Jsem po nevěře paranoidní?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
31
16.7.15 19:24
@jipo píše:
Důkaz věrnosti opravdu neexistuje, ale pokud použiješ vhodné prostředky, lze spoustu věcí ověřit.

Co mas na mysli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3977
16.7.15 21:37

Pokud někdo nemá problém s tím, že porušuje zákon, tak lze nasadit odposlech, GPS lokátor nebo naočkovat telefon správnou aplikací. Znám to sice jednom teoreticky :mrgreen:, je to obrovské narušení soukromí. To je sice čtení SMS a emailu taky, ale pokud by na to partner přišel, asi by to nerozdýchal. Takže možnosti na ověření tu jsou, ale osobně bych je je doporučoval.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6388
16.7.15 22:16

Koukni se na to z druhé strany. život je dlouhý..Poznala bys že ti byl nevěrný kdyby ses do toho telefonu nepodívala? Jestli ne, tak na to kašli..

Tak si užil :nevim:
Dříve jsem řešila každou kravinu a ted se na tyhle věci dívám takhle. samozřemě partnerovi bych tenhle názor neřekla…Ale možná tak mluvím, protože sama jsem byla ex nevěrná a vím, jak odejdeš od ´´milence´´ a druhý den o tom nevíš. Je to jen sex

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
16.7.15 23:09
@SlecnaSally píše:
Koukni se na to z druhé strany. život je dlouhý..Poznala bys že ti byl nevěrný kdyby ses do toho telefonu nepodívala? Jestli ne, tak na to kašli..Tak si užil :nevim:
Dříve jsem řešila každou kravinu a ted se na tyhle věci dívám takhle. samozřemě partnerovi bych tenhle názor neřekla…Ale možná tak mluvím, protože sama jsem byla ex nevěrná a vím, jak odejdeš od ´´milence´´ a druhý den o tom nevíš. Je to jen sex

Dobry nazor.Ale napadá mě opak, kam az by to zašlo, kdybych se tam nepodivala :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
16.7.15 23:11
@jipo píše:
Pokud někdo nemá problém s tím, že porušuje zákon, tak lze nasadit odposlech, GPS lokátor nebo naočkovat telefon správnou aplikací. Znám to sice jednom teoreticky :mrgreen:, je to obrovské narušení soukromí. To je sice čtení SMS a emailu taky, ale pokud by na to partner přišel, asi by to nerozdýchal. Takže možnosti na ověření tu jsou, ale osobně bych je je doporučoval.

Tak to uz je trošku moc. Nejsem žádnej agent. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6388
17.7.15 01:40
@Marlen77 píše:
Dobry nazor.Ale napadá mě opak, kam az by to zašlo, kdybych se tam nepodivala :nevim:

Záleží co sis přečetla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
17.7.15 05:25

Jj, záleží na tom, co jsi četla a zda cítíš, že ti partber potom řekl pravdu. je rozdíl přečíst si „bylo to fajn, měj se“ a číst „kdy se uvidíme příště lásko“…

Jipo - jinak tebou navrhované metody jsou pro vztah silně rozikové. Nahlédnuté do mobilu bych u milovaného partnera asi ještě rozdýchala, ale zjistit, že jsem napíchnutá na GPS nebo odposlech, tak u mě partner okamžitě skončil nejen jako partner, ale i jako člověk celkově, považovala bych ho za psychopata, brrrrrrr…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.7.15 06:35

Taky jsem kdysi měla podezření na manželovu nevěru. Podívala jsem se mu do telefonu a bylo to jasný. Sliboval, jak to ukončí a bla, bla. Tak jsem mu věřila a už se do telefonu nikdy nepodívala. A byla to chyba, táhnul to s ní další dva roky, než ho kopla do pr.ele, protože se nechtěl rozvést. Tak si našel další. Kvůli tý jsme se už rozvedli.
Mimochodem, ta první hvězda, mě tři čtvrtě roku potom, co se na mýho manžela vykašlala, potkala na parkovišti u krámu (já ji neznala) a začala mi vyprávět, tak to s ním táhla. Hezky všechno mi vybalila. Znala mně, znala děti podle fotek, říkala mi, jak to máme doma, prostě na blití. :poblion: A největší sranda byla, když jsem říkala, že mi to je jedno, že se stejně rozvádíme, tak mně doslova začala prosit, ať se nerozvádíme, že máme tak krásný děti. :pocitac:
 P

• Citovat
  • Upravit
224
17.7.15 07:54
@jipo píše:
Pokud někdo nemá problém s tím, že porušuje zákon, tak lze nasadit odposlech, GPS lokátor nebo naočkovat telefon správnou aplikací. Znám to sice jednom teoreticky :mrgreen:, je to obrovské narušení soukromí. To je sice čtení SMS a emailu taky,ale pokud by na to partner přišel, asi by to nerozdýchal. Takže možnosti na ověření tu jsou, ale osobně bych je je doporučoval.

Já nevím, že je každej vydřenej z toho, když se mu partner podívá do sms nebo emailu. Já jsem nikdy neměla co tajit, takže kdyby se mě tam díval, rozhodně mě to nevadí…, ti kte¨ří se brání zubama nechtama „tam se mě podívat nesmíš“, vždy něco tají…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
17.7.15 08:31
@Kikuč píše:
Já nevím, že je každej vydřenej z toho, když se mu partner podívá do sms nebo emailu. Já jsem nikdy neměla co tajit, takže kdyby se mě tam díval, rozhodně mě to nevadí…, ti kte¨ří se brání zubama nechtama „tam se mě podívat nesmíš“, vždy něco tají…

Nemám co tajit, ale aby mi partner za mými zády slídil v telefonu nebo mailu, protože mi nedůvěřuje a má potřebu mě kontrolovat, tak to by mi vadilo tedy hodně. Jestli tobě to nevadí a přijde ti to v pohodě, nebudu z toho dělat podobný závěr, že si sama sebe málo vážíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
17.7.15 09:01
@Kikuč píše:
Já nevím, že je každej vydřenej z toho, když se mu partner podívá do sms nebo emailu. Já jsem nikdy neměla co tajit, takže kdyby se mě tam díval, rozhodně mě to nevadí…, ti kte¨ří se brání zubama nechtama „tam se mě podívat nesmíš“, vždy něco tají…

Nemám co tajit, ale nikomu není nic do problémů které se mnou řeší moji přátelé, ani mému partnerovi do jejich osobních životů nic neni, číst něčí zprávy může jen bezcharakterní nula. Za další, vztah má stát na důvěře, pokud tam není, není to vztah, nedůvěra = konec, jsem dospělá a svéprávná, nepotřebuji hlídání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
17.7.15 09:05

No právě, nejvic se bojím, ze mi lhal. A taky, ze jo. Slibil, ze s ni přeruší veškerý styk. Nevěděla jsem kdo to byl a nechtěla jsem to ani vedet.Jak jsem nedávno zjistila, tak si ji přidal do přátel na fb a zase si psali.Kdyz jsem mu to řekla, rikal, že ho kontaktovala ona. Prostě mu nevěřím a nevim, jestli se to nekdy změní. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
17.7.15 09:09
@Marlen77 píše:
No právě, nejvic se bojím, ze mi lhal. A taky, ze jo. Slibil, ze s ni přeruší veškerý styk. Nevěděla jsem kdo to byl a nechtěla jsem to ani vedet.Jak jsem nedávno zjistila, tak si ji přidal do přátel na fb a zase si psali.Kdyz jsem mu to řekla, rikal, že ho kontaktovala ona. Prostě mu nevěřím a nevim, jestli se to nekdy změní. :(

Když mu nevěříš, tak s ním nebuď proboha. To chceš celý život trávit ve stresu a lustrovat mu věci? Stojí ti to za to? Já mám teda radši klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30147
17.7.15 09:10
@Marlen77 píše:
Hledala jsem to na internetu a pry je takových případů mraky.Az me to zaskočilo. Prijde mi to hrozně nefér. :cert:

Co ti přijde nefér.. Že to měli indiáni zmáknutý?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30147
17.7.15 09:19
@kdochcekam píše:
Todle mě teda trochu školuje, že tvýmu partnerovi do problémů tvých přátel nic není…no tak to jsme asi úúúplně někde jinde, pže moji přátelé jsou i přáteli mého partnera, můj muž ví vše o lidech, se kterýma jakýmkoliv způsobem komunikuju a nevím proč by taky neměl. patříme k sobě a je mu něco do všeho co se mnou souvisí a stejně to je i naopak a je to úplně normání, že jsme jeden pro druhýho na prvním místě prostě. Věta že mýmu chlapovi do něčeho nic není je úplně zcestná…řekla bych docela i hanlivá vůči němu.

Ty jó… 8o to je divný.. To vypadá, že ani nemáš žádný soukromí. Každopádně když se ti tvoje kamarádka svěří s něčím citlivým, a poprosí tě, abys to nikomu neříkala, tak to mu snad neřekneš.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí