Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
@celipipka54 já nevím co s ním. Promluvit a vyříkat si to nechce.
To je těžký, pokud s tebou jedná tak jak píšeš. Jeho nejspíš nezajímají tvoje pocity, nechce s tebou řešit, co cítíš a jak ti ubližuje. Otázka je, jestli chceš s někým takovým strávit celý život, pořídit si dítě?
![]()
@celipipka54 jedna semnou přesně jak píšu. On mě spíše řekl, že sí ubližuji sama tím jak se chovám. Já nevím, dříve takový nebyl.
A nemá jinou? Ke mě se kdysi začal bývalý přítel chovat přesně takhle a byla v tom nová ženská…
@Anonymní píše:
@celipipka54 jedna semnou přesně jak píšu. On mě spíše řekl, že sí ubližuji sama tím jak se chovám. Já nevím, dříve takový nebyl.
Jáko já tě chápu, před x lety lety jsem byla v podobné situaci, jako ty. Ze začátku dokonalý chlap, ale až mě měl jistou, choval se jako hulvát. No dost podobně jako tvůj přítel, já jsem ho nezajímala, hlavně že měl teplý jídlo do ry*áku a se mnou se odmítal o čemkoli bavit. Když jsem s ním chtěla řešit náš „vztah“, byla jsem trapná
Když jsem si představila s někým takovým vychovávat dítě a představila jsem si náš „vztah“ za 10, 20 let, zvolila jsem jedinou správnou možnost, a to rozchod. ![]()
Je to na tobě, jestli ti stojí za to, prožít svůj život s někým, komu jsou volný tvoje pocity ![]()
@Mirabe1ka nevím,ale kdysi do něj valila i jeho kamarádka aby mě nechal.
@celipipka54 přesně,taky byl ze začátku dokonalý, hodný atd..Tohle sa, é i on. Mě přijde, že se jen přetvařoval a dlouho mu to nevydrželo. ![]()
@JayLee jenže co?
jako řekl mi, že má svých starostí dost, ted se pohádal a nebaví s určitou kamarádkou, ale to už se ke mě tak chová ještě dřív než se s ní pohádal. ![]()
@Anonymní píše:
@celipipka54 přesně,taky byl ze začátku dokonalý, hodný atd..Tohle sa, é i on. Mě přijde, že se jen přetvařoval a dlouho mu to nevydrželo.
I to je možnost, nebo může mít milenku, jak tady už padlo. Nebo ani jedno, jen už se nesnaží. Ale co je dost pravdědopodný, že mu na tobě nezáleží. Nezlob se, že ti to píšu, ale bohužel to tak vypadá a čím dřív začneš uvažovat nad tím, co dál, tím dřív to možná rozsekneš a buďto se partner změní, nebo půjdeš dál a najdeš si někoho, kdo si tvojí lásku zaslouží ![]()
Taky mi přijde, že buď má jinou, takže na tebe kašle, nebo se prostě přestal přetvařovat, chová se hulvátsky a lepší to nebude a od toho bych dala ruce pryč. Jestli nemáte děti, na nic bych nečekala a dala mu sbohem. Lepší to s ním asi nebude.
@celipipka54 nezlobím se. Nechápu to, vždyt byl vždy takový hodný.
@xstrasilka jinou,asi bych o tom věděla ![]()
@Anonymní píše:
@celipipka54 nezlobím se. Nechápu to, vždyt byl vždy takový hodný.
Když ptáčka lapají, pěkně mu zpívají
Je to smutný, když se partner tolik změní. On možná ani neví, že se chová tak špatně. Třeba by potřeboval hodně nakopnout, aby mu to došlo.
Můj bývalý: Několik měsíců před rozchodem jsme spolu nespali, pár týdnů před už jsem mu nemohla dát ani pusu. A při rozchodu jsem se ho ptala, jestli mu přišel náš vztah v pořádku a co on? Že jo ![]()
Možná je tvůj přítel něco podobného, třeba když budeš neoblomná, uvědomí si, že by tě mohl ztratit a začne se chovat jako člověk. ![]()
@celipipka54 třeba si to neuvědomuje. Jenomže jak ho nakopnout? No to nevím jestli by se už pak choval jako člověk
@Anonymní píše:
@celipipka54 třeba si to neuvědomuje. Jenomže jak ho nakopnout? No to nevím jestli by se už pak choval jako člověk
To nevím
Dát mu najevo, že tě nemá jistou?
Nemám na to návod, ale když jsme měli s mým nynějším manželem krizi a když jsem to vzdala a přestala se zajímat, manžel zjistil že je zle a začal se snažit on. Ale u nás to nebylo vůbec tak špatný, byla to jen obyčejný krize. Jestli by to zabralo tobě, to nevím ![]()
Jak píšíholky, tohle nemá smysl. Buď bude ochoten si o tom s tebou promluvit nebo nemáte o čem mluvit a rozejdete se.
Sedla bych si s ním, řekla bych mu jak se cítím a zeptala se ho, co se děje, proč se tak chová, že ti to vadí. A dle jeho reakce bych si s to s ním otevřeně vyříkala nebo mu navrhla rozchod, že nechceš být kuchařka, uklízečka a prostitutka v jednom, ale partnerka. A partneři spolu komunikují a dělají společná rozhodnutí. Jednou udělá kompromis jeden, podruhé druhý a potřetí třeba oba, ale domluví se.Ne že ty budeš poslouchat jeho a když ty budeš něco chtít, tak to bude kravina, takhle vztah nefunguje.
Na tvém místě bych se připravila na rozchod, je mi to líto ![]()