Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No a z čeho vychází tvé přesvědčení že by to jít melo? A jak dlouho se snažíte? Víš, že máš ovulaci a kdy?
Ahoj, ja jsem od kamaradky slysela rady typu - „dej si nohy nahoru“ apod… ![]()
To já taky. Vyšetření mám za sebou hafo, včetně operace, přítel je v pořádku, ovulaci mi sleduje doktor, nohy nahoru dávám… ale děkuju, uf.
FYzioterapeutka z Mojžíšové říkala, že podle menstruace bych mohla mít nějaké zúžení, tak mě to začalo hlodat. Cvičím, i mobilizace byla ![]()
Polštářek pod zadek při sexu i chvíli po něm, pak jen vyndat polštářek…hlavně se nechodit mejt a vydržet tak v klidu až do rána ![]()
A ještě zkus prstíčkovou metodu-to je, že si v podstatě to sperma zatlačíš jakoby do čípku
A ty nohy do zvýšené polohy ![]()
No tak já jsem zrovna otěhotněla v cyklu, kdy jsem prděla na všechny ty rady, jako podkládání zadku a nohy nahoře ![]()
Raději anonymně, je to hodně intimní.
Já otěhotním pouze v den ovulace a to jen při poloze zezadu. jinak ze mě všechno sperma vždy vyteklo. Jakmile byla poloha zezadu, tak nevyteklo po sexu nic, až mnohem později jen trošku.
Zkus to. Já mám díky této metodě dva kluky
se říká, že otěhotnění v den ovulace znamená počít kluka. ![]()
Ahoj, ja to mam to same, ale otehotnet muzu
Myslim, ze to vyteka vzdycky a vsem zenam. Drzim palce at vam to brzy vyjde!
no…to se to někomu těhotní bez nutnosti dělání stojky ![]()
ne dávání nohoou až bůhví kam je blbost, ale podložení zadku malým polštářkkem je ten nejlepší sklon pro doputování spermií…a to není z mé hlavy…jinak já otěhotněla až po 5ti letech po IVF, ale podruhé už přirozeně…s polštářkem pod zadkem ![]()
Taky nám to trvalo, ale nakonec fakt zabralo po sexu zůstat min,20minut ležet a nevstávat, pak toho tolik nevyteče..ted máme dva měsíce do porodu ![]()
Dávám to sem anonymně, protože je to opravdu intimní a mám tu známé. Nedaří se nám otěhotnět a já pomalu magořím, přemýšlím, čím to je, protože teoreticky by to jít mělo…Začala jsem uvažovat, jestli to není tím, že po partnerově vyvrcholení, když už ze mě sleze, mi hodně sperma vyteče. Protože je to tak odjakživa, nevím, jestli se to stává všem…partner říká, že to měl i s ostatníma přítelkyněma…ale znáte to, člověk se nsaží přijít na to, proč se mu nedaří. Děkuju.