Nevím jakou práci si najít

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3160
3.3.24 18:35

Na konci SŠ jsem přemýšlela, co by mě bavilo. Stala se ze mě učitelka, baví mě to, naplňuje, ale rozhodně není vše růžové. Důležité je nechodit do práce s nechutí. Koníčkem je práce pro málo lidí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101702
3.3.24 19:41
@Jahru píše:
Tipla bych si, že se 70 % lidí neumí vyjít a myslí si, že chyba je na jejich straně :mrgreen:
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.3.24 20:36
@Dahlia0409 píše:
Od mala mi mamka říká, že mám na práci ruce. Dělám ve výrobě, makám rukama a baví mě to. Dělala jsem v několika firmách, takže různé práce a vždy mě to bavilo :mrgreen:
:potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: To je super.

Mně zase říkali, ať se učím, že se rukama neuzivim. Efekt to nemělo. Určitě jsem se díky tomu víc neučila. :zed: A měli pravdu. Rukama bych se opravdu neuživila. Ona ani ta hlava není nic moc. :zed: :mrgreen: Ale zatím žiju.

• Citovat
  • Upravit
16296
3.3.24 20:38
@Anonymní píše: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: To je super.Mně zase říkali, ať se učím, že se rukama neuzivim. Efekt to nemělo. Určitě jsem se díky tomu víc neučila. :zed: A měli pravdu. Rukama bych se opravdu neuživila. Ona ani ta hlava není nic moc. :zed: :mrgreen: Ale zatím žiju.

Já potrebuju vidět, že za mnou je nějaký výsledek hmatatelny, někde sedět a koukat třeba do počítače, to fakt ne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
3.3.24 21:06
@Dahlia0409 píše:
Já potrebuju vidět, že za mnou je nějaký výsledek hmatatelny, někde sedět a koukat třeba do počítače, to fakt ne :mrgreen:

ja jsem nadsena z toho, ze za mnou zustava vysledek nehmatatelny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16296
3.3.24 21:12
@matkabagristy píše:
ja jsem nadsena z toho, ze za mnou zustava vysledek nehmatatelny

Každá to máme jinak :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
3.3.24 21:19
@Dahlia0409 píše:
Každá to máme jinak :mrgreen:

dyt jo, dulezite je citit se v praci uzitecna. Par let mam odmakano na miste, kde se posun nekonal, ten pocit zmaru uz nechci zazit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.3.24 21:21
@matkabagristy píše:
dyt jo, dulezite je citit se v praci uzitecna. Par let mam odmakano na miste, kde se posun nekonal, ten pocit zmaru uz nechci zazit.

To mám teď já. Pocit zmaru. Mám pocit, že až tam vylepším, dám do pořádku nějaké věci, že už mě to tam nebude bavit.

• Citovat
  • Upravit
5241
3.3.24 21:51

Nejdriv jsem vystudovala vysokou a protoze jsem nevedela, co se sebou, dodelala jsem si pedagogicke minimum a sla jsem ucit. Jenomze me nebavilo striktne rizene volno a taky, ze musim presne od-do nekde byt. Takze jsem se porozhledla a na zaklade svych dosavadnich pracovnich zkusenosti (preklady, marketing, vyuka jazyku) si nasla pozici. A pak uz jsem dal sla jenom po tom, co me bavilo a zajimalo, az jsem skoncila tam, kde jsem. A prace me neskutecne bavi, az to hranici s konickem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2399
3.3.24 22:01

A umis treba jazyky? mas rada deti? nechtela by jsi nekam vycestovat?
Jinak kdyz mas rada zvirata…co nejaka prace treba v utulku, zoo? netusim teda, jake tam musi mit clovek vzdelani. a asi to bude drina za malo penez…
Nebo zustat v tom zdtravotnictvi, kdyz jsi uz zvladla zdravku.jen si najit obor, kde te to bude bavit.taky jsem sestra na oddeleni a treba na salech by me to nebavilo.. a kdo nechce pracovat s pacientama, tak dela treba na recepci nebo v laboratori :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44197
3.3.24 22:05
@Anonymní píše:
Ahoj všem,
Chci se tady vypovídat a možná dostat i nějakou radu. Už když jsem si měla vybírat střední školu, tak jsem vlastně nevěděla co chci v životě dělat (asi jako každý v 15ti letech), nechala jsem si tedy poradit rodiči a šla jsem tedy studovat střední zdravotnickou (táta chtěl abych byla doktorka). Ačkoli jsem školu dokončila a zkoušela pak pracovat v oboru, zjistila jsem, že mě to nenaplňuje a není to pro mě. Poté se mi naskytla možnost dělat recepční, kde mě práce celkem bavila ale bylo to bohužel jen sezónní. Poté jsem tedy šla dělat administrativu kde to nebylo taky úplně skvělé (hodně práce za málo peněz) a kolektiv který se mě snažil vyštvat.. rozhodla jsem se tedy odejít. Po dlouhém přemýšlení jsem stále nepřišla na to co by mě v životě bavilo dělat, co by mě naplňovalo a chodila do práce ráda. Nemám žádné záliby, koníčky, jediné co tak asi zvířata.
Jak jste našli v životě co Vás baví a naplňuje?Příspěvek upraven 03.03.24 v 17:51

Kolik je Ti let?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.3.24 22:09

Hele ja te chapu, ja porad vymyslim v cem podnikat. Ted se snazim rozjet neco, co jde prodavat pres instagram a delat proste odkudkoli, takze i ze zahranici. Ta povinna prace od-do to je pro me smrt. Nebo me by treba bavilo malovat obrazy, sleduju jednu, co zrovna maluje odnekud z plaze. No jeji obrazy maji uspech i kdyz prosava takova ty moderni „cmaranice“ to uplne neni muj styl. Ale nektere abstraktni obrazy se mi libi. Ale prorazit s necim takovym je dnes strasne narocny, konkurence obrovska. Ach jo, no.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.3.24 23:00
@Anonymní píše:
Hele ja te chapu, ja porad vymyslim v cem podnikat. Ted se snazim rozjet neco, co jde prodavat pres instagram a delat proste odkudkoli, takze i ze zahranici. Ta povinna prace od-do to je pro me smrt. Nebo me by treba bavilo malovat obrazy, sleduju jednu, co zrovna maluje odnekud z plaze. No jeji obrazy maji uspech i kdyz prosava takova ty moderni „cmaranice“ to uplne neni muj styl. Ale nektere abstraktni obrazy se mi libi. Ale prorazit s necim takovym je dnes strasne narocny, konkurence obrovska. Ach jo, no.

Maluje z pláže. A jak to pak posílá? To musí být drahé poštovné. :nevim: A jak to budeš řešit ty? Předpokládám, ze nebudeš prodávat nic hmotného.

Já zatím nevymyslela nic, v čem podnikat. A asi už nevymyslim.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.3.24 23:43
@Anonymní píše:
Maluje z pláže. A jak to pak posílá? To musí být drahé poštovné. :nevim: A jak to budeš řešit ty? Předpokládám, ze nebudeš prodávat nic hmotného.Já zatím nevymyslela nic, v čem podnikat. A asi už nevymyslim.

Ona je tam jen docasne, myslim ze uz prijela zpet so CR, tak to asi neposilala, asi je normalne privezla v kufru…ja bych prave chtela neco hmotnyho, bavi me tvoreni. Zacala jsem vyrabet domaci susenky pro kralicky, tak snad se to rozjede. :)

• Citovat
  • Upravit
15492
4.3.24 06:55
[
@Anonymní píše:
Ona je tam jen docasne, myslim ze uz prijela zpet so CR, tak to asi neposilala, asi je normalne privezla v kufru…ja bych prave chtela neco hmotnyho, bavi me tvoreni. Zacala jsem vyrabet domaci susenky pro kralicky, tak snad se to rozjede. :)

Přeju, ať se daří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat