Přátelství a vztah

9
16.7.15 18:43

Přátelství a vztah

Ahoj, potřebuji ze sebe něco dostat, hodila by se mi i rada. Tohle trápení nejspíš na emimino nepatří, ale popravdě to ze sebe spíš potřebuji dostat a navíc si myslím, že s rodičovstvím přichází moudrost a vážně bych ocenil názory moudrých žen.

Uvedu Vás do obrazu, je mi 27 let, bydlím v Praze. Za svůj život jsem měl několik neúspěšných vztahů. Některé jsem pokazil sám, v ostatních případech si nejsem úplně jistý co konec zavinilo. Ale myslím, že je to tím jak se snažím vše urychlit a taky tím, že jsem moc velká citlivka. Posledních pár let bych dal skoro vše za to mít vlastí rodinu, nevím jestli mají muži biologické hodiny, ale cítím, že je můj život prázdný. Bohužel tohle není to co mě dohnalo k tomu abych požádal o radu.

K tomu se dostanu teď, když mi bylo 12 byl jsem zamilovaný do mé nejlepší kamarádky. :srdce: Bohužel, nebo možná bohudík jsem se k ničemu neodhodlal. Ona se v 15 letech odstěhovala mimo Prahu a přestali jsme se stýkat. Ale často jsem na ní myslel, bohužel když už jsem byl natolik starý abych jí mohl vyhledat tak měla vážnou známost. A tak jsem se soustředil na jiné slečny, ale se žádnou nám to dlouhodobě nevydrželo. A čas od času jsem na ní myslel, myslím že ona je pro mě ta pravá ( proč si to myslím pochopíte později ). Nicméně až před několika týdny jsem se odhodlal, že jí napíšu. K mému překvapení jsme si první týden psali téměř nonstop. Bavili jsme se o všem, o tom co jsme prožili, o hezkých i zlých momentech našich životů, dostali jsme se i k tomu kolik by kdo chtěl dětí, jak by se měli jmenovat, probrali jsme i různé názory na výchovu dětí, taky jakou svatbu by kdo chtěl a taky kde by svatba měla být a koho pozvat, i co by chtěla na sobě, co bych já chtěl mít na sobě, jaké prstýnky by chtěla.. Prostě jsme řešili všechno snad kromě toho co má kdo rád v sexu, ale i tohle téma jsme probírali ( tedy kromě těch preferencí ). Opravdu jsme si psali od rána do večera, několikrát jsme se tak bavili, že jsme šli spát až když vyšlo slunce. Navíc jsme se domluvili, že spolu v říjnu pojedeme k moři. Bylo to myšleno od srdce, bohužel má velice napjatý rozpočet a sama by k moři nejela, ale vím že moře miluje tak jsem jí chtěl udělat radost. Napsal jsem jí, že to dělám jako kamarád a že si od toho nic neslibuji, v té chvíli jsem to myslel upřímně, jen přece jsme se 12 let neviděli. Po tom týdnu psaní jsme se domluvili, že za ní přijedu do vesničky kde právě bydlí. Napadlo mě, že ji přivezu fialový tulipán, ( je to její oblíbená barva a tulipán se pro kamarádku hodí, bohužel tulipány už prý nerostou a tak jsem koupil růžovou růži ) Šli jsme na krásnou procházku po zámeckém parku a z mého pohledu to bylo naprosto úžasné, přišlo mi, že i ona se moc dobře baví. Prokecali jsme celé odpoledne a já pak musel posledním vlakem domů. Nicméně se mi vrátili city co jsem k ní choval dřív, a čím víc jsem se tomu bránil tím víc jsem na ni myslel, popravdě na ni od té schůzky myslím neustále. Zmínila, že by chtěla někdy zajet do Prahy a dát si vínko na nějakém místě s krásným výhledem. Tak jsem navrhl, že není problém aby, až bude mít volno přijela do Prahy a takovou akci podnikneme. Našel jsem krásné místo ( Petřínské terasy ), navíc mě napadlo, že by jsme to mohli spojit s výstupem na petřínskou rozhlednu a zajít i do zrcadlového bludiště, pak by jsme se mohli projít a zakončit to vínem na již zmiňovaném místě. Ta procházka proběhla v sobotu, hned v neděli jsem jí psal o tom plánu na další schůzku, napsala, že najde vhodný termín a dá mi vědět. Pak jsme pokračovali v psaní, asi by jste měli vědět, že jsem lichotkami zrovna nešetřil. Ale všechny byly upřímné.
V pondělí jsem šel do práce, ale pořád jsem myslel na ni. Dospěl jsem k názoru, že musím zjistit jestli ke mě taky něco cítí, nebo jestli alespoň uvažovala o mě jako o potencionálním partnerovi. ( byl jsem přesvědčený, že o tom alespoň přemýšlela, proto že během našeho maratónu psaní jsem zjistil, že od života chce více méně totéž co já, ve většině věcí jsme se dokonale shodli a tak jsem si byl téměř jistý, že jí to muselo napadnout, i kdyby ne kvůli schodným cílům a přáním, tak minimálně kvůli tomu, že jsem jí svou náklonnost několikrát „nenápadně“ naznačil.
A tak jsem během dne vymyslel jak jí to naznačit tentokrát dost nápadně a hlavně se dozvědět jak to cítí ona. V závorce je text zprávy co jsem jí poslal.

( Možná je to předčasné, ale myslíš, že je šance, aby jsme byli víc než přátelé?? Jsi krasná, skromná, milá, máš ráda zvířatka, navíc jsi samostatná, jsi prostě dokonalá.. Taky máme spoustu společných přaní a cílů.. A od té doby co jsme se viděli tě už vůbec nemůžu dostat z hlavy.. A když nevím jak to cítíš ty, pořád o tom musím přemýšlet, když budu vědět jak to cítíš nebude mě to už trápit. Doufám, ze jsem tě moc nezaskočil.. )

Odpověď mě moc nepotěšila a trápí mě to dál, i když jsem to načasoval strašně špatně, byla moc unavená z práce a neměl jsem to na ní takhle hodit, ale takovou odpověď jsem vážně nečekal. Opět v závorce.

( Zaskočil jsi me dost ty jo zatím bych te chtěla jako kamaráda…Promiň ale neuvazovala jsem nad tim tak jako ty

„než jsem odpověděl tak ještě napsala“ jestli se zlobím )

Sice je tam slůvko zatím, ale to že o tom ani trošku nepřemýšlela mi úplně vyrazilo dech. Chvíli jsem nevěděl co odpovědět. Nakonec jsem odpověděl, zase v závorce..

( Omlouvat se nemusíš.. To já se omlouvám, že jsem to na tebe tak vybalil.. Jak jsem psal nic se nemění.. jsi moje dobrá kamarádka, ale úplně jsi mě okouzlila.. navíc už si k tobě nesu náklonost z dob minulých..
A určitě se nezlobím, jen jsem čekal malinko jinou odpověď.. myslel jsem, že jsi o tom aspoň trošku přemýšlela.. )

Následně jsme úplně změnili téma, cítil jsem, že jí není příjemné o tom psát. Nějaký čas jsme si psali a napadlo mě, že se zeptám jestli už náhodou nenašla vhodný termín pro tu další schůzku ( Petřínské terasy ), napsala mi, že na to neměla čas. Pak jsme si ještě chvíli psali a následně už jsme si popřáli dobrou noc a ukončili to.
Další den jsem jí popřál dobré ráno, ona mě taky, ale konverzace už byla dost jednostranná, přišlo mi jako kdyby se mi vzdálila, minulí týden se neustále na něco vyptávala a teď najednou vůbec nic a to jsem jí i nahrával tím jak jsem pokládal otázky popř. odpovídal. Ale bojím se, že jsem to zase úplně pokazil.

Popravdě vůbec nevím co dělat dál. Mám jí psát, nebo jí mám nechat prostor?? Za ty poslední týdny jsem jí každý den přál dobré ráno a taky dobrou noc a tak by bylo divné s tím teď přestat, ale zas nevím jestli je to milé a nebo spíš otravné. Taky pořád nevím, jestli o tom ( já + ona ) nepřemýšlela, proto že po tom co jsme všechno probrali mi to přijde dost nepravděpodobné. Ale zase jsem muž, tak to vidím ze svého pohledu a ne z pohledu ženy. To je taky důvod proč jsem se s tímhle trápením obrátil sem na emimino..

Musím říct, že ani potom co jsem to ze sebe dostal se o moc lépe necítím.
Ale děkuji všem co to dočetli až sem, že mě vyslechli. A budu rád pokud připojíte svůj názor, klidně i negativní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
33155
16.7.15 18:51

No, já bych to moc růžově neviděla :nevim: :nevim:
Budto jsi ji vyděsil, že to bereš hopem,..nebo prostě chce jen kamaráda…

Ale ono se špatně kamarádí s člověkem o kterém víš, že Tě miluje :nevim: :nevim:

Být tebou tak se stáhnu, alespoň trochu :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.7.15 19:01

Ja bych ted byt tebou nepsala. Delal jsi co jsi mohl. Ted je na rade ona. Kdyz uz se ti neozve…? No aspon budes vedet na cem jsi. Evidetne jsi ji vazne zaskocil. I kdyz jeji chovano vypadalo, jako by te chtela. Moc ji nechapu. Doufej, ze nechodi na emimino:-D

• Citovat
  • Upravit
9
16.7.15 19:02

Takže bych jí neměl psát každý den a počkat až napíše ona??
Veř mi, že kdybych věděl, že to pomůže, psal bych jí klidně každý den. Dokonce jsem přemýšlel, že jí do práce pošlu puget růží, ale to by to asi jen zhoršilo.
Díky za odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33155
16.7.15 19:03
@Oberyn77 píše:
Veř mi, že kdybych věděl, že to pomůže, psal bych jí klidně každý den. Dokonce jsem přemýšlel, že jí do práce pošlu puget růží, ale to by to asi jen zhoršilo.
Díky za odpověď.

Nic neposílej…

někdy méně, znamená více. :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6822
16.7.15 19:03

Já být tebou tak jí ted nepíšu a uvidíš sám dělej jako že nic. Vyděsil si jí hned po druhé schůzce se jí zeptáš jestli budete víc jak kamarádi to nesmíš to musí přece vyplynout samo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
16.7.15 19:04

Tak to snad nechodí.. :D
Asi máte obě pravdu, ale bude to peklo abych se udržel a nic jí nepsal..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
16.7.15 19:07

Chápu správně, že jste se ani nelíbali a ty jsi se jí takhle zeptal :zed: opomíjím, že vůbec se ptát je ultrakokotina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33155
16.7.15 19:07
@Oberyn77 píše:
Tak to snad nechodí.. :D
Asi máte obě pravdu, ale bude to peklo abych se udržel a nic jí nepsal..

Já vím, ale pokud „třeba“ neví..
tak ji jen vyděsíš…Bereš to moc rychle a asi ji i bombarduješ sms..nech ji prostor k tomu, aby mohla taky přemýšlet :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
16.7.15 19:09
@kacenka8 píše:
Já být tebou tak jí ted nepíšu a uvidíš sám dělej jako že nic. Vyděsil si jí hned po druhé schůzce se jí zeptáš jestli budete víc jak kamarádi to nesmíš to musí přece vyplynout samo…

Nechal jsem se trochu unést, ale bohužel mě víc ovládá srdce než mozek. Navíc jsem operoval s tím, že se známe od dětství a vypadalo to, že to cítí podobně, hlavně po tom co jsme si psali. Ale já si vždycky vytvořím nějaké předpoklady a pak jsem vedle z toho, že je to jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6822
@Oberyn77 píše:
Díky za odpověď.

To jste celý vy chlapy úplně stejný nedočkavci nepiš jí ona napíše sama bude jí to divné že ses odmlčel i kdyby to mělo trvat týden tak vydrž a nezkaž to! Vypadala že zájem měla tys to zkazil žes zatlačil na pilu. Pokud jí budeš psát a posílat kytky tak věř že nikdy nebude tvá. Otrávíš se jí tím. Kamarád si takhle odehnal taky kamarádku o kterou měl zájem ona o něj taky ale pak jí furt bombardoval posílal dárky a ona už ho nechce.Ber to tak jak kdyby naháněla nějaká holka tebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33155
@pohledzdruhestrany píše:
Chápu správně, že jste se ani nelíbali a ty jsi se jí takhle zeptal :zed: opomíjím, že vůbec se ptát je ultrakokotina.

Nebud zlej, je zamilovaný :hug:

To pak člověk dělá věci… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3030
16.7.15 19:12

Ženská, která se zamiluje, dokáže nemožné. Pokud ti napíše, že nemá čas, že jsi ji zaskočil atd., opravdu tě bere jenom za kamaráda a ted se bojí se víc otevřít v komunikaci, z důvodu, aby sis to nevykládal po svém. Ber to raději tak, že možná je ted bez vztahu a chce si vyplnit čas, a nebo možná opravdu chtěla zkusit, zda by to šlo, ale prostě žádná jiskra nepřeskočila. Hlavně nebuď vlezlej, to nemá ráda žádná. Na tobě je vidět, že moc chceš, trochu uber plyn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.7.15 19:13
@Oberyn77 píše:
Díky za odpověď.

Posli puget anonymne, a ona bude dufat ze je od toho, o ktorom akuratne sniva.
Posli neanonymne, a v pripade, ze ona o Teba zaujem nema, tak bude akurat nestastna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
16.7.15 19:13
@pohledzdruhestrany píše:

Já rád řeším všechno na rovinu, a když mě něco trápí tak to prostě řeknu. Nepřijde mi to jako ultrakokotina. A navíc jsem nenapsal, miluju te zustaneme spolu navzdy, ale jen jsem se zeptal jestli v nas vidi nejaky potencial.. ale i tak to bylo zjevne moc..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí