Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Takže od začátku ti vadí, že chodí do hospody ale stále jsi s ním? Tak se sbal a běž zpátky k rodičům.
Představi si, že si s takovým pořídíš dítě a on místo toho, aby ti pomáhal, tak půjde do hospy „na jedno“ a na tebe i dítě se vykašle. To by se ti líbilo?
Asi ne, takže konej co nejdříve.
@Callipo90 píše:
Tak si s ním udělej dítě a vem si ho… to bude ideální! :-/
Mimísek ho určitě změní
![]()
@Llucinka A co ti brání se sbalit a jít? Máš strach, že budeš sama, tak budeš radši v téhle nedůstojné pozici? Prostě se normálně sbal a běž, na čas třeba k rodičům. Lidi se potkávají a rozcházejí, je to normální.
Nedokážeš to z jakého důvodu? Nemáš kam jít nebo ho tolik miluješ že skousneš i vše co dělá? ![]()
Ale jo, vlastně co taky čekám za rady, že :/ K rodičům těžko, bydlí 250 km daleko.
Holka zlatá, co chceš slyšet, však sama víš, co je nejlepší
. Měj nějakou hrdost, zvedni hlavu a odkráčej
vykašli se na něj ![]()
Já tohle prostě nepochopím
, život je tak krátkej a ty ho takhle marníš ![]()
@arinecka píše:
Nedokážeš to z jakého důvodu? Nemáš kam jít nebo ho tolik miluješ že skousneš i vše co dělá?
No nemám kam jít, rodiče mám daleko, ale samozřejmě že když se chce, tak jde vše. Musím si najít bydlení no. Spíše jsem potřebovala názory z druhé strany, abych opravdu viděla, že nepřeháním, jak mi pořád tvrdí přítel.
@Llucinka píše:
No nemám kam jít, rodiče mám daleko, ale samozřejmě že když se chce, tak jde vše. Musím si najít bydlení no. Spíše jsem potřebovala názory z druhé strany, abych opravdu viděla, že nepřeháním, jak mi pořád tvrdí přítel.
Najdi si nějakej pokoj pro začátek… Je toho všude mraky…
@Llucinka Tak se zkus chovat jako on, řekni že jdeš s kamarádkou na skleničku a vrat se až ráno, prostě věci které ti vadí a uvidíš jak bude reagovat. Buď ho to trkne že je asi něco špatně, nebo mu to bude fuk a nebo mu bude vadit že trajdáš ale sám nepřestane
a neřekla bych teda že přeháníš, tohle by mi vadio taky a hodně.
@Llucinka píše:
Nepřeháníš. On se chová jako idiot. Někteří chlapi to tak maj, rádi si skočej vedle a tvrděj, že o nic nejde a ze stávající partnerky udělají pomalu hysterku. On ti za to nestojí, věř mi. Já vím, že rozchod vždycky bolí, ale ta svoboda pak, žádné špatné pocity a přemýšlení, co on kde, kdy jak… Víš, jak se to říká? Když něco končí, něco jiného začíná…
Bud ráda že nemáte děti, s tímhle štastná nebudeš, oznámila bych mu že sháníš byt a vyrazila bych někam s kamarádkou, aspon pozná že ho nepotřebuješ
Tobě vadí, že chodí sám se bavit? Copak je je vazbě? Tak chodí- buď proto, že se mu to líbí a nebo proto, že na chvíli bude bez Tebe. Objímání se slečnou nic neznamená. Ale jdi od něj - bude to lepší pro oba. Prostě přeháníš.
Ahoj holky,
A to ten, že se prostě nedokážu sbalit a od přítele odejít. Jsme spolu něco přes 3 roky, ale už dýl máme krizi. Teď už to vypadalo, že je vše super, ale včera jsem zjistila jistý vztah k jedné slečně. Téměř od začátku mi vadí, že přítel chodí často do hospody a přijde třeba až ráno. Má spoustu přátel a známých, i kvůli práci. Takže si jde třeba sednout na,,jedno", ale téměř vždycky to skončí stejně. Sliboval, že to změní, ale prostě nezměnil, ví, že mi to vadí a stejně to dělal dál. Asi před 3 týdny byl na fesťáku, na který já jsem nejela a nyní jsem viděla fotky, jak se tam objímá a skoro líbá s jednou slečnou, se kterou už tak cca před půl rokem švitořil přímo přede mnou v jedný hospodě a ještě ji představoval mámě. Vím, že je nezodpovědný, kašle na mě, dělá to, co mi vyloženě vadí, teď mě ještě shodil před známými na tom fesťáku. Nevidím budoucnost dalšího vztahu, ale nějak se nedokážu sbalit a jít
Jste nebo byly jste v podobné situaci? 
tak i já přidám svůj problém