se ptá, jestli je něco, co by mohl udělat, aby mi bylo lépe. A já? Nečekala jsem, že se hned od začátku budu muset vzdát všech koníčků, přátel, budu jen ležet doma a zvracet. Samozřejmě i chuť na sex je na bodu nula a pomalu začínám mít strach, že pokud to rychle nepřejde, náš vztah to poznamená :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
16.7.15 06:42

@Little_Talker
9tt je hrozne brzo, jedank teda to bude samozrejme lepsi a pak par tydnu nevolnosti a bez sexu snad zvladnete, ne? neboj, bude hur, budete muset zvladnout daleko horsi veci… ;)
ne fakt, jako od toho jste partneri, aby jste stali pri sobe „v dobrem i zlem“.

zakladatelce - ne kazdy chlap proziva tehotenstvi a ja bych ho v te porodnici radeji mela. uz proto, aby s ditkem navazal vztah okamzite. pokud ho to v tehotenstvi nebralo, tak tim spis. ono polozeni cerstve narozeneho potomka do naruce, to je jedinecny zazitek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35322
16.7.15 06:43

Hm, kdyby to tim tehotenstvim koncilo… dite proste proveri kazdy vztah.
Pokud je to druhe, uz to neni nove a nezname, takove je to jen pro tebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
966
16.7.15 06:50

My měli vztah v pohodě i předtím, ale teď co jsem těhotná je to takové lepší, neřešíme kraviny typu poházené ponožky a zmuchlané kapesníky, kde se podíváš, užíváme si to. Manžel mi dává najevo, že mě miluje, že jsem pro něj krásná, i když mám nějaká ta kg navíc a vím, že se na mimino těší, možná víc než já, já začínám mít obavy, jak to všechno zvládnem…jinak začátek těhot. byl i u mě strašný, došla jsem z práce, svalila se do postele a hotovo, nic se mnou nebylo, nemohla jsem, manžel kolem mě chodil po špičkách, aby to ještě chudák neschytal, ale naštěstí to chápal a přešlo to :-) Jsme spolu 4 roky, tak možná je u nás ještě taková ta prvotní zamilovanost, kdoví jak to bude, až se malý narodí, to si myslím, že nám teprve změní vztah :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4624
16.7.15 06:54

Zase bych to tak nedramatizovala a nežárlila. A jestli nás něco opravdu semklo, tak to byl porod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
250
16.7.15 07:03

@Little_Talker Ahoj :kytka:. Ja jsem byla ohromne naivni na zacatku tehotenstvi, vlastne uz pri planovani. Vedela jsem, ze me prece nikdy tehotenstvi a materstvi „nepoznamena“,zvladnu byt porad „ja“. Nas vztah s manzelem bude stale super a plny zqbavy a jisker.
Ted uz ale ze zkusenosti :mrgreen: vim, ze je blbost to tak chtit. Nas vztah je jiny. Ja jsem jina. Nejswm horsi, ani nas vztah neni „horsi“,ale proste uplne jiny–a tak jiny, jak bych to nikdy jako bezdetna naivni holka nepochopila-neverila.

Mam zatim male dite/1,5roku/syn je nasim nejvetsim konickem–kteremu jsme museli prizpusobit ty nase. Sport se da s ditetem delat ok, cestovani taky, vpodstate vsechno-jen je to narocnejsi, hodne narocnejsi :) jiskra u nas zustala, ale prosli jsme takovymi situacemi…kdy me manzelel videl uplne „na dne“ a nenechal me v tom, neodesel a ja ho miluju zase i z jineho pohledu–jako chlapa, co me dokaze ochranit.

Sexu je asi min, tj fakt, hodne casto se nam stava, ze pred sexem dame prednost gauci, sklenicce a filmu a jen se mazlime.

A tak no…je to super, ale musi se to tak prijmout a…nestat si skalopevne za tim, ze PRED to bylo takovy a makovy. Bylo, ok, ale ted budete rodina, budete zit trochu jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
16.7.15 07:25

Jak kdy. Kdyz uz jsem byla dlouho protivna kvuli tehotenstvi tak nic moc, ale celkove byl velkou oporou. U nas byl problem, ze vymyslel aktivity jak kdybych tehotna nebyla. Takze vyslapy, bobova draha, hospoda atd a pokazde jsem mu musela pripomenout, ze to ted fakt nedam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
16.7.15 07:33

Hele, můj manžel je skvělý manžel a vynikající táta, ovšem těhotenství jo? No tak tedy to šlo úplně mimo něj, v podstatě jak kdyby nebylo. Ano, netahal jsem těžké tašky, ulevoval mi ve věcech, které by mi a miminu mohli ublížit, nechával mě spát, páč já byla spací, ale když jsem mu třeba řekla, ať si sáhne na břicho, že malá kope, že to ucítí, tak mi na to řekl, že si přeci jednou sahal u té straší, jsou od sebe pět a půl roku, že ví, že si sahat nepotřebuje, na ultrazvuky chodil, páč kdyby nešel, rozpoutala bych peklo :lol: ale jako jen tak čučel na tu obrazovku. Jak se píše hladil bříšlo, nebo ještě dál, mluvil na mimino přes břicho nebo třena dal pusu na břicho, jak se tady píše…na tak to je úplně čirá utopie.
Fungovat začal s první kontrakcí u porodu, ke kterému u první mimochodem během těhotenství taky nechtěl, vysvětlila jsem mu to tenkrát dost jasně :lol:, a byl svělý přeskvělý a od první chvíle, co děti vykoukly ven už vždycky skvělý zůstal. Těhotenství prostě šlo úplně mimo něj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16969
16.7.15 07:38

@Little_Talker - věříš, že jsem si včera vyslechla podobnou písničku? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.7.15 07:39

Ahojky zakladatelko… prvně taky prosím o zachování anonymity… jinak budu stručná… po 4 letech neúspěchů o mimi se konečně zadařilo - plán na rok 2015 byl - svatba a užití si léta a nějaká krásná svatební cesta - v březnu jsem našla na testu vytoužené dvě čárky… cca v 10tt mě můj partner oznámil, že svatbu ruší, těhu ho nijak netěší, ale starat se bude… a že se se mnou chce rozejít, protože si chce užívat života (je 37let)… tak jsem u rodičů a snažím se nějak to vše zvládnout…

• Citovat
  • Upravit
34473
16.7.15 07:40

Problém nás ženských je v tom, že si to nějak představujeme a když ty představy nevyjdou tak jsme zklamané. Můj je mazel, má mě rád, ale v těhotenství byl studený psí čumák. Moje veliké štěstí bylo to, že jsem s tím tak nějak počítala ale stejně to občas zamrzelo, to víš hormony :lol: Hele jestli vám vztah funguje, máte se rádi tak to hoď za hlavu a nepřemýšlej nad tím, prostě je asi takovej. Oni chlapi z těch miminek nejsou tak na větvi, pro ně to jsou vetřelci akorát se to snaží maskovat aby nám udělali radost :mrgreen: To co přijde po porodu bude teprve mazec a čím víc se na to připravíš, tím to bude lepší. Já říkám že dítě je pro vztah VELKÁ zkouška.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16969
16.7.15 07:42

Jinak 1. těhotenství nás s manželem sblížilo - možná proto, že byl většinu v zahraničí, já předčasně porodila (více popisky a metříky) a on se vrátil až měsíc po tom, co jsem byla s malou doma..Teď se uvidí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
16.7.15 07:44
@Anonymní píše:
Ahojky zakladatelko… prvně taky prosím o zachování anonymity… jinak budu stručná… po 4 letech neúspěchů o mimi se konečně zadařilo - plán na rok 2015 byl - svatba a užití si léta a nějaká krásná svatební cesta - v březnu jsem našla na testu vytoužené dvě čárky… cca v 10tt mě můj partner oznámil, že svatbu ruší, těhu ho nijak netěší, ale starat se bude… a že se se mnou chce rozejít, protože si chce užívat života (je 37let)… tak jsem u rodičů a snažím se nějak to vše zvládnout…

Tak to je síla :,( To je mi líto. Upřímně, myslím si že většina chlapů ty děti prostě nechce. Mají je jenom jako pokračovatele rodu a kvůli nám, aby nám zavřeli pusu. Ten tvůj je navíc ještě bez svědomí a zodpovědnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16969
16.7.15 07:47
@Anonymní píše:

To je vůl :-( Ale ženská zvládne všechno.. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria