Příznaky těhotenství a následné krvácení

131
23.10.12 13:51

Příznaky těhotenství a následné krvácení

Ahoj holky, snažíme se o miminko, ale nijak se nepřepínáme a jak se říká netlačíme na pilu. Chci se zeptat je možné i v ranném těhtenství dostat MS? Mám pár příznaků od evoluce, které naznačují těhotenství - začalo to hned po ovu 5 denní citlivostí prsou, neboli bradavek (velká bolest na dotyk), dále se přidávali bolesti břicha (při MS nemívám), začla jsem se cítít nafouklá, začla jsem často chodit na malou, chodily na mě hrozné mdloby a návaly horka, neskutečná únava během celého dne, cca 7 dní po ovu neskutečný hlad, teď zas (těsně před MS) chuť jen na slané a nechuť k jídlu. Včera znenadání přišlo špinění nepřikládala jsem tomu něak váhu (dočetla jsem se že červeno - ružový špinění, je taktéž příznak), ale dnes jsem se probudila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
131
23.10.12 13:54

S velmi silným krvácením ( mnohem silnějším a světlejší barvou než normálně před MS) a navíc by měla příjít až ve čtvrtek ( cyklus mám pravidelný), nvíc jseem našla také sraženinu krve, může to něco znamenat? Myslíte že se může MS dostavit i v ranném počátku? NEbo je to snad něco úplně jiného? Děkuji jsem bezradná a mám strach

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35912
23.10.12 13:54

Evoluce :mrgreen:
pokud jsi nemela pozitivni test, na nejake priznaky bych se vybodla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
23.10.12 13:56
@pikola píše:
Evoluce :mrgreen:
pokud jsi nemela pozitivni test, na nejake priznaky bych se vybodla.

test jsmem měla v plánu na den mestruace - čtvrtek, momentálně počkám a uvidíme, ale dá se mi to divné, když t opřišlo o 2 dny dříve

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35912
23.10.12 13:58

Neplas, dokud neni zpozdeni tak se tak nepozoruj, spineni muze mit mnoho duvodu a neni to nic hrozneho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
23.10.12 13:58

Menstruovat můžeš i v těhotenství, stává se to. Buď jsi dostala menstruaci, nebo jsi možná otěhotněla ale těhotenství se neuchytilo, to se bohužel stává a je to lepší takto v začátku, než později a vždy to má nějaký důvod, třeba by plod nebyl v pořádku. Špinění v začátku těhotenství být může ale velké, jasně červené krvácení už normální není. Nechala bych to být, maximálně kdyby se objevilo větší krvácení nebo nějaké bolesti bych raději zašla na kontrolu…

A promiň, taky si musím rýpnout, ta EVOLUCE mě pobavila :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
23.10.12 14:00

To co píšeš bych nepovažovala za těhotenské příznaky :nevim: Ale jinak ano, možné to je, mít MS v těhotenství, i když ne obvyklé. Udělej si test a budeš chytřejší ;) Jinak i pravidelný cyklus obyčejně bývá plus mínus dva dny, takže pokud nevíš jistě, kdy byla ovulace, mohla být prostě o dva dny dřív…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
23.10.12 14:00

@MartinaTru já mám momentálně pozitivní těhotenský test a krvácím (méně než normálně při menstruaci), ale jakékoli těhotenské příznaky začínám pociťovat až teď, takže těžko říct. Být tebou, udělám si test.
Já jsem si test dělala až ve chvíli, kdy jsem si byla absolutně jistá, že bude negativní - špinila jsem 4 dny a přecházelo to z hnědé v rudou a obráceně, test byl pozitivní a každým dnem sílí, už to mám potvrzeno i z krve. (a krvácím pořád)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
23.10.12 14:01

No děkuji za radu, to mě bohužel také napadlo, holky neměla to být evoluce, byl to jen překlep :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
23.10.12 14:02
@MartinaTru píše:
No děkuji za radu, to mě bohužel také napadlo, holky neměla to být evoluce, byl to jen překlep :)

taky mě to pobavilo :) Takovéhle překlepy dělá s oblibou můj „chytrý“ telefon :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
23.10.12 14:04

@Ninike no děkuji, chtěla jsem vědět i zda se to dá, každopádně test jsem se chystala udělat ve čtvrtek, jak to tak vidím nechám to po víkendu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
23.10.12 14:05
@alenka84 píše:
taky mě to pobavilo :) Takovéhle překlepy dělá s oblibou můj „chytrý“ telefon :zed:

to je pravda, můj také, asi mám i „chytré“ prsty :D :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35912
23.10.12 14:05

A jak dlouho uz se nechranite? Brala jsi predtim antikoncepci? Ovulaci jsi zjistila jak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
23.10.12 14:11
@pikola píše:
A jak dlouho uz se nechranite? Brala jsi predtim antikoncepci? Ovulaci jsi zjistila jak?

ano brala, HA mám vysazenou 2 měsíce, Ovu zjištěna tak namátkově vypočítaná, ale nevím zda to bylo správně pokud se nezadařilo na příště si koupím ovu testy z lékárny a bude to. Ale stejně máme sex obden, tudíž během ovu k tomu muselo též dojít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zdenka_v
23.10.12 14:13

Příznaky takhle brzy nejsou možné.
Chápu, že to můžeš cítit, ale je to spíš psychicky vyvolané.
Krvácení nikdy nebývá nic dobrého.
Takže být tebou, uzavřu to jako menstruaci a dál se tím nezabývám.
Jsem teď po druhé těhotná (12tt), nějakou dobu jsme se snažili a příznaky jsem měla taky :D A nic… Až když jsem se na nějaké příznaky vybodla, najednou jsem zjistila, že jsem těhotná.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex