Neumím odejít

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
20777
16.7.15 11:58

@Llucinka Hele, určitě je to težký, ale když už se rozhodneš a uděláš ten první krok, půjde to pak samo a neskutečně se ti uleví. Prchej, dokud jste bez závazků. Pak by se ti prchalo hůř. Odvahu, holka, odvahu :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2874
16.7.15 12:02
@Llucinka píše:
No nemám kam jít, rodiče mám daleko, ale samozřejmě že když se chce, tak jde vše. Musím si najít bydlení no. Spíše jsem potřebovala názory z druhé strany, abych opravdu viděla, že nepřeháním, jak mi pořád tvrdí přítel.

Tak šup, bydlení najdeš do měsíce, a osamostatníš se. Máš práci? Máš z čeho utáhnout bydlení?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.7.15 12:48

Nejprv jsem o tom s ním mluvila, ale nic se nezměnilo. hospody, flirtovačky… já si mezitím našetřila na nájem + na zálohu na byt. našetření a hledání odvahy trvalo asi 3 měsíce… když byl v hospodě, chodila jsem na prohlídky bytů, myslel si, že sedím doma jak trubka :mrgreen: a v daný den když odjel do práce jsem asi 4h balila (předem jsem nic nebalila, jen si dělala seznam, abych nic nezapomněla), po obědě naběhli známí s autem a odstěhovali mě. to oddechnutí!!!

je nepravděpodobný, že by přestal dělat, na co je zvyklej… pryč od něj… hned jsem potkala někoho, koho baví trávit čas společně a už máme i mimčo :-) bylo to těžký, ale jsem šťastná, že jsem to tenkrát rozsekla :palec: po světě běhá tisíce lepších kluků pro Tebe ;)

• Citovat
  • Upravit
58
16.7.15 12:55

Nějaká sebeúcta??:( seber se a jdi, s ním tě stejně budoucnost nečeká. Možná hodně smutná a složitá. Stojí ti to za to? Žiješ jen jednou. Aby se mi chlap někde objímal a libal s jinou, pro to teda pochopení nemám, no. Najdi si někoho normálního.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
L92
16.7.15 12:57

Tak zas se mi nejeví jako nejhorší.. Kolik vám je let? Prostě je mladej a chce si užívat ;)

• Citovat
  • Upravit
13503
16.7.15 13:08
@Krasavicaa píše:
Mimísek ho určitě změní :kytka: :kytka: :srdce:
:mrgreen: :mrgreen: to urcite ano :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33230
16.7.15 14:32

@elvia2 Tobě by nevadilo kdyby ti řekl chlap že jde na jedno a došel až ráno? Nevím no ale pokud má vztah fungovat tak je fajn se vzájemně domluvit, kdyby řekl jdu na pivo a netuším do kolika se to protáhne protože v hospodě to utíká jinak než doma tak ok ale takhle? Neřekla bych že zakladatelka přehání. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
603
16.7.15 14:38
@elvia2 píše:
Tobě vadí, že chodí sám se bavit? Copak je je vazbě? Tak chodí- buď proto, že se mu to líbí a nebo proto, že na chvíli bude bez Tebe. Objímání se slečnou nic neznamená. Ale jdi od něj - bude to lepší pro oba. Prostě přeháníš.

to bych neřekla, že přehání tedy :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Llucinka
16.7.15 17:05
@L92 píše:
Tak zas se mi nejeví jako nejhorší.. Kolik vám je let? Prostě je mladej a chce si užívat ;)

Mě je 26 a jemu skoro 31

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.7.15 22:32

@Llucinka Utni to, ja si nasla chlapa, ktery rad leze do hospod a prekvapive mimisek to nezmenil.Ted setrim na odchod.Je teda fakt, ze pred deckem mi bylo jedno, ze rad trci na pivu. Zaclo mi to vadit az v tehotenstvi, kdyz mi bylo zle a on spal v hospode… :zed:

• Citovat
  • Upravit
265
16.7.15 22:48
@Anonymní píše:
Nejprv jsem o tom s ním mluvila, ale nic se nezměnilo. hospody, flirtovačky… já si mezitím našetřila na nájem + na zálohu na byt. našetření a hledání odvahy trvalo asi 3 měsíce… když byl v hospodě, chodila jsem na prohlídky bytů, myslel si, že sedím doma jak trubka :mrgreen: a v daný den když odjel do práce jsem asi 4h balila (předem jsem nic nebalila, jen si dělala seznam, abych nic nezapomněla), po obědě naběhli známí s autem a odstěhovali mě. to oddechnutí!!!je nepravděpodobný, že by přestal dělat, na co je zvyklej… pryč od něj… hned jsem potkala někoho, koho baví trávit čas společně a už máme i mimčo :-) bylo to těžký, ale jsem šťastná, že jsem to tenkrát rozsekla :palec: po světě běhá tisíce lepších kluků pro Tebe ;)
:palec: :palec: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
17.7.15 09:07
@arinecka píše:
@elvia2 Tobě by nevadilo kdyby ti řekl chlap že jde na jedno a došel až ráno? Nevím no ale pokud má vztah fungovat tak je fajn se vzájemně domluvit, kdyby řekl jdu na pivo a netuším do kolika se to protáhne protože v hospodě to utíká jinak než doma tak ok ale takhle? Neřekla bych že zakladatelka přehání. :think:

Mně by to teda nevadilo, myslela jsem, že už všechny ženské vědí co zaklínadlo „jdu na jedno“ znamená. Já jdu taky na kafe s kamarádkou, zakecáme se, potkáme další a najednou jsou 3 ráno… když máš kamarády, se kterými je zábava, tak čas letí :palec: Naštěstí je přítel normální a já taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33230
18.7.15 13:52

@radkka No vždyť to píšu, je to o domluvě protože když se pije a je zábava tak čas prostě málo kdo sleduje :mrgreen: proto by mi vadila ta otřepaná fráze jdu na jedno, když už, tak na dvě, první a poslední, to chápe každej :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
19.7.15 10:41

@arinecka Taky říkám, že jdu na kafe a nakonec skončím s jinými přáteli v hospodě a přítel nevyvádí, to se prostě stane, jak mně, tak jemu. Přijde mi to jako naprostá malichernost, já si vztah radši užívám, než abych řešila takové blbosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
19.7.15 18:26
@Llucinka píše:
Ahoj holky,
tak i já přidám svůj problém :) A to ten, že se prostě nedokážu sbalit a od přítele odejít. Jsme spolu něco přes 3 roky, ale už dýl máme krizi. Teď už to vypadalo, že je vše super, ale včera jsem zjistila jistý vztah k jedné slečně. Téměř od začátku mi vadí, že přítel chodí často do hospody a přijde třeba až ráno. Má spoustu přátel a známých, i kvůli práci. Takže si jde třeba sednout na,,jedno", ale téměř vždycky to skončí stejně. Sliboval, že to změní, ale prostě nezměnil, ví, že mi to vadí a stejně to dělal dál. Asi před 3 týdny byl na fesťáku, na který já jsem nejela a nyní jsem viděla fotky, jak se tam objímá a skoro líbá s jednou slečnou, se kterou už tak cca před půl rokem švitořil přímo přede mnou v jedný hospodě a ještě ji představoval mámě. Vím, že je nezodpovědný, kašle na mě, dělá to, co mi vyloženě vadí, teď mě ještě shodil před známými na tom fesťáku. Nevidím budoucnost dalšího vztahu, ale nějak se nedokážu sbalit a jít :( Jste nebo byly jste v podobné situaci? :,(

Já teda, když jdu ven s kamarádkama, tak taky většinou dorazím až ráno, přece tam nepůjdu na 2 hodiny, to by ani nemělo cenu. A kdybych měla počítat s kým vším se na pařbách objímám… :D Pokud to není nic víc, tak bych to vůbec neřešila, ovšem, pokud to nemůžeš strávit, tak odejdi, co jiného chceš poradit :nevim: Venku jistě čeká nejméně tisíc lepších :mavam:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky