Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
To je teda kámoška na prd, když ji nekryje
to by se u chlapů nestalo.
Nicméně nevím na co se ptáš, je to jasný jak facka - podvádí Tě.
@emo.law píše:
To je teda kámoška na prd, když ji nekryjeto by se u chlapů nestalo.Nicméně nevím na co se ptáš, je to jasný jak facka - podvádí Tě.
Jj, kdyz zenska hleda manzela a obvola kamarady, tak ctyri z peti odprisahnou, ze tam spal a ten paty ji bude prisahat na zivot sveho foxteriera, ze jeji Franta jeste zarezava u nej v obyvaku.
@lebambule píše:
Co to je za nemoc to JSE???
To bude něco jako samozdřejmě.
@lebambule píše:
Co to je za nemoc to JSE???
Jakoby Spisovná Epidemie chyb
Kdo se moc ptá, moc se dozví. Nic neřeš, nepřepínej a hlavně po ničem nepátrej. Na tvou otázku: NIKDY ženám nevěř. Prostě to toleruj, ale věrnost nepožaduj. Věrná je málokterá. hlavně spíše ta ošklivá. Když se oprostíš od pocitu někoho vlastnit, budeš mnohem šťastnější, navíc i ty sám si můžeš občas užít bokem bez výčitek. A ještě jedna a zásadní rada, o svatbě ani neuvažuj.
@karkarka píše:
To bude něco jako samozdřejmě.
vždyk to je zprávně, ne? kdyby jsme se lípe učily, tak by jsme to věděli
![]()
edit: nebylo to k tématu, takže k dotazu: pokud skutečnost odpovídá popisu, tak jí spíš nevěř, rozhodně si jí neber a radši si najdi na společný život jinou
Příspěvek upraven 08.10.19 v 11:20
@sinapis.alba píše:
vždyk to je zprávně, ne? kdyby jsme se lípe učily, tak by jsme to věděli![]()
Pokud jsi Slovák piš tak, ta hrůza se pomalu nedá číst. Jinak ano přítelkyně kuká jinde, kopni ji do zádele a neponižuj se tím, že sleduješ výpis hovorů když někde paří a obvoláváš její kamarády. Stejně už jí nevěříš, skoč si na testy jestli ti nepředala nějakou breberu od těch svých píchačů a zapomeň na ni.
Tak informaci od „kamarádky“ bych brala s rezervou.
Kamarádka, která takové intimní věci ví, tak většinou taky ví, že má držet hu*bu a né to na první dobrou vykecat partnerovi…
Takže je dost možný, že je to jen nepřející potvora, co to chce kolegyni zatopit… ![]()
Jinak jestli tě podvádí nebo ne…no, spíš jo než ne. I když znám takový, co se opravdu jen vykecají po telefonu, uleví si a nic víc, jsou to opravdu výjimky.
Pokud pokaždý, když nespala doma, vytáčela v podvečer jeho číslo, je to celkem jasný…
Jen teda určitě bych měla nervy pátrat rok zpátky po výpisech a kontrolovat to s diářem. Našels, cos hledal…teď s tím podle toho nalož ![]()
Ono je vždycky lepší si ujasnit, co vlastně chceš (hledáš důvod k rozchodu? Hledáš něco, co jí omlátit o hlavu, přitom ji nechceš opustit?…) a až pak si promyslet, jestli opravdu pátrat.
@zoidberg Ani ty ošklivé nejsou věrné. Zase je potřeba si něco dokázat a chlapů co vemou na divokou noc i ošklivku je dost.
Pro zakladatele: nevěř jí
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Dobrý den. Ahoj všem. Rád jsi tady čtu diskuze i když jsem chlap. Teď ale potřebuji poradit já. Myslím ze jse v tom budou vyznat víc ženský, ale uvidíme..
1. Přítelkyně chodí z lidmi z práce jednou za mesic ven. Prostě si sednout na pivo a pokecat. To by bylo ok vše v pořádku. Vubec jsem neměl důvod něco jsi myslet. Jednou mi ukazovala nějaké video na mobilu a v tom ji přišla sms, ahoj buchtička, to mi tak nejak vysvětlila že starej znamej. Ok.
Pak mi ale nedalo a podíval jsem jse na vypis hovorů který nám chodí na net. Tam jsem zjistil že vždy když maj akci a spí u kamarádky volá jedno čislo které jse tam opakuje pouze když tam spí.
Tak jsem se ji na to zeptal. Ona na to že neví kto to je a že neni žádná kur..
Další měsíc to samé. Plus řekla že promin ale víš úplný hovno. Další mesic jsem se ji ptal kto to je. Ona že mi to neřekne a ze udělala chybu at ji to odpustím. Nakonec jsme se dostali až tam že, jak sama řekla byl to někdo kto ma aspon vyslechl a komu jsem mohla říct že ve svem chapovi nemám už takovou oporu.
Pri to trvalo delší dobu co jsi takhle povidali cca pul roku. Vždy sa ale ke mne doma chovala hezky říkala že mne miluje a ze mne nechce stratit. Kdyz jsem se zeptat co to malo znamenat vzdy brečela že už jse ktomu nechce vracet. Říkala ze snim nespala že jse potřebovala někomu vypovídat.
Mrzí ma o to vic ze jsme se bavili o tom že jse vezmem.
Ešte mi řekla buď rád ze jsem se bavila z chlapem a ne zo ženskou protoze ta by mi řeka at jse na tebe vyseru. A že my chlapi myslime rozkrokem a proto si myslim že si chodila užívat.
Ok dobře. někdy jsem zapomelul že mám doma aj ženskou. A neříkal ji veci které chcou ženské slyšet.
2 napsal jsem přítelkyni kamaradce u který mala spát. A teď přišla pecka. Prej ona u mna spala jenom jednou a mnela vic aférek. Dokonce spala z jednym kolegom. Tak jse ji ptám jak to ví. A že sami mi to řekla.
Ovšem vim že tahle kamaradka mnela kazdyho chlapa v prace. A ze jse dokaze ozrat tak že ji musi odnest domu. Byla ráda stredobodem pozornosti a po prichodu moji přítelkyně k nim do práce jse citila ohrožená.
Tak a ted nevim ze co? Máte někdo podobné skusenosti?