Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ne není.
A pokud nevíš ani co je trestný, tak radši nesouloz.
@mackA159 píše:
Ne není.A pokud nevíš ani co je trestný, tak radši nesouloz.
Hele a já někde psala ze to je o mne? Co když se jedna o jednu osobu z mého okolí která mi je blizka? ![]()
@Anonymní píše:
Hele a já někde psala ze to je o mne? Co když se jedna o jednu osobu z mého okolí která mi je blizka?
A co by na tom mělo být trestného ![]()
@Anonymní píše:
Hele a já někde psala ze to je o mne? Co když se jedna o jednu osobu z mého okolí která mi je blizka?
Tak potom nechápu o co ti jde. Zase nějaká slečna závistivka? ![]()
@Anonymní píše:
A proč tě to tedy tak zajímá? Tak pro tvůj klid, trestné to není, i kdyby spala s padesátníkem. Už si v klidu?
@Darkandeep píše:
Proč by to mělo být trestné? 15 ti už bylo
Možná i 31 ![]()
@Anonymní píše:
Dobrý den všem, chtela bych se zeptat, jestli je trestné, když se 17 leta dívka vyspi s 31 letym muzem. Dekuju za odpovedi předem
Moc se díváš na filmy americké produkce ![]()
Záleží na tom, jak kde. V ČR rozhodně ne. Ale jsou na světě země, které mají age of consent vyšší než 15, klidně i 18 (včetně řady států USA). Obvykle mívají tzv. výjimku pro Romea a Julii, tj. pro mladé páry věkově blízké (třeba ne s větším než tříletým rozdílem).
@lachtanice86 píše:
Není. O co ti jde?
Tipuji dvě možnosti - buď ta, co naznačuje Profesor, nebo se nějaké nešťastnici spustil partner se sedmnáctkou ![]()
Já tyhle věkové rozdíly nikdy nepochopím. Mě je 34 a pro mně je 17leta holka, kluk fakt ještě děcko. Ale ne od 15let to trestné není. To by jsi mohla vědět jestli ti není 13
![]()
Dobrý den všem, chtela bych se zeptat, jestli je trestné, když se 17 leta dívka vyspi s 31 letym muzem. Dekuju za odpovedi předem