Nevím, jakou dietu vybrat

Anonymní
26.7.20 12:55

Nevím jakou dietu vybrat

Dobrý den, snažím se zhubnout a chtěla bych vyzkoušet nějakou dietu hodně mě láká krabičková dieta, ale chtěla bych poradit jestli někdo máte zkušenosti právě s touto krabičkovou dietou, Nebo například ketodietou apod. Kolik jste zhubli jaké to bylo atd. :)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1709
26.7.20 12:58

Já měla krabickovou a teď mám keto. S krabickovou jsem něco málo zhubla. Keto jiím 4 dny a už nikdy více. Nejlíp jsme zhubla, když jsem si nechala sestavit jídelníček přímo pro mě a pravidelně cvičila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.7.20 13:00

@Enicka a mohu se zeptat jako krabičkovou přímo? Já uvažuji nad www.zdravestravovani.cz

• Citovat
  • Upravit
1331
26.7.20 13:06

Dietu žádnou :) pro hubnutí to chce změnu životního stylu(zdravé jídlo +pohyb) a mít kalorický deficit 👍

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
757
26.7.20 13:09

Víš co se osvědčilo mně? Žádný slovo dieta, žádný tohle nesmím, žádný nesmím alkohol…, žádný jídla který mi nechutnají… Jedla jsem a jím vše co předtím, včetně smažáku s hranolkama, čokolády… Nějaký zákazy a omezení jsou jen cesty k jojo efektu… za rok jsem shodila 32 kilo…ani nevím jak, protože jsem byla spokojená, jedla co mi chutná… Ano, přílohy jsem si dala půlku (když teda zrovna nebyl ten smažák s hranolkama…ten jsem snědla celej, ale zase vynechala polévku), místo tabulky čokolády snědl řádek… jinak váhu mám stejnou už 2 roky (a to jsem v 30tt)…takže za mě takto… Ale člověk si to asi musí srovnat sám v hlavě a dospět k tomu… Taky mám za sebou xy diet typu od pondělí nejím :mrgreen:, nebo od pondělí nejím to a to…ale člověk je preventivně nasranej už v neděli večer :nevim: a to je špatně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22569
26.7.20 13:51
@Anonymní píše:
Dobrý den, snažím se zhubnout a chtěla bych vyzkoušet nějakou dietu hodně mě láká krabičková dieta, ale chtěla bych poradit jestli někdo máte zkušenosti právě s touto krabičkovou dietou, Nebo například ketodietou apod. Kolik jste zhubli jaké to bylo atd. :)

Jídelníček na míru, 20 kg dole. Naučila jsem se díky tomu stravovat jinak a 3 roky bez jojo efektu. V podstatě můžu všechno, i pečivo, ale je to postavené na skladbě jídla během dne. Nemluvím o seznamu vhodných a nevhodných potravin, ani o množství bílkovin, sacharidů, tuků apod. Nic nepočítám, ve svém jídelníčku mám přesně daná jídla vč. Gramáže. Čas od času se k němu na chvilku vrátím, nicméně inspirací je mi furt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
26.7.20 15:09
@Anonymní píše:
Dobrý den, snažím se zhubnout a chtěla bych vyzkoušet nějakou dietu hodně mě láká krabičková dieta, ale chtěla bych poradit jestli někdo máte zkušenosti právě s touto krabičkovou dietou, Nebo například ketodietou apod. Kolik jste zhubli jaké to bylo atd. :)
Žádnou dietu.. Jak se vrátíš k běžným navykum, budeš mít vše zpět i s úroky.. Nauč se normálně jist a hýbat..
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1573
26.7.20 15:25

Žádnou dietu nevybírej, po nich nezhubneš, začni používat hlavu, měj vyvážený příjem a výdej a půjde to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
26.7.20 18:59

Nechceš žádnou dietu.

Potřebuješ pochopit jak funguje lidské tělo, porozumět tomu jak sobě sama ubližuješ tím, že špatně jíš a málo se hýbeš a jak se začít postupně a udržitelně měnit směrem k lepšímu zdraví - tedy vyvážené, dostatečné stravě (klíčový pojem je zde bazální metabolismus) a dostatečnému fyzikému pohybu, který ti zpevní a srovná tělo, včetně jeho držení a zároveň ti výrazně pomůže s kondicí po všech stránkách.

Klíčem je změna vlastního způsobu myšlení a změna návyků které ti škodí na návyky, které ti budou prospívat a jejich náslendé udržení.

Pokud nevíš jak na to, podívej se třeba do téhle knížky

https://www.kosmas.cz/…na-12-tydnu/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová