Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, taky toho ze mne dost vyteče, když ze mne jde ven, přidržím si kapesníček, podložím zadek, jednou jsem se zkusila hned zašpuntovat tamponem:-))zatím vše k ničemu. Navíc když máme sex kolem ovu, tak i když jdu pak na wc, tak ráno jsem strašně mokrá, utřu dost výtoku, tak nevím jestli to je zbytek sperma, tebo to je moje, jestli to není nejaka přehnaná reakce na sperma…nevím. Poprvé jsem otěhu. když den před ovu proběhla IUI(po vložení sp.do dělohy jsem vstala a šla do práce)a v den ovu jsme to pojistili doma na koníčka a pak hned šli pryč na oslavu, ale myslím že klapla ta IUI, sperma je pročištěné a vložené až do dělohy. A teď se mi na IUI tááák nechce:-(
No, jestli mi to nevyjde, tak se už přihlásím do CARu! TAkže taky IUI. CHJo.
Já s poslední dcerou otěhotněla tak že se do mně muž ani neudělala pokud kapka ukápla, tak ta jedna mrška musla být sakra rychlá pač jsem hned vstala šla se umýt
po této jediné události jsem byla v tom, taže si fakt nemyslím že když muž úd vytáhe a něco vyteče, vždy něco vyteče, že to má vliv na to jestli těhu budeš či ne, on je to celý ejakulát, spermie to nemusí ani obsahovat ty vyráží směr vajíčko a jak víš že ti vyteče vše??,podle mněje to blbina, i naši prostřední jsme počali tak že po erekci jsem se zvedla, vyteklo ze mně naprosto vše a ten měsíc jsem otěhu ![]()
Ony si, co tam zůstanou (a věř, že jich tam je hodně) cestu najdou. Já to mám jednou tak, jednou tak - někdy to teče hned někdy až ve sprše. ZAtínám svaly, ať to není v posteli, když nemáme nic po ruce.